دانلود کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه با صدای بهزاد فراهانی + نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه

دانلود و خرید کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه

معرفی کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه

کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه نوشتهٔ بهزاد فراهانی است. گویندگی این کتاب صوتی را خودِ نویسنده انجام داده و انتشارات دیجیتال آوای موج کتاب (نشر صوتی) آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه

کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه چهار داستان کوتاه با درون‌مایهٔ اجتماعی و رئالیستی به قلم بهزاد فراهانی را در بر گرفته است. قصه‌های این کتاب صوتی همگی بر اساس خاطرات شخصی نویسنده و آنچه در زندگی دیده، نوشته شده است؛ ازاین‌رو بسیار به واقعیت نزدیک است؛ حتی در یکی از داستان‌های این کتاب، نامی از شقایق فراهانی (دختر نویسنده) می‌شنوید. یکی از مواردی که در قصه‌های این کتاب به‌وضوح توجه مخاطب را جلب می‌کند، گذار فرهنگی از یک دورهٔ تاریخی به دورهٔ دیگر است. بخشی از خاطرات بهزاد فراهانی به پیش از انقلاب ۱۳۵۷ و زمان سلطنت محمدرضا پهلوی تعلق دارد. می‌توانید تصویری ملموس و واقعی از سبک زندگی آن زمان و تفکر مردم را در قصه‌ها ببینید؛ همسایه‌هایی که از دورهمی‌های شبانهٔ چهارشنبهٔ خود خوشحالند و سفره‌شان با وجود سادگی آن‌قدر برکت دارد که لقمهٔ نانی دست همه برساند و سیرشان کند. در داستان دیگری از این مجموعه که در پشت میله‌های زندان و اتاق انفرادی اتفاق می‌افتد، داستان مرد تنهایی را می‌شنوید که با وجود حبس و بی‌خبری از دنیای بیرون، همچنان شوق عید و آمدن بهار را از دست نداده و با هر چه دارد و ندارد تلاش می‌کند رنگی از سبزی و فصل تازه را به فضای تنگ و تاریک انفرادی بیاورد؛ بی‌خبر از اینکه ظلم حاکم حتی به کوچک‌ترین ردی از خوشی نیز در زندگی مردم رحم نمی‌کند.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

شنیدن کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره بهزاد فراهانی

بهزاد فراهانی در یک بهمن ۱۳۲۳ در اراک به دنیا آمد. او بازیگر و فیلم‌نامه‌نویسی ایرانی است. دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد. او همسر «فهیمه رحیمی‌نیا» و پدر «شقایق فراهانی»، «گلشیفته فراهانی» و «آذرخش فراهانی» است. کتاب‌های «گل و قداره»، «مریم و مردآویج»، «دنیای دیوانهٔ دیوانهٔ دیوانه»، «ماه‌بانو»، «نازخاتون»، «مطرب عاشق»، «خر خستهٔ خارکن به خانه برمی‌گردد» و «چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه‌وپنج داستان کوتاه» از آثار مکتوب این هنرمند ایرانی است.

بخشی از کتاب صوتی چهار داستان کوتاه از کتاب پنجاه و پنج داستان کوتاه

«داش اکبر مطرب آبادی ما بود. برای مجالس زنانه یا حنابندان عروس و داماد دایره می‌زد و ترانه‌های شاد مجلس‌گرم‌کن می‌خواند. البته با سلیقه‌ی خودش شعرهای ترانه را تغییر می‌داد و با طبع شعری که داشت جورش می‌کرد. عاشق کلثوم بود، ولی هرگز کلثوم را به او ندادند. با اینکه کلثوم هم عاشق داش اکبر بود، دلیل خانواده‌ی کلثوم در ناکامی هردو عاشق، حرفه‌ی داش اکبر بود. می‌گفتند ما دخترمان را به مطرب‌جماعت نمی‌دیم. و واقعا داش اکبر تا هفتاد سالگی تاب آورد و عاشقی کرد و کلثوم هم اشک ریخت و هر دو رفتند سینه‌ی قبرستان. خانواده‌ی کلثوم قبر او را از نزدیکی قبر اکبر دور کردند،‌ مبادا دست اکبر در زیر خاک به دامن کلثوم برسد.»

فرزانه
۱۴۰۳/۰۸/۰۲

کتاب خیلی زیبایی بود داستان های کوتاه تامل برانگیز با صدای جذاب و آرامش‌بخش آقای فرهانی زیبایی داستان هارو دوچندان کرده برای یک مطالعه کوتاه اما دلنشین واقعا بهترین انتخابه بی انصافیه اشاره‌ای نکنم به موسیقی بین داستان ها که شنیدن کتاب رو

- بیشتر

زمان

۲۹ دقیقه

حجم

۲۷٫۰ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۲۹ دقیقه

حجم

۲۷٫۰ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان