دانلود و خرید کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما! جان گوردون ترجمه آرزو خسروپور
تصویر جلد کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما!

کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما!

معرفی کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما!

کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما! نوشته جان گوردون است که با ترجمه آرزو خسروپور منتشر شده است. کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما! درس‌های طلایی به آرامش و موفقیت رسیدن در زندگی است.

درباره کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما!

اکثر ما در زندگی با افراد نق‌نقو که با حرف‌های خود ما را تخلیهٔ انرژی می‌کنند روبه‌رو شده‌ایم و محال است که روزی حداقل چند نفر از این افراد را در مترو، اتوبوس یا مهمانی‌ها نبینیم. سعی بر تغییر این افراد هم مانند آب در هاون کوبیدن است؛ اما مسئلهٔ مهم این است که ما چگونه خود را بازیابی کرده و به مسیر مثبت‌اندیشی بنگریم نه نویسنده و نه هیچ‌کس دیگری نمی‌تواند منفی‌بافی و نق‌نق کردن را از زندگی مردم پاک کند بلکه هدف کتاب این است که یاد بگیریم چگونه منفی‌نگری را به مثبت‌اندیشی تبدیل کنیم.

این کتاب به شما کمک می‌کند این اخلاق بد را کنار بگذارید و بتوانید با دیگران ارتباط بهتری داشته باشید. 

خواندن کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به آرامش و موفقیت در زندگی پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب نق نق کردن ممنوع حتی برای شما!

خانم امید تمام سعی خود را می‌کرد که خودش را به دفتر کارش برساند. او در حالیکه می‌خواست ظاهرش را جلوی نگهبانان حفظ کند به سمت آسانسور رفت و به محض داخل رفتن جلوی آینه چند بار به صورت خود ضربه زد تا خواب‌آلودگی‌اش کمتر شود. او از یک آشفتگی ذهنی، بی‌خوابی شبانه، افسردگی و قلبی شکسته عذاب می‌کشید.

او در شرکت نقش یک مشاور را در سمت معاونت نیروی انسانی داشت؛ بنابراین تک‌تک کارکنان پیش او می‌آمدند تا مشکلات خود را با وی در میان بگذارند. او در واقع مسئول حفظ آرامش شغلی کارکنان در شرکت بود.

خانم امید بسیار دوست داشت به دیگران کمک کند ولی با این وضعیت چه کاری از دستش برمی‌آمد. وقتی کارمندان مشکلات خود را برای او بازگو می‌کند او در دل می‌گفت اگر آنها می‌دانستند که من چه مشکلاتی دارم... 

قسمت ۲: زلزله در شرکت

به محض باز شدن درب آسانسور خانم امید از صحنه‌ای که دید کمی شوکه شد. انگار در شرکت زلزله رخ داده باشد. تمام کارکنان از این طرف به آن طرف می‌دویدند. همهٔ آنها فریاد می‌زدند. خانم امید اول فکر کرد شاید قیمت سهام شرکت رکورد خود را زده است (که اصلاً امروز حوصلهٔ آنرا نداشت).

او به سمت اتاق خود در حرکت بود که دید، جیم به سمت او می‌آید و با صدای بلند فریاد می‌زند که: «خانم امید، خانم امید، شما تا به حال کجا بودید؟!»

خانم امید پاسخ داد: «شنیدم شنیدم» دیدن جیم در آن شرایط بدترین اتفاق ممکن بود.

جیم ادامه داد: «خیلی تعجب می‌کنم که شما بدترین روز ممکن را برای دیر آمدن و تأخیر پیدا کرده‌اید. امروز رئیس شرکت با یکی از شبکه‌ای تلویزیونی مصاحبه داشت تا در مورد آتش گرفتن باطری‌های لپ‌تاپ‌های تولیدی‌مان حین کار توضیح دهد. ظاهرت مانند کسی است که با اتوبوس تصادف کرده!»

خانم امید کمی شوکه شد ولی این بهترین تشبیه ممکن به نظر می‌رسید. جیم در حالیکه خانم امید را به دفترش هدایت می‌کرد در ادامه گفت: «هیچ‌وقت سابقه نداشته که رسانه‌ها اینطور با اعتبار شرکت بازی کنند آنها با تمام قوا به ما حمله کردند. هزاران نفر از مشتریان ما این مصاحبه را دیده‌اند و ما را مورد انتقاد قرار داده‌اند. حتی ارزش سهام شرکت هم افت پیدا کرده است. ما باید راه‌حلی پیدا کنیم.»

خانم امید گفت: «اما قبلاً هم مشکلات مشابهی داشته‌ایم مثلاً در خصوص مشکل سخت‌افزاری کامپیوترها یا انتقال داده‌ها، تصور نمی‌کنم که این دفعه هم مشکلی پیش بیاید.»

جیم گفت: «اشتباه نکن، این دفعه فرق می‌کند همه اعتقاد دارند که دَن مدیر شرکت لیاقت کافی را در مدیریت شرکت ندارد. حتی مصاحبه‌گر از او پرسید: «از اینکه از مدیرعاملی موفق به یک مدیر عامل شکست خورده تبدیل شده‌اید چه حسی دارید؟!» این مسئله چیزی است که از درون شرکت ما نشأت می‌گیرد و یک انتقاد غیرمنصفانه است. ما باید بفهمیم که کدامیک از کارکنان در این وضعیت افتضاح دست دارند و آنها را از شرکت بیرون کنیم.»

meraj ahmadi
۱۴۰۰/۱۱/۱۸

دررابطه باموضوع کاملا این کتاب مرتبط هست و نظر علاقمندان به موضوع مذکور رراباتوجه به سطح پائین ترجمه ی صریح جلب میکند درکل کتاب پرباری است که اگرخوانده شود کارآمد میباشد.

مشکات
۱۴۰۰/۰۶/۱۷

کتاب خوبی است اما مطالب تکرار شده.همان تعداد بریده های کتاب کفایت می کند.

فقط به خوبی‌ها و زیبایی‌های زندگی متمرکز شوید. مثلاً نگاه خود را از اشتباهات دیگران بردارید و بر امتیازات مثبت آنها بدوزید و به جای انتقاد، تشویق کنید.
مشکات
نالیدن بی‌هدف بر مشکلات تمرکز می‌کند و نالیدن هدفمند بر راه‌حل‌ها
مشکات
قسمت ۱۳: ۳ ابزار طلایی عدم نالیدن - ابزار اول: روش تبدیل منفی به مثبت برای تبدیل افکار منفی به مثبت کافی است کلمهٔ اما را به جمله‌های اضافه کنید. مثلاً به عبارت منفی که با کلمهٔ اما مثبت شدند در ادامه توجه کنید: - برایم سخت است که یک ساعت تا محل کارم در ترافیک بمانم؛ اما خدا را شکر که شغلی دارم و ماشینی که با آن رانندگی کنم. - من هیکلی متناسب و خوش استایل ندارم، اما شوق زیادی دارم که با ورزش کردن و رژیم به هدفم برسم. - ابزار دوم: به جای «باید» بر «فرصت داشتن» تمرکز کنید وقتی ما شروع به نالیدن می‌کنیم اغلب بر چیزهایی تمرکز می‌کنیم که باید انجام دهیم و جملاتی مثل «من باید این کار را انجام دهم» را با خود می‌گوییم یا «من باید این لباس را بپوشم» یا «من باید این حرف را بزنم» یا «من باید این رفتار را داشته باشم». شما باید یادتان باشد که موضوع اصلی در این
meraj ahmadi
مسئله باید یا نباید در انجام کارها نیست بلکه مسئلهٔ اصلی این است که شما فرصت دارید این کارها را انجام دهید. مثلاً شما فرصت دارید این لباس را بپوشید در حالیکه بسیاری از مردم لباسی برای پوشیدن ندارند، شما فرصت دارید که این رفتار را داشته باشید در حالیکه بسیاری از مردم آزادی انجام این کار را ندارند. منظور این است که به جای تمرکز بر سختی‌های انجام یک کار و ایجاد فشار تازه برای خود بر روی خوشبختی‌های ناشی از انجام دادن آن کار تمرکز کرده و خدا را با تمام وجود سپاسگزار باشیم. - ابزار سوم: از گله‌گزاری‌ها به عنوان کلید حل مسئله بهره ببرید همانطور که نمی‌توان ترس را به صورت کلی در وجود خود از بین برد (زیرا به حماقت تبدیل می‌شود) امکان حذف کامل منفی‌بافی و نالیدن هم در زندگی وجود ندارد. بلکه شما می‌توانید با توجه به نقطهٔ روبروی منفی‌نگری‌تان آنها را به مثبت‌نگری تبدیل کنید.
meraj ahmadi
به عبارتی شما می‌توانید با توجه به نقطهٔ مقابل هر منفی‌نگری می‌توانید به مشکل اصلی این نگرش دست پیدا کنید. پس هر منفی‌نگری را فرصتی بدانید برای کشف دلایل آن و قرار گرفتن در مسیر مثبت‌اندیشی.
meraj ahmadi
در گرما گرم کارهای روزانه دقایقی چند را به سکوت کردن و تمرکز بر دم و بازدم خود اختصاص دهید. توصیه می‌شود که این کار را کاملاً به صورت آگاهانه و هوشمندانه انجام دهید. با هر نفس نعمت‌ها و توانایی‌های بی‌شمار خود در زندگی را بشمارید.
مشکات
انسان این توانایی را در وجود خود دارد که بدترین شرایط را به بهترین شرایط تبدیل کند.
مشکات
یکی از راه‌های کاهش فشار و تنش در زندگی روزانه دعا کردن است. دعا کردن باعث افزایش مثبت‌نگری، شادی، سلامتی و متعاقباً طول عمر می‌گردد. همیشه نالان بودن تنش‌های احساسی را به شدت افزایش می‌دهد. چند لحظه‌ای تأمل کنید و به زبان خود با خدا راز و نیاز کنید و باور کنید که یاد خدا آرام کنندهٔ قلب‌هاست. ارتباط خود را به خدای خود قطع نکنید.
مشکات
توجه و تشویق شما باعث رشد و ترقی دیگران می‌شود. اگر می‌خواهید از دیگران انتقاد کرده و اشکالات کاری را به آنها گوشزد کنید دقت کنید که میزان تشویق‌هایتان ۳ برابر انتقادات‌تان باشد.
مشکات
بر اساس تحقیقات انجام شده در صورتیکه شما روزانه فقط ۳ نعمت را پیدا کرده و از بابت داشتن آنها سپاسگزار باشید میزان شادمانی، روحیه و انرژی شما هم چند برابر می‌شود.
مشکات
مهم نیست که موفق می‌شوید یا شکست می‌خورید مهم این است که تمام تلاشتان را می‌کنید، مهم این است که تسلیم نمی‌شوید. اجازه ندهید هیچ کسی در هیچ شرایطی رؤیاهای شما را از شما بگیرد. موفقیت را همه دوست دارند ولی کسانی آن را در آغوش می‌گیرند که بهای آن را بدهند. موانع و مشکلات مسیر موفقیت را شیرین‌تر می‌کند و بدون آنها موفقیت یک هدف نخواهد بود
مشکات
همیشه نالان بودن در واقع نوعی ناسپاسی در برابر نعمت‌های خداوند است
مشکات
دلیل اصلی منفی‌نگری انسان‌ها عادت است. بیشتر ما در زندگی به مثبت‌نگری و خوش‌بینی عادت نکرده‌ایم؛ بنابراین به محض برخورد با مشکلات به جای مثبت‌اندیشی بنای نالیدن و غرغر کردن را می‌گذاریم.
مشکات
به جای تمرکز بر مشکلات ما باید یاد بگیریم بر راه‌حل‌ها تمرکز کنیم.
مشکات
«مثبت‌نگری در زندگی هنگامی که همه چیز روبراه می‌باشد بسیار آسان است؛ اما مثبت‌اندیشی وقتی ارزش واقعی دارد که مشکلات زیادی در زندگی وجود دارد
مشکات
به جای تمرکز بر سختی‌های انجام یک کار و ایجاد فشار تازه برای خود بر روی خوشبختی‌های ناشی از انجام دادن آن کار تمرکز کرده و خدا را با تمام وجود سپاسگزار باشیم.
مشکات
انسان‌های همیشه نالان علاوه بر آسیب رساندن به خود، انرژی اطرافیان خود را نیز تخلیه می‌کنند.
مشکات
همیشه نالیدن نتیجه‌ای جز ناشکری ندارد و ناشکری سرنوشت خوشایندی برای انسان در بر نخواهد داشت.
مشکات

حجم

۱۱۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

حجم

۱۱۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
تومان