کتاب پولسازی نوین
معرفی کتاب پولسازی نوین
کتاب پولسازی نوین با عنوان اصلی The Total Money Makeover نوشتهٔ دیوید رمزی و ترجمهٔ دکتر یاسمین شریفپور است. انتشارات طاهریان این کتاب را به چاپ رسانده است. این اثر بهعنوان یکی از پرفروشترین کتابهای حوزهٔ مالی شخصی در ایالات متحده شناخته میشود و در فهرست پرفروشترینهای والاستریت ژورنال بیش از ۵۰۰ هفته حضور داشته است . این کتاب با ارائهٔ یک برنامهٔ گامبهگام، به خوانندگان کمک میکند تا از بدهیهای خود رهایی یابند و به ثبات مالی دست یابند. نسخههای متعددی از این کتاب منتشر شده است، از جمله نسخهٔ بهروزرسانیشده در سال ۲۰۲۴ که شامل آمارها و مثالهای جدید و دسترسی به ابزارهای بودجهبندی دیجیتال است . این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پولسازی نوین اثر دیوید رمزی
این کتاب در سال ۲۰۰۳ در ایالات متحده منتشر شد و تاکنون نسخههای متعددی از آن به چاپ رسیده است. پولسازی نوین بخشی از مجموعهٔ کتابهای به سوی موفقیت است و بهعنوان یک راهنمای عملی برای بهبود وضعیت مالی شخصی شناخته میشود. دیوید رمزی، نویسندهٔ این اثر، با تجربهٔ شخصی خود از ورشکستگی در سن ۲۸ سالگی و بازسازی مالی خود، این کتاب را بر اساس اصولی که خود به آنها عمل کرده است، نوشته است .
خلاصه کتاب پولسازی نوین
در ابتدای کتاب دیوید رمزی توضیح میدهد که چرا این کتاب را نوشته و مخاطب آن چه کسانی هستند. او تأکید میکند که هدفش ارائهٔ راهکاری عملی، بدون پیچیدگیهای بیهوده است. در ادامه خلاصهای فصلبهفصل بر اساس فهرست کتاب پولسازی نوین را میبینیم:
چالش آرایش و طرحبندی مجدد کل پول
این فصل مقدمهای برای تغییر ذهنیت مالی خواننده است. رمزی از مخاطب میخواهد که نگاهی واقعبینانه به وضعیت مالیاش داشته باشد و برای تحول، آمادگی روانی کسب کند.
چالش مهم - یک آینه پیدا کنید
در این فصل، نویسنده تأکید میکند که نخستین گام در تغییر مالی، پذیرش واقعیت است. باید خود را در آینه ببینیم و مسئولیت وضعیت فعلیمان را بپذیریم.
انکار: من آن فرد بیقواره نیستم
بسیاری از افراد وضعیت مالی خود را انکار میکنند. رمزی به مخاطب هشدار میدهد که انکار، دشمن شماره یک موفقیت مالی است.
افسانههای بدهی: بدهی یک ابزار نیست
یکی از مهمترین فصلها؛ رمزی با باور رایج مبنی بر اینکه بدهی میتواند ابزار خوبی باشد، مقابله میکند. او بدهی را دام میداند، نه فرصتی برای رشد.
افسانه پول: هیچ رازی در مورد ثروت وجود ندارد
برخلاف تبلیغات فریبنده، رمزی توضیح میدهد که ثروت از طریق انضباط مالی، نه رازهای پنهان یا راههای میانبر، بهدست میآید.
دو مانع بیشتر: نادانی و همراهی با جانسز (افراد ورشکسته)
ناآگاهی و مقایسهٔ خود با دیگران (که در ظاهر موفق بهنظر میرسند اما اغلب زیر بار بدهی هستند) دو مانع بزرگ در مسیر موفقیت مالیاند.
پیادهروی کنید قبل از اینکه بدوید
این فصل به لزوم شروع آهسته اما پیوستهٔ تغییرات مالی میپردازد. رمزی میگوید پیش از ورود به مراحل پیشرفته، باید اصول ابتدایی را درست اجرا کنید.
توپ برفی بدهی
مشهورترین ابزار رمزی برای پرداخت بدهیها. با بازپرداخت کوچکترین بدهی و سپس هدایت پرداختها به بدهی بعدی، زنجیرهای از موفقیت و انگیزه ایجاد میشود.
پسانداز ضروری را به اتمام برسانید
پس از پرداخت بدهیها، باید یک صندوق اضطراری کامل (معمولاً معادل ۳ تا ۶ ماه هزینههای زندگی) ایجاد کرد.
سرمایهٔ بازنشستگی را به حداکثر میزان برسانید
رمزی توصیه میکند حداقل ۱۵٪ از درآمد ناخالص خود را به برنامههای بازنشستگی اختصاص دهید.
پسانداز دانشگاه
آموزش فرزندان اهمیت دارد؛ اما نباید در مسیر مالی خانواده خلل ایجاد کند. رمزی راهکارهایی برای تأمین هزینههای دانشگاه پیشنهاد میدهد.
پرداخت اقساط منزل
رمزی توصیه میکند که پس از پرداخت تمام بدهیها، تمرکز اصلی بر پرداخت کامل وام مسکن باشد.
مانند دیوانهها ثروت بسازید
پس از رسیدن به ثبات، حالا وقت آن است که با سرمایهگذاری هوشمند، ثروت واقعی بسازید.
منحصر به فرد زندگی کنید
در این فصل، رمزی به مزایای داشتن زندگی مالی متفاوت از عموم مردم میپردازد. او میگوید: «زودتر سختی بکش، بعداً متفاوت زندگی کن.»
دربارهٔ نویسنده
زندگینامهای مختصر از دیوید رمزی و مسیر شخصی او از ورشکستگی تا موفقیت مالی.
چرا باید کتاب پولسازی نوین را بخوانیم؟
این کتاب با ارائهٔ یک برنامهٔ ساده و عملی، به افراد کمک میکند تا از بدهیهای خود رهایی یابند و به ثبات مالی برسند. رمزی با استفاده از تجربیات شخصی و داستانهای موفقیت دیگران، نشان میدهد که چگونه میتوان با تغییر رفتارهای مالی، به اهداف مالی دست یافت. این کتاب برای کسانی که بهدنبال راهی برای بهبود وضعیت مالی خود هستند، میتواند مفید باشد.
کتاب پولسازی نوین را به چه کسانی پیشنهاد میدهیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که:
با بدهیهای متعدد مواجه هستند و بهدنبال راهی برای پرداخت آنها میگردند.
میخواهند عادات مالی خود را بهبود بخشند و به ثبات مالی برسند.
بهدنبال یک برنامهٔ عملی و قابل اجرا برای مدیریت مالی شخصی هستند.
فهرست کتاب پولسازی نوین
مقدمه
چالش آرایش و طرحبندی مجدد کل پول
چالش مهم – یک آینه پیدا کنید
انکار: من آن فرد بیقواره نیستم
افسانههای بدهی: بدهی یک ابزار نیست
افسانه پول: هیچ رازی در مورد ثروت وجود ندارد
دو مانع بیشتر: نادانی و همراهی با جانسز (افراد ورشکسته)
پیادهروی کنید قبل از اینکه بدوید
منحصر به فرد زندگی کنید
درباره نویسنده
یادداشتها
نظر افراد و مجلههای مشهور دربارهٔ کتاب یا نویسنده
کتاب پولسازی نوین در فهرست پرفروشترینهای والاستریت ژورنال بیش از ۵۰۰ هفته حضور داشته است . همچنین، در میان هفت کتاب برتر سرمایهگذاری که توسط مشاوران مالی توصیه شدهاند، قرار دارد. خوانندگان در سایت Goodreads نظرات مثبت و منفی متفاوتی دربارهٔ این کتاب ارائه دادهاند. برخی معتقدند که تمرکز بیش از حد بر پرداخت بدهیها ممکن است باعث ازدستدادن فرصتهای سرمایهگذاری شود.
کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟
کتاب پولسازی نوین در فهرست پرفروشترینهای نیویورک تایمز قرار گرفته و بیش از پنج میلیون نسخه از آن به فروش رسیده است . دیوید رمزی نیز بهعنوان یکی از مشاوران مالی برجسته در ایالات متحده شناخته میشود و برنامهٔ رادیویی The Ramsey Show را با بیش از ۲۰ میلیون شنوندهٔ هفتگی اجرا میکند .
چه نسخههای دیگری از این کتاب منتشر شده است؟
نسخههای مختلفی از این کتاب منتشر شده است، از جمله نسخهٔ بهروزرسانیشده در سال ۲۰۲۴ که شامل آمارها و مثالهای جدید و دسترسی به ابزارهای بودجهبندی دیجیتال است .
درباره دیوید رمزی
دیوید رمزی، متولد ۳ سپتامبر ۱۹۶۰ در ماریویل، تنسی، یک مشاور مالی، نویسنده و مجری برنامههای رادیویی است. او پس از تجربهٔ ورشکستگی در سن ۲۸ سالگی، به مطالعهٔ اصول مالی پرداخت و شرکت Ramsey Solutions را تأسیس کرد. رمزی با نوشتن چندین کتاب پرفروش و اجرای برنامههای رادیویی، به یکی از چهرههای برجستهٔ حوزهٔ مالی شخصی تبدیل شده است .
بخشی از کتاب پولسازی نوین
«توپ برفی بدهی
به راستی خیلی سریع کاهش وزن بدهید
طرح پولسازی نوین شما وابسته به قدرتمندترین ابزراهایی است که استفاده میکنید. از درون وجود خود کاملاً باور دارم که قدرتمندترین ابزار ساخت ثروت، درآمد شماست. ایدهها، راهبردها، اهداف، دیدگاه، تمرکز و حتی افکار خلاق خیلی مهم هستند. اما تا زمانی که کنترل بدست نگیرید و از تمام درآمد خودتان برای ساخت ثروت استفاده نکنید، ثروتی نمیسازید و آن را حفظ نخواهید کرد. برخی از شماها ممکن است پولی به راث ببرید یا یک جایزه بزرگ نصیبتان شود، اما این شانسی احمقانه است، و یک طرح تأیید شده برای تناسب مالی نیست. برای ساخت ثروت باید کنترل درآمد خودتان را بدست بگیرید.
شناسایی دشمن
مطابق مطالب زیر ثروتمندشدن آسان است اگر هیچ قسطی برای پرداخت نداشته باشید. ممکن است از شنیدن این مطلب مریض شوید. اما کلید پیروزی در هر مبارزهای شناسایی دشمن است. به این دلیل برای حذف نمودن بدهی بسیار مشتاق هستم که دیدهام بسیاری از مردم گامهای بسیار بزرگی در جهت میلیونر شدن در مدتی کوتاه برداشتهاند بعد از اینکه اقساط را حذف کردند. اگر قسط پرداختی برای ماشین، یک وام دانشجویی، کارتهای اعتباری خارج از درآمدتان، بدهی دارویی، یا حتی یک وام مسکن ندارید، میتوانید خیلی سریع ثروتمند شوید. میدانم برای خیلی از شماها یک مکان خیلی دور به نظر میرسد. ممکن است با نگاه کردن به چهره دنیا تصور کنید یک فرد ۳۵۰ پوندی هستید. سرتان را تکان دهید، فکر کنید که این هرگز اتفاق نخواهد افتاد. بگذارید به شما اطمینان بدهم، با بسیاری از ۳۵۰ پوندیها برای تناسب مسائل مالی همراهی کردهام، بنابراین همراه من باشید.»