کتاب استراتژی فروش بسیار موفق
معرفی کتاب استراتژی فروش بسیار موفق
راسل وارد، تکنیکهای قدرتمند و متفاوت برای برندهشدن در فروش را در کتابی با عنوان استراتژی فروش بسیار موفق، تالیف کرده است. دکتر احمد روستا و علی صالحی این کتاب را به فارسی بازگرداندهاند.
درباره کتاب استراتژی فروش بسیار موفق
در دنیای امروز فروش از اهمیت استراتژیکی برخوردار است چراکه زمینه خروج از رکود را برای مجموعههای مختلف فراهم میآورد. بر همین اساس کتابهای مختلفی درخصوص آن تالیف شده است. اما اینبار راسل وارد نگاهی متفاوت به عرصه فروش و بازاریابی داشته است. او تکنیکهای تعامل با مشتریان بالقوه را در کتاب استراتژی فروش بسیار موفق مطرح میکند. راسل اعتقاد دارد این جلسات باید در یک ساعت بهصورت بهینه به پایان برسد. او این زمان را ساعت بحرانی نامیده و با تکیه بر تجربههایی که در جلسات فروش مختلف در کشورهای متفاوت تجربه کرده، به بررسی آن پرداخته است. این کتاب در ۶ فصل تدوین شده و در دسترس شما قرار دارد.
خواندن کتاب استراتژی فروش بسیار موفق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب استراتژی فروش بسیار موفق و استفاده از تکنیکهای مطرح شده در آن، توانایی فروش بازاریابان را افزایش میدهد و به آنان کمک میکند تا به ستاره فروش تبدیل شوند.
جملاتی از کتاب استراتژی فروش بسیار موفق
بهنظر من فروش یکی از چالشبرانگیزترین و هیجانانگیزترین حرفههای جهان است. من احساس قرارداد بیتن با آن مشتری را که از کار با ما هیجانزده است، دوست دارم. شروع روابط جدید که شکوفا شده و به مشارکت طولانی مدت تبدیل میگردد، شگفتانگیز است. این کار باعث میشود همه احساس خوبی داشته باشند و این به این دلیل است که فروش را دوست دارم.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب استراتژی فروش بسیار موفق، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب استراتژی فروش بسیار موفق
• ساعت بحرانی چیست؟