کتاب سازش کاری ممنوع! کریس واس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سازش کاری ممنوع!

کتاب سازش کاری ممنوع!

معرفی کتاب سازش کاری ممنوع!

کتاب سازش کاری ممنوع! (طوری مذاکره کنید که انگار زندگیتان به آن بند است!) نوشته‌ی کریس واس و تال راز و با ترجمه‌ی سمانه فلاح، اثری است که توسط انتشارات طاهریان منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه کتاب‌های به سوی موفقیت به‌شمار می‌آید و تمرکز خود را بر آموزش راهکارهای کاربردی مذاکره، به‌ویژه در شرایط بحرانی مانند مذاکره با آدم‌ربایان و تروریست‌ها، قرار داده است. نویسنده با تکیه‌بر تجربه‌ی بیست ساله‌ی خود در FBI و سال‌ها مذاکره در پرونده‌های گروگان‌گیری، تلاش کرده است تا اصول و تکنیک‌هایی را که در موقعیت‌های واقعی و پرتنش به‌کار گرفته، به زبانی قابل‌فهم و با مثال‌های ملموس ارائه کند. کتاب سازش کاری ممنوع! نه‌تنها به جنبه‌های فنی مذاکره می‌پردازد، بلکه به ابعاد روان‌شناختی و انسانی این فرایند نیز توجه ویژه‌ای دارد و نشان می‌دهد که چگونه مهارت‌های مذاکره می‌توانند در زندگی روزمره، محیط کار و حتی روابط شخصی به‌کار گرفته شوند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سازش کاری ممنوع!

کتاب سازش کاری ممنوع! نوشته‌ی کریس واس و تال راز، با روایتی مستند و تجربه‌محور، به بررسی اصول و تکنیک‌های مذاکره در شرایط بحرانی می‌پردازد. نویسنده با سابقه‌ی طولانی در FBI و حضور در مذاکرات حساس گروگان‌گیری، ساختار کتاب را بر پایه‌ی تجربیات واقعی و تحلیل موقعیت‌های پرتنش بنا کرده است. هر فصل با داستانی کوتاه از یک پرونده‌ی واقعی آغاز می‌شود و سپس ابزارها و راهکارهای استفاده‌شده در آن موقعیت به‌دقت بررسی می‌شوند. این کتاب تلاش کرده است تا فاصله‌ی میان تئوری‌های دانشگاهی و واقعیت‌های میدان مذاکره را پر کند و نشان دهد که مذاکره صرفاً یک مهارت انتزاعی نیست، بلکه بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره است. سازش کاری ممنوع! با ارائه‌ی تکنیک‌هایی مانند گوش‌دادن فعال، تکنیک آینه‌ای، استفاده از لحن صدا و همدلی راهبردی، به خواننده می‌آموزد که چگونه در هر مذاکره‌ای، از مذاکرات شغلی تا حل اختلافات خانوادگی، جایگاه خود را تقویت کند و به نتایج مطلوب برسد. نویسنده تأکید کرده است که مذاکره نه‌تنها ابزاری برای حل بحران‌های بزرگ، بلکه روشی برای مدیریت تعاملات انسانی و رسیدن به توافق‌های برد-برد در زندگی است.

خلاصه کتاب سازش کاری ممنوع!

کتاب سازش کاری ممنوع! با محوریت تجربیات کریس واس در FBI، به بررسی عمیق فرایند مذاکره در شرایط بحرانی می‌پردازد. نویسنده با روایت داستان‌هایی از پرونده‌های واقعی گروگان‌گیری و مذاکرات پرتنش، نشان داده است که مذاکره فراتر از یک مهارت فنی، نوعی هنر ارتباطی و روان‌شناختی است. کتاب با تأکید بر اهمیت گوش‌دادن فعال و ایجاد حس امنیت و اعتماد در طرف مقابل، تکنیک‌هایی مانند آینه‌کردن کلمات، استفاده از لحن مناسب، پرسش سؤالات باز و مدیریت هیجانات را معرفی کرده است. واس معتقد است که موفقیت در مذاکره به توانایی درک عواطف و نیازهای طرف مقابل و ایجاد همدلی بستگی دارد. او با نقد روش‌های سنتی و تئوری‌محور مذاکره، بر اهمیت تجربه‌ی عملی و انعطاف‌پذیری در مواجهه با موقعیت‌های غیرقابل‌پیش‌بینی تأکید کرده است. کتاب در هر فصل با مثال‌هایی از مذاکرات واقعی، ابزارها و راهکارهای عملی را به‌صورت گام‌به‌گام آموزش داده و نشان داده است که این تکنیک‌ها نه‌تنها در بحران‌های بزرگ، بلکه در تعاملات روزمره نیز کاربرد دارند. در نهایت، سازش کاری ممنوع! بر این اصل استوار است که مذاکره موفق نیازمند آمادگی ذهنی، شناخت روان انسان و استفاده‌ی هوشمندانه از ابزارهای ارتباطی است.

چرا باید کتاب سازش کاری ممنوع! را بخوانیم؟

کتاب سازش کاری ممنوع! با ارائه‌ی تکنیک‌های ملموس و آزموده‌شده در میدان واقعی، فرصتی فراهم کرده است تا خواننده با اصول مذاکره‌ای آشنا شود که در شرایط بحرانی و حتی در زندگی روزمره کاربرد دارند. این کتاب با روایت داستان‌های واقعی و تحلیل دقیق موقعیت‌ها، به‌جای ارائه‌ی فرمول‌های خشک، مهارت‌هایی را آموزش داده است که می‌توانند در مواجهه با چالش‌های شغلی، خانوادگی یا اجتماعی به‌کار گرفته شوند. ویژگی شاخص این اثر، تمرکز بر جنبه‌های روان‌شناختی مذاکره و اهمیت گوش‌دادن، همدلی و مدیریت هیجانات است؛ عناصری که اغلب در آموزش‌های سنتی نادیده گرفته می‌شوند. خواندن این کتاب به کسانی که به‌دنبال تقویت مهارت‌های ارتباطی و مذاکره‌ای خود هستند، کمک می‌کند تا با اعتمادبه‌نفس بیشتری در موقعیت‌های حساس تصمیم‌گیری کنند و به نتایج مطلوب‌تری برسند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که در موقعیت‌های شغلی، مدیریتی، فروش، روابط بین‌فردی یا شرایط بحرانی نیاز به مذاکره دارند. همچنین به افرادی که به‌دنبال بهبود مهارت‌های ارتباطی، مدیریت تعارض یا افزایش اعتمادبه‌نفس در تعاملات روزمره هستند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب سازش کاری ممنوع!

«در حقیقت عجله کردن و تلاش برای کوتاه کردن زمان مذاکره و تسریع در امر نتیجه‌گیری و حل و فصل باعث می‌شود که طرف مقابل احساس کند حرف‌هایش شنیده نمی‌شود. بدین ترتیب او نیز در تصمیم‌گیری سرعت می‌گیرد و نمی‌تواند عقاید ما را در تصمیم‌گیری خود دخیل نماید. خریدن زمان یکی از مهمترین ابزارهای مذاکره است. اگر زاویه دید خود را نیز کمی عوض کنیم و دور میز مذاکره بچرخیم متوجه می‌شویم که وقتی طرف در حال بحث و گفتگو با ماست فعلاً اوضاعمان امن و امان است و تا آن زمان که حرفی برای گفتن دارد هیچ اقدام سودجویانه و یا انتقام گرایانه انجام نخواهد داد. در جریان گروگانگیری بانک چیس منهتن زمانی که گروگانگیران مشغول خوردن چیزی می‌شدند جو تلاش می‌کرد تا موضوع را کش دهد و آنها را روی خط نگه دارد، مبادا تلفن را قطع کنند و به بازبینی وضعیت بپردازند. وقتی آنها مشغول خوردن چیزهایی که در بانک پیدا کرده بودند، شدند ما احساس کردیم که کار کمی کند پیش می‌رود و وقتی مجدد با ما تماس می‌گرفتند ابهامات جدیدی وارد بحث آنها با جو می‌شد. من همان موقع متوجه شدم که چرا جو در تلاش است تا روی خط با آنها کلنجار برود و مانع قطع کردن تلفن بشود.»

۲۵%