تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب غلبه بر شیطان
معرفی کتاب غلبه بر شیطان
کتاب الکترونیکی «غلبه بر شیطان» (شما اینجا هستید که با اکتشافاتی حیاتی از زندگی پیشی بگیرید!)، از مجموعه کتابهای بهسوی موفقیت، نوشتهٔ «ناپلئون هیل» با ترجمهٔ «آرزو خسروپور» توسط انتشارات طاهریان منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتابهای خودیاری و موفقیت قرار میگیرد و به بررسی موانع ذهنی و روانی انسان برای رسیدن به موفقیت میپردازد. کتاب «غلبه بر شیطان» با روایتی خاص، گفتوگویی خیالی میان نویسنده و شیطان را به تصویر میکشد تا ریشههای ترس، تردید و شکست را واکاوی کند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب غلبه بر شیطان اثر ناپلئون هیل
کتاب «غلبه بر شیطان» به قلم «ناپلئون هیل» در سال ۱۹۳۸ نوشته شد، اما تا مدتها به دلایل خانوادگی و نگرانی از واکنشهای مذهبی و اجتماعی منتشر نشد و سالها بعد به دست مخاطبان رسید. کتاب «غلبه بر شیطان» اثری است که در بستر رکود بزرگ اقتصادی و بحرانهای روحی نویسنده شکل گرفته و دغدغهٔ اصلی آن، یافتن راهی برای غلبه بر ترسها و محدودیتهای ذهنی است. «ناپلئون هیل» در این کتاب، با الهام از تجربیات شخصی و مصاحبه با افراد موفق و شکستخورده، بهدنبال کشف فلسفهای برای موفقیت پایدار و شادی حقیقی است. ساختار کتاب مبتنی بر گفتوگویی خیالی با شیطان است که در آن، شیطان ابزارها و ترفندهای خود برای به دام انداختن انسانها را افشا میکند. این قالب روایی، به «هیل» امکان میدهد تا مفاهیم انتزاعی مانند ترس، عادتهای مخرب و قدرت ایمان را ملموستر و قابللمستر کند. کتاب علاوهبر روایت زندگی نویسنده، به تحلیل نقش خانواده، آموزش و جامعه در شکلگیری ذهنیت انسان میپردازد و با نقدهایی نسبتبه نظام آموزشی و تربیتی، خواننده را به تفکر مستقل و مسئولیتپذیری دعوت میکند.
خلاصه کتاب غلبه بر شیطان
در کتاب «غلبه بر شیطان»، «ناپلئون هیل» روایت زندگی خود را از دوران جوانی و تلاش برای کشف راز موفقیت آغاز میکند. او پس از سالها تحقیق و مصاحبه با افراد موفق و شکستخورده، به نقطهای میرسد که با بحرانهای شخصی و اقتصادی روبهرو میشود و در این مسیر، با «خود دیگر» خویش آشنا میشود؛ نیرویی درونی که با ایمان و اراده، انسان را از ترس و بلاتکلیفی رها میکند. بخش اصلی کتاب به مصاحبهای خیالی با شیطان اختصاص دارد؛ جایی که شیطان اعتراف میکند چگونه با ابزارهایی مانند ترس، عادتهای منفی، تبلیغات و بیهدفی، ذهن انسانها را تسخیر میکند. «هیل» با پرسشهای پیدرپی، شیطان را وادار میکند تا ترفندهایش را افشا کند و راههای مقابله با آنها را نشان دهد. پیام اصلی کتاب این است که تنها با تفکر مستقل، هدفگذاری روشن و ایمان به خود میتوان از دامهای ذهنی و محدودیتهای تحمیلی رهایی یافت و به موفقیت و آرامش دست پیدا کرد.
چرا باید کتاب غلبه بر شیطان را خواند؟
این کتاب با روایتی متفاوت و ساختاری گفتوگومحور، به بررسی ریشههای ترس، تردید و شکست در زندگی انسان میپردازد و نشان میدهد چگونه میتوان با شناخت این موانع و تقویت ایمان و اراده، مسیر موفقیت را هموار کرد. کتاب «غلبه بر شیطان» علاوهبر ارائهٔ تحلیلهایی دربارهٔ عادتهای ذهنی و اجتماعی، خواننده را به خودشناسی و مسئولیتپذیری دعوت میکند و ابزارهایی برای مقابله با افکار منفی و بیهدفی ارائه میدهد. مطالعهٔ این کتاب میتواند دیدگاه تازهای نسبتبه موانع درونی و بیرونی موفقیت ایجاد کند و الهامبخش تغییر نگرش باشد.
خواندن کتاب غلبه بر شیطان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به حوزهٔ خودیاری، موفقیت فردی و روانشناسی کاربردی مناسب است. افرادی که با ترس، تردید، اهمالکاری یا بیهدفی دستوپنجه نرم میکنند، میتوانند از آموزههای این اثر بهره ببرند؛ همچنین کسانی که بهدنبال راهی برای غلبه بر عادتهای منفی و ایجاد تغییرات پایدار در زندگی خود هستند، مخاطبان اصلی این کتاب به شمار میآیند.
بخشی از کتاب غلبه بر شیطان
«کتاب غلبه بر شیطان عمیقترین کتابی است که تا به حال خواندهام.
زمانی که دان گرین، مدیرعامل بنیاد ناپلئون هیل، به من اعتماد کرد و از من خواست تا در این پروژه مشارکت کنم، بسیار مفتخر شدم. و بعد که دستنوشته را خواندم! یک هفته نتوانستم بخوابم!
این دستنوشته که در سال ۱۹۳۸ توسط خود استاد، ناپلئون هیل، با یک ماشین تحریر دستی نوشته شده بود، هفتاد و دو سال توسط خانوادهٔ هیل پنهان و مخفی شده بود. چرا؟ زیرا آنها از پاسخی که این کار به آنها میداد میترسیدند. شجاعت هیل در افشای کار شیطان در اطراف هریک از ما، در کلیساها، مدارس و سیاست ما، هستهٔ اصلی جامعه را که در آن زمان شناخته میشد، تهدید میکرد.»