دانلود و خرید کتاب سراج السالکین ملامحسن فیض کاشانی
تصویر جلد کتاب سراج السالکین

کتاب سراج السالکین

معرفی کتاب سراج السالکین

کتاب سراج السالکین اثر علاّمه ملاّمحسن فیض کاشانی منتخب مثنوی معنوی است که در موسسه پژوهشی میراث مکتوب به چاپ رسیده است.

مؤسسه پژوهشی میراث مكتوب در سال ۱۳۷۲ ش به قصد حمایت از كوشش‌های محققان و مصححان و احیا و انتشار مهمترین آثار مكتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مكتوب» و با كمك وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یك دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مركز نشر میراث مكتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ ش با دریافت مجوز چهار گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مؤسسه پژوهشی میراث مكتوب» تغییر نام داد و علاوه بر كار نشر به كار پژوهشی نیز رو آورد.

فعالیت‌های موسسه میراث مکتوب بر تصحیح نسخه‌های خطی فارسی و عربی و تحقیق در متون، پژوهشهای متن شناسی، نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی، میراث‌های مشترك ایران و حوزة ایران فرهنگی، و تاریخ علم متمركز است.

میراث مكتوب آثار خود را در چند عنوان اصلی و بر اساس موضوع منتشر می كند. در حوزه متون كهن، منشورات مؤسسه به ۱۶ موضوع اصلی تقسیم می شود، از جمله زبان و ادبیات فارسی، علوم و معارف اسلامی، علوم و فنون، تاریخ و جغرافیا، متن‌شناسی، فهرست نسخه‌های خطی، نسخه‌برگردان، رسائل، ارج نامه‌ها، همایش ها و نكوداشت‌ها و ....

بخش اصلی این آثار به متون فارسی اختصاص دارد. بسیاری از این متون كه در سلسله­ ای غیر از زبان و ادبیات فارسی نیز منتشر شده اند، به عنوان یك متن كهن فارسی نیز دارای اهمیت بسیارند.

جدای از این آثار ، میراث مكتوب مجموعه‌ای با عنوان «كارنامۀ دانشوران اسلام و ایران» به چاپ می‌رساند. در این مجموعه متون كهن به قصد استفادۀ جوانان یا كسانی كه دانش استفاده از اصل متون كهن را ندارند، تلخیص، ساده‌نویسی و بازنویسی می شود

میراث مكتوب همچنین سه نشریه منتشر می‌كند:

«آینه میراث» كه دوفصلنامه است و هر شش ماه یكبار منتشر می شود و «ویژه کتابشناسی، نقد کتاب و اطلاع رسانی در حوزۀ متون» است. «گزارش میراث» كه فصلنامه است و به پژوهشهای «حوزۀ نقد و تصحیح متون نسخه شناسی و ایران شناسی» اختصاص دارد و میراث علمی ایران و اسلام که دوفصلنامه است و به «تاریخ علوم و فناوری دورۀ اسلامی» اختصاص دارد

افزون بر این، موسسه میراث مكتوب تا کنون نشست‌های نقد و بررسی متعددی دربارۀ مباحث متن پژوهی و متون كهنِ منتشر شده در مؤسسه با حضور استادان و صاحب نظران برگزار كرده است. همچنین همایش‌هایی را در حوزه ‌های مختلف ادبی و فرهنگی و پژوهشی برگزار یا در برگزاری آنها مشارکت كرده است.

 درباره کتاب سراج السالکین

سراج السالکین اثر محمّد بن مرتضی بن شاه محمود، مشهور به علاّمه ملاّمحسن فیض کاشانی (سده ۱۱)، تصحیح جویا جهانبخش است.

این اثر برگزیده مثنوی معنوی مولانا جلال‌الدّین محمّد بلخی، عارف سده هفتم، است. فیض کتاب را برای بهره‌مندی رهروان طریقت مرتب کرده و کوشیده در هر بخش از آن، ابیات متناسب با یک معنا را از جای جای مثنوی گرد آورد و با عنوانی متکّی بر مصطلحات عرفانی و معانی حدیثی و قرآنی سامان دهد.

 خواندن کتاب سراج السالکین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 پژوهشگران حوزه ادبیات کهن به ویژه علاقه‌مندان به مثنوی معنوی و مولوی پژوهان مخاطبان این کتاب‌اند.

فتوحات مکیه جلد ۹
محی‌الدین ابن عربی
ره آورد آسمان (جلد اول؛ توکل و رضا)
سیدمحمدجواد وزیری فرد
نوشته بر دریا
محمدرضا شفیعی کدکنی
شرح منطق الطیر
سیدمحمدجواد وزیری فرد
فتوحات مکیه جلد ۱۳
محی‌الدین ابن‌عربی
فتوحات مکیه جلد ۸
محی‌الدین ابن عربی
فتوحات مکیه ۱
شیخ اکبر محیی الدین ابن عربی
فصوص الحکم و مکتب ابن عربی (شرح فصوص الحکم)
ابوالعلا عفیفی
فتوحات مکیه جلد ۴
محی‌الدین ابن‌عربی
شراب سر به مهر؛ جلد ۶
محمدبن ابراهیم صدرالدین شیرازی (ملاصدرا)
فتوحات مکیه جلد ۲
محی‌الدین ابن‌عربی
فتوحات مکیه جلد ۱۱
محی‌الدین ابن عربی
کلمات جلال‌الدین دوانی
غلامحسین ابراهیمی دینانی
فصوص‌الحکم و نقش‌الفصوص
حیدر شجاعی
فتوحات مکیه جلد ۳
محی‌الدین ابن‌عربی
فتوحات مکیه جلد ۱۴
شیخ اکبر محیی الدین ابن عربی
هرمنوتیک صوفیانه
آنابل کیلر
رساله اثبات العقل المجرد خواجه نصرالدین طوسی و شروح آن
خواجه‌نصیرالدین طوسی
ره آورد آسمان (جلد دوم؛ متحابین)
سیدمحمدجواد وزیری فرد
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۰

تعداد صفحه‌ها

۵۰۰ صفحه

حجم

۱۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۰

تعداد صفحه‌ها

۵۰۰ صفحه

قیمت:
۳۳,۱۰۰
تومان