کتاب انسان کامل در نگاه عطار
خواندن نظراتمعرفی کتاب انسان کامل در نگاه عطار
«انسان کامل در نگاه عطار» پژوهشی عارفانه و ادبی از دکتر بهجتالسادات حجازی است.
دکتر حجازی در این پژوهش، ویژگیهای انسان کامل را از نگاه عارف قرن ششم هجری ، شیخ فریدالدین عطار نیشابوری بررسی کرده است.
در عرفان نظری بحث انسان کامل یکی از مهمترین بحثها است و این مقوله با ادبیات پرمایه فارسی از دیرباز پیوند خورده است.
خمیر مایهٔ اصلی تمام انواع ادبی، توجه به حقایق و ارزشهایی است که از فطرت پاک انسانی سرچشمه گرفتهاند و این رمز بقاء و جاودانگی آثار برجستهٔ شاعرانی چون فردوسی، ناصرخسرو، سنایی، عطار، مولوی، .... است.
عطّار نیز در آثار خود سیمای جذّابی از یک انسان آرمان طلب وحقیقت جو را نشان می دهد که در پی یافتن حقیقت، تمام مراحل هولناک راه سلوک را طی میکند و مخاطرات را همچون شهد در کام دل میریزد، و تا آن سوی قاف ازلیت اوج گرفته، پروانهوار هستی خود رادر آتش عشق سیمرغ حقیقت محو میکند، به نظر او درهر هزار سالی، یک مرد راه بین در راه طریقت پدید میآید.
حجازی در این کتاب با نگاهی به اندیشه و زبان عطار، ویژگیهای انسان کامل در عرفان نظری و عملی را از دیدگاه او بررسی کرده و مهمترین وظایف رهرو را از منظر او شرح داده است.
عارفان راز و دیدگاه مولانا جلالالدین محمد بلخی
هدف در مدیریت راهبردی فرهنگی کشورمهدی ناظمی اردکانی
عوامل موثر بر بهبود زندگی خانوادگیمرتضی منادی
بازی درمانی در کودکان طیف اتیسممحمد مرادی
معرفی و کاربرد مداخله مبتنی بر نظریه خودتعیین گریفرهاد تنهای رشوانلو
نویسنده از دل شعر های عطار دنبال انسان کامل می گرده و در این بین هر جا که بتونه از نوشته های اساتید دیگه هم استفاده می کنه. سعی می کنه قبل از آوردن شعر ها، مفهوم اون رو به زبان
من به نیت خواندن یک کتاب عرفانی به سراغ این کتاب رفتم و منتظر دریافت نکات نابی در باب عرفان عطار و همچنین ادبیات عرفانی و ظرافت های ادبی و زبانی بودم. اما چیزی که با اون مواجه شدم معمولی ترین
هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر پی یک کوچه ایم فقط همین😔
هرچند کتاب فوق برای آشنایی ابتدایی با فلسفه انسان کامل میتواند مفید باشد اما پرداختن به ابیات عطار کار عارفان و صوفیان است و بر مردم عادی حرام است . مخاطب عطار هم کیشان خود و سالکان است و تنها