کتاب رهبری: درسهایی که از زندگی و سالهای حضورم در منچستریونایتد آموختم
انتشارات:کتاب کوله پشتی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب رهبری: درسهایی که از زندگی و سالهای حضورم در منچستریونایتد آموختم
الکس فرگوسن( -1941)، مربی پیشین تیم فوتبال منچستر یونایتد است و مایکل موریتز( -1954) در این کتاب خاطرات و آموختههای این مربی نامدار انگلیسی را گردآوری کرده است.
در بخشی از کتاب به نام «کار تیمی» میخوانیم:
«تعادل کلید موفقیت هر تیم است. برد در یک بازی فوتبال با یازده دورازهبان یا بازیکنانی با استعدادهای یکسان غیرممکن است. تصورم این است که در سازمانهای دیگر هم اینگونه است. ما خیلی به ترکیب سنی تیم فکر کردیم؛ اینکه چه تعداد بازیکن بالای سی سال، بین بیستوسه تا سی و سنین بیست تا بیستوسه سال داریم. تیمی مد نظرم بود که نه خیلی مسن باشد که بازیکنانش کُند باشند یا بعد از مدتی طولانی از بند مصدومیت رها شوند، و نه خیلی جوان که ترکیب تیم بیتجربه و بیپروا شود. بعد از بازنشستگی نوشتههای برخی کارکنان را در مورد شرایط یونایتد مطالعه کردم. اگر کسی نداند فکر میکند که من یازده جسد را کفن و دفن کرده و به حال خود رها کردهام. بسیار مضحک است. در ابتدای فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۲ قصد بازنشستگی نداشتم و مثل همیشه برای رسیدن به آمادگی کامل برای رقابتهای آینده مصمم بودم. در پایان فصل، میانگین سنی تیم ما همان بیستوشش یا تقریباً زیر بیستوپنج سال بود.
خیلی از افراد هم میگویند که ما بازیکنان بسیاری را با میانگین سنی حدود سی سال یا بیشتر به کار میبریم. حقیقت دارد، اما این واقعیت را نیز نادیده گرفتهاند که این روزها میتوان از بازیکنی که به خوبی از خود مراقبت میکند، انتظار داشت که در سن سیوپنج تا سیوشش سالگی عملکرد بالایی از خود نشان دهد. بیستوپنج سال پیش که هنوز توجه علمی به ورزش، تغذیه، رژیمهای پیشرفته و زمینهای بهتر را شروع نکرده بودیم، این امکان وجود نداشت.»
رهبری ممتاز
برایان تریسی
رهبریالکس فرگوسن
ساخت امریکاسم والتون
داستان منماشااله صفری
رهبری با آرامشکارلو آنچلوتی
رهبری خاموشکارلو آنچلوتی
پپ گواردیولاگیلم بالاگه
نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همهساتیا نادلا
دوباره فوتبالماشااله صفری
قصه هایی برای هر جا و هر زمانیوگنی واسیلیویچ کلویف
روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکیساتوشی یاگی ساوا
پشت درهای بستهگری لینکر
میمون سرگردانیعسوب محسنی
ترجمه اش کمی از حد انتظارم پایین تر بود. قشنگ معلومه مترجم با فوتبال آشنایی نداره. برای مثال: (برنابئو) ورزشگاه رئال رو نوشته بارنبئو. یا لوئیز فن خال رو نوشته لوئیز ون گال. پنجره نقل و انتقالات رو نوشته دریچه نقل و انتقالات. یا FC (مخفف
باحاله ترجمه خیلی وفادار نیست
درسهایی از زندگی و حضور در منچستر یونایتد بدون شک هوادار فوتبالی را نمیتوان یافت که «سر الکس فرگوسن» را نشناسد. او سرمربی افسانهای اسکاتلندی است که نزدیک به چهل سال مربیگری کرد و طی این سالها توانست 49 جام قهرمانی
این ترجمه بهتر و روانتر است.
کتاب خوبیه. نوع رهبریش و برخورد با چالش های که داشته درس بزرگی براق زندگیم شد
کلمه ی (سر)بخاطر این است که این مرد واقعا مرد بزرگی بوده و در انگلیس لقب ایشان است و هرکسی این لقب را ندارد واقعا جای ستایش داره این مرد
کتاب فوق العاده ایه ، کلی نکته داخلش با خودش به همراه داره
و این کتاب رو هم معرفی کردن.