کتاب بانکدار فقرا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب بانکدار فقرا
کتاب «بانکدار فقرا» داستان زندگی یونس و فراز و نشیبهایی است، که در راه رسیدن به هدف خود، با آنها دستوپنجه نرم کرده است، داستانی جذاب، روان و واقعی.
«محمد یونس» نویسنده این کتاب یک اقتصاددان بنگلادشی است که در دهه ۸۰ میلادی به این نتیجه رسید، دادن وامهای بسیار کوچک به فقرای کشورش برای راهاندازی و حفظ مشاغل خانگی میتواند تأثیر قابلتوجهی بر اقتصاد مردم این کشور داشته باشد.
به پاس خدماتی که محمد یونس، برای ریشه کن کردن فقر انجام داد، جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.
کافه وصال: مدیریت نامتعارف بر پدیدههای متعارف
علی صادقی
بانک تهیدستان؛ وامهای کوچک، ابزار مبارزه با فقر جهانیمحمد یونس
ساخت امریکاسم والتون
مارک زاکربرگ به روایت خودشمارک زاکربرگ
اول سود؛ کسب و کار خود را ا ز یک هیولای پولخوار به یک دستگاه پولساز تبدیل کنیدمایک میخالوویچ
عاشک کافه: خوب، دشمن عالی!علی صادقی
راهبرد کسبوکار: واکاوی الگوهای تدوین و پیادهسازی راهبردبرایان تریسی
سرمایهگذاری در کدام بازار؟دبورا اوون
رهبری با تکیه بر نقاط قوتتام راث
قواعد مدیریت: ۵۰ قاعده جدید برای مدیرانجو اوئن
مذاکره کار بزدلها نیستوندی شرمن
نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همهساتیا نادلا
آنچه از شرکتهای موفق آموختهایموفا غفاریان
سختترین نکات در مورد سختترین چیزهابن هوروویتز
مدیریت با بازده بالااندرو گروو
شاهد جنگ و اقتصاد: خاطرات یک مدیر اقتصادی بانک مرکزی در دوران جنگ ایران و عراقمحمدرضا قسیمی
کوبیت ۵سجاد مروجی
منافع سهامدارتونی گروندی
چرا باید واسه کتابی که نمیشه به صورت پی دی اف دریافت کرد و فقط از طریق این برنامه میشه مطالعه کرد باید 13 هزار تومن پول داد.قیمتای طاقچه باید کاهش پیدا کنند
این کتاب تجربیات بنیانگذار بانک گرامین است که بنگلادش را از نماد فقر به نماد امید تغییر داد. کتاب بسیار ارزشمندی است، ولی با این قیمت من ترجیح دادم از نسخه چاپی آن استفاده کنم.
خیلی قیمت بالاست
بسیار بسیار مناسب برای بچه های مدیریت و اقتصاد مناسب برای اساتید و دانشجویانی که علم را جدای از جامعه ی واقعی می دانند.
محمد یونس در آرزوی دنیای بدون فقر است دنیایی که فقر را فقط در موزهها بتوان یافت. او اقتصاددان و استاد دانشگاه در بنگلادش بود. در سال 1974 تصمیم میگیرد پا را فراتر از تئوریهای نظری اقتصاد بگذارد و کاری
#چالش_کتابخوانی_۱۴۰۳ بانکدار فقرا ابتدا به ساکن وقتی کلمه بانک رو می شنویم به یاد پول و مبادلات مالی و پس انداز مازاد بر نیاز به ذهنمون خطور می کنه .ولی وقتی فقرا رو به بانک پیوند می دیم با ناهماهنگی کلمات
کتابِ خوبی بود به نظرم، ولی یکم آشفتگی داشت و فکر میکنم اگر بر اساس سال و فعالیتهای سالانه فصلبندی میشد بهتر بود. اما در کل کتاب خوب و آموزندهای بود.
به امید روزی که این کتاب در کشور ما هم خونده بشه هم مسولان بخونند تا بدون میشه راه حل های اساسی برای حل بسیاری از مشکلات رو پیداکرد و انجامشون داد. و هم تمام مردم دنیا که دلشون میخواد