کتاب دانش نامه نقد ادبی
معرفی کتاب دانش نامه نقد ادبی
دانش نامه نقد ادبی از افلاتون تا به امروز نوشته دکتر بهرام مقدادی است که در نشر چشمه به چاپ رسیده است.
درباره کتاب دانش نامه نقد ادبی از افلاتون تا به امروز
هدف دکتر مقدادی از تالیف این اثر، دادن اطلاعات کافی درباره نقد ادبی از زمان افلاطون تا به امروز به خواننده است. از میان اصطلاحات به کار رفته در این اثر، برخی کاملا تخصصیاند و در سالهای اخیر در نقد ادبی رایج شدهاند و بسیاری از آنها را نمیتوان در یک فرهنگ معمولی اصطلاحات نقد ادبی پیدا کرد.
دکتر مقدادی درباره این اثر میگوید: از دلایل اصلی آماده کردن دانش نامه نقد ادبی این بود که ضمن مطالعات و تحقیقات ادبی و تدریس نقد ادبی به مدت سی سال در دوره کارشناسی ارشد ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران به این نتیجه رسیدم که بسیاری از واژههای فنی که در نقد ادبی به کار برده میشود، در فرهنگهای مشابه مانند فرهنگ اصطلاحات ادبی یافت نمیشود. به ناچار مصمم شدم برای اولینبار در ایران دست به انتشار چنین کاری بزنم.
این فرهنگ کمحجم است و دلیل کمحجم بودن آن هم این است که با وجود این که هنوز جای بسیاری از مدخلها در این فرهنگ خالی است، کتاب به دلایلی باعجله به دست نشر سپرده شد.
خواندن کتاب دانش نامه نقد ادبی از افلاتون تا به امروز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان رشتههای ادبیات فارسی و بیگانه و در همه مقاطع تحصیلی.
سلام، لطف کنید شناسنامه ی کتاب را نیز بنویسید، برای کارهای تحقیقی لازم است.
۶۳ فاکینگ تومن؟
دوست داشتم کتابو بخونم ولی متن و کیفیت pdf خیلی بده... آخه چرا اینطوری گذاشتن؟
لازم هست کتاب رو بخرم و با شناختی که از نویسنده دارم امتیاز دادم ولی از نشر محترم چشمه بعید هست چرا پی.دی.اف ؟! چرا با سردرد و سوزش چشم باید این کتاب خوانده شود لطفاً کتاب را در فرمت
لطفا در طاقچه بی نهایت موجودش کنید