معرفی و دانلود کتاب نقصان معنا pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نقصان معناsubscriptionAvailable

کتاب نقصان معنا

عبور از روایت‌شناسی ساختارگرا (زیبایی‌شناسی حضور)

۳.۹(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نقصان معنا

نقصان معنا؛ عبور از روایت شناسی ساختارگرا (زیبایی شناسی حضور)» نوشته آلژیرداس ژولین گرمس و ترجمه حمیدرضا شعیری است. گرمس در این کتاب شرایط عبور از نظام ساختارگرایی محض به نظام پدیدارشناختی معنا را توضیح داده است. کتاب« نقصان معنا» را می‌­توان در مقاطع مختلف تحصیلی برای درس­‌های تحلیل‌­های نشانه­شناختی، تحلیل­‌های روایت­‌شناسی و تحلیل­‌های گفتمانی به کار برد. این اثر یکی از بهترین کتاب‌­های گرمس در حوزه نشانه­‌شناسی است و انسجام معنایی و کلامی و نظم منطقی در آن دیده می­‌شود. این کتاب تحولی در علم نشانه-معناشناسی است. بزرگترین نوآوری تحلیل‌­های کتاب، عبور از ساختار­گرایی مکانیکی و حرکت به سمت تحلیل‌های گفتمانی است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نقصان معنا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نقصان معنا
عنوان دیگر:عبور از روایت‌شناسی ساختارگرا (زیبایی‌شناسی حضور)
عنوان انگلیسی:De l’imperfection

لطفاً از حالت پی‌دی‌اف دربیارین 🙏🙏

Arezoo
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۲۵

این کتاب در حوزه زبان‌شناسی و نشانه‌معناشناسی نوشته شده و جزء آثار مهم این موضوعات است.