کتاب سه اثر : حکایت دولت و فرزانگی، راه و رسم میلیونرها، معبد میلیونرها
خواندن نظراتمعرفی کتاب سه اثر : حکایت دولت و فرزانگی، راه و رسم میلیونرها، معبد میلیونرها
«سه اثر» دربردارنده سه اثر معروف و پرفروش مارک فیشر، نویسنده و سخنران انگیزشی در حوزه کسب و کار، یعنی «حکایت دولت و فرزانگی»، «راه و رسم میلیونرها» و «معبد میلیونرها» است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«جادوی تعیین هدف. بیا از زاویهای دیگر به این مسأله نگاه کنیم. فرض کن دنبال کار میگردی و تمام مراحل مورد نیاز را طی میکنی تا به مصاحبه میرسی. چندی نمیگذرد که به تو میگویند که پذیرفته شدهای. و تو میفهمی شغلی پیدا کردهای و میتوانی پولدار شوی. چگونه واکنش نشان میدهی؟ در آغاز به خودت غره میشوی، در بین دهها و یا حتا صدها نامزد تو انتخاب شدهای. عجب شاهکاری! و چون سه ماه بیکار بودهای قطعاً فکر میکنی عجب بیکاری خوشیمنی، و وقتی شادی اولیه از بین میرود واکنش بعدیات چه خواهد بود؟
خب میخواهم بدانم کارم کی شروع میشود و بعد میخواهم معنای دقیق پول فراوان را بدانم. سعی میکنم میزان دقیق حقوقم و مزایای کاریام را دریابم چون همه چیز نسبی است.
خوبه، به طور مثال اگر از رییس جدیدت «معنای» پول فراوان را بپرسی و او به تو اطمینان دهد که به طور حتم پول زیادی به دست میآوری، تو باز هم راضی نخواهی شد مگر نه؟ حالا بدتر از این، شاید فکرهای بعدیات درباره صداقت او باشد. در حقیقت او به این دلیل از گفتن عددی دقیق طفره میرود چون کاسهای زیر نیمکاسه است. و شاید حقوقت به آن اندازه که گفته است نیست و اگر او نپذیرد که زمان دقیق شروع کار را بگوید تو قطعاً باید به رفتار او شک کنی. مگر نه؟ باید او را وادار به گفتن کنی».
بازی ثروت
ذن سازفیلیپ توشیو سودو
قارداش آندیبولود قاراچورلو
این مجموعه کامل است یا خلاصه ای از هر کتاب ؟
بخونید و به قدرت فکر و روح پی ببرید، هر که خود را شناخت، خدا را شناخته است
بی نظیر بود و باید چندین بار خوانده شود.
واقعا فوقالعاده است کتاب های فیشر... راه و رسم ثروتمند شدن برای خوشبختی در زندگی رو یاد میده...
خیلی عالیه پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید
عالی هست