کتاب قهرمان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قهرمان
روندا برن( -1945)، نویسنده استرالیایی کتابهای انگیزشی و نیروی تفکر است.
در بخشی از کتاب قهرمان که جدیدترین کتاب او به شمار میرود و رازهای موفقیت از زبان انسانهای موفق نقل میشود میخوانیم:
«من قدردان لحظههای ناب زندگی خود هستم. در آن لحظهها بوده که به چشم خود دیدهام که ما تنها نیستیم. دستی هست که همواره کمکمان میکند. ما فقط به هوا و غذا زنده نیستیم. نیرویی بزرگتر از همهی اینها هست که ما را حفظ میکند. همان نیروست که فرصتهای طلایی زندگی ما را میآفریند و آدمهای خوبی را سر راه ما قرار میدهد.
درست است که در راه سفر قهرمانی زندگی با آزمونهای دشوار بسیاری مواجه میشوی، اما نباید از یاد ببری که شاهد معجزههای بسیاری نیز خواهی بود. در حقیقت، معجزهها همواره بیشتر از آزمونهای دشوارند. طعم خوش معجزههای زندگی من به همان اندازهی طعم پیروزیهایم دلپذیر بودهاند. خدا برای کمک به تو شیوههایی میشناسد که حتی روح تو نیز از آنها خبری ندارد.»
قدرت
راز ۲ (ماورای راز)بهداد بلوری
عجیبترین رازارل نایتینگل
محدوده صفرجو ویتالی
حس خوبی به آدم میده پر از امید و انگیزست🌱
من با خوندن راز به کتابای راندا برن علاقه پیدا کردم. ولی باید بگم این کتاب خیلی سطح پایین. ولی زیاد شبیه بقیه کتاب های ایشون نیس
بدی کتاب های برن اینه:یه سری از افراد موفقو جمع میکنه یه سری سرفصل میده بهشون و میگه حرف بزنین و شما تا آخر کتاب از خودت میپرسی خب آخرش چی منظورش چیه؟از کجا چطور و... و راه و
بهترین کتاب دنیا هست من خودشو گرفتم واقعا عالیه توصیه میکنم حتما بخرین حتما😍
من نسخه چاپی این کتابو خوندم عالیه
کتاب خیلی خوبیه... با بیان زندگی افراد دیگه هم به درک بیشتر مطالب کمک میکنه... پیشنهاد میکنم بخونید
من نسخه ی چاپی این کتاب رو دارم و به نظرم فوق العاده ست توصیه می کنم بخونید