کتاب گزارش لحظه به لحظه از ازدواج حضرت زهرا (ع)
خواندن نظراتمعرفی کتاب گزارش لحظه به لحظه از ازدواج حضرت زهرا (ع)
محمدرضا انصاری( -۱۳۶۶)، پژوهشگر دینی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«هنگام برگزاری مراسم عروسی علی و زهرا علیهماالسلام در آسمانها، خداوند به جبرئیل دستور داد تا در زمین و کوهها و دریاها ندا دهد و ملائکه را کنار بیت المعمور جمع کند و همه بر گِرد درخت طوبی حلقه زنند.
هنگامی که تمام ملائکه آنجا جمع شدند عرض کردند: پروردگارا، ما چیزی نمیدانیم مگر آنچه تو به ما آموختهای؛ چرا که تو عالم و حکیم هستی! خداوند فرمود: «من از شما میخواهم تا نظارهگر ازدواج طاهر با طاهره و صادق با صادقه باشید». ملائکه تسبیح و تقدیس و تحلیل پروردگار گفتند.
آنگاه پروردگار به جبرئیل دستور داد تا درهای جهنم را ببندد و درهای بهشت را بگشاید. سپس به رضوان دستور داد بهشت را تزیین کند.
رضوان بیت المعمور را با پارچههای عبقری و استبرق زرد و دیبای سبز و سرخ و مشکی زینت کرد، و سپس درختها و نهرها و قصرها و اتاقهای بهشتی را تزیین نمود.
آنگاه خداوند به غلامان بهشتی دستور داد تا در هر قصری خیمهای بر پا کنند و در هر اتاقی حجلهای بسازند و سپس در حجلهها بنشینند.»
پیوند فاطمی
الی الحبیبسیدعلیاصغر علوی
فدک فاطمیمحمدرضا انصاری
ماه تمام منمرتضی اهوز
منم مهدی (جلد ۱)ابراهیم شفیعی سروستانی
سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریهمحمدرضا انصاری
عروسی مهر و ماهغلامرضا حیدریابهری
حکمتهای فاطمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام (راه زندگی ۴)جواد محدثی
دفتر خاطرات فضه (کنیز حضرت زهراعلیهاالسلام)
محمدرضا انصاری
اصول دین امامیه (دفتر اول)محمد بیابانی اسکویی
دلیل آفتابمحمدحسین رحیمیان
اخلاق اسلامیجواد محدثی
گزارش لحظه به لحظه از واقعه غدیرمحمدباقر انصاری
باسلام...بنظرمن هرکسی تا ازدواج میکنه باید یه قاب علی وفاطمه خوشگل بخره بزنه توخونش ...تا همیشه جلو چشمش باشه و الگو بگیره از این زندگی پراز🌸عشق 🌸وایثار🌸ومهر🌸والبته که مطالعه درباره زندگی آنها 🍃🍃زندگیتون پربرکت وپرازعطرفاطمی🌾🌾🌾🌾🌾🌸🌸🌸🌸🌸💞💞💞
خیلی عالی بود ای کاش همه جوانان حضرت فاطمه زهرا را الگو قرار بدن نه به زیبایی و ثروت
سلام😊یکی از درجه یک ترین کتاب ها از کلمات قلمبه سلمبه استفاده نشده و چیزی ک برام جالبه اینه ک پیامبر اینقدر روشنفکر بودن ک الآنم بعد از 1400 سال ، پدری مثل ایشون نداریم.پیشنهاد میشه مطالعه بفرمایید💛
ازدواج اساس خانواده است چون خانواده با ازدواج شکل می گیرد. ازدواج علی و فاطمه ( سلام الله علیهما ) شاهکار بی همتای آفرینش است. ازدواجی که با آن خانواده ای شکل می گیرد که در آن : پدر علی ع
سلام فایل کتاب اصلاح شد لطفا فایل قبلی را حذف کنید و مجددا دانلود کنید
▪️و از سخنان آن حضرت است هنگام به خاک سپردن سیّده زنان، فاطمه علیها السلام، درود بر تو ای فرستاده خدا از من و دخترت که در کنارت آرمیده، و زودتر- از دیگران- به تو رسیده.، ای فرستاده خدا مرگ
پرداخت نسبتاً خلاقانه و خوبی بود.
حاج آقای پناهیان میگفتن تو شادی اهلبیت شادی کنید و در مورد اون شادی اطلاعات بدست بیارید، تا وقتیکه ظلم به این والا مقامان و ناراحتی آنها رو دیدید دیگه نتونید تحمل کنید این مورد ظلم قرار گرفتن رو...! با خط
من این کتاب رو از کتابخانه پدر همسرم به امانت گرفتم. سال ۱۳۹۳. بسیار زیبا و قابل تامل. ان شاالله بتوانم حضرت زهرا س را در تمام مراحل زندگیم الگو قرار بدهم
این مجموعه کتاب های لحظه به لحظه عالین