معرفی و دانلود کتاب طلوع فاطمی + خلاصه رایگان

۴.۳(از ۴ امتیاز)
محمدرضا انصاری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب طلوع فاطمی

محمدرضا انصاری( -۱۳۶۶)، پژوهشگر دینی است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «ایامی بیش نمانده تا زمین به قدوم فاطمی منور گردد! روزها می‌گذشت و وعده الهی نزدیک. جبرئیل سیبی بهشتی از سوی خداوند برای پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله هدیه آورد. آن را بوسید و بر چشمانش گذاشت و به سینه چسبانید. خدا دستور داده بود سیب را همان لحظه میل کند. آن را دو نیم کرد و نوری درخشید! جبرئیل گفت: یا محمد، میل کن که این نورِ «فاطمه منصوره» است. او دختری است از صلب تو. نامش در آسمان منصوره و در زمین فاطمه است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب طلوع فاطمی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:طلوع فاطمی
تعداد صفحه‌ها:۶۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۰۰۰ تومان

KissGod
۱۳۹۹/۰۱/۳۱

کتابی خلاصه و جمع و جور و روایتی ادبی از ولات حضرت مادر البته با ادبیاتی یکم پیچیده. آروم آروم بخونید تا راحت تر متوجه بشید.

Anvar Shafiei
۱۴۰۰/۱۰/۳۰

بی شک زیباترین کتابی بود که تا حالا خونده بودم و ادبیات بسیار بسیار قشنگی داشت کوتاه و مختصر و مفید توصیه میکنم اگر میخوایید درباره حضرت فاطمه و ارزش والاش بدونید این کتاب رو مطالعه کنید

sami
۱۴۰۱/۰۱/۲۱

مولف کتاب با جمع آوری مستندات تاریخی کتاب حاضر رو در مورد ولادت سراسر نور حضرت زهرا بتحریر درآوردن. دست مریزاد ✌

۱۴۰۰/۱۰/۲۹

قسمت های آخر ساده و روان بود همچنین جذاب

بریده‌هایی از کتاب

KissGod
نام او در زمين فاطمه است، چرا كه شيعيانش را از آتش رهايی می‌بخشد و دشمنانش از محبت او دور هستند.
فآطمه
و هر چه دارم برای شما ! با نگرانی منتظر بود! پاسخی نشنيد؛ بغض در گلو داشت و اشك در چشم. با التماس گفت: «آقای من، چرا پاسخ نمی‌دهی؟ به خدا قسم، هرگز با دستورات شما مخالفت نخواهم كرد». فرمود: تو ثروتمندی و من توانگر نيستم. مانند تو را به مثل من رغبت نيست! من همسری می‌خواهم كه ثروتش به اندازه دارايی‌ام باشد.
فآطمه
اضطراب سراسر وجودش را فرا گرفته بود اما گفت: «كنيز شما خديجه»! كاش بی‌درنگ صدای او را می‌شنيد؛ اما پيامبر صلی‌الله‌عليه‌و‌آله از حيا سر به زير، پيشانی‌اش عرق كرد، سكوت نمود، و هيچ نگفت!