کتاب همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س)
زینب مهاجریانتشارات:
انتشارات کتاب جمکران٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س)
«همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س)» نوشته زینب مهاجری (-۱۳۶۵) است.
در مقدمه کتاب میخوانید:
فرهنگ دعا و انابه و التماس در آستان باریتعالی در بین ما از اهمیت فراوانی برخوردار است و معتقدیم حتی اگر دعایی خوانده شود و ظاهراً به استجابت هم نرسد، اثر بسیار نورانی و زیبایی بر دعاکننده باقی میگذارد. با عنایات خاصۀ حضرت ولی عصر (عجلاللهتعالیفرجه) قدم در راهی گذاشتیم تا ادعیۀ منسوب به بانوی دو عالم، حضرت فاطمهالزهرا (سلاماللهعلیها) را جمعآوری کنیم و انشاءالله در سایهسار گفتار و کلام این بانوی مهر و اشک و زیبایی، آرامش دنیا و آخرت را برای خوانندگان به ارمغان بیاوریم، چرا که روشن است صحبت با خداوند با عبارات پاک و مطهر این عزیز، تأثیر دو چندان بر جسم و روح و روان همه خواهد گذاشت. در بیان مهر و عطوفت این بانوی لطف و کرم به روایت زیر توجه فرمایید: اسماء همسر جعفر طیار، نقل میکند: در لحظههای پایانی عمر حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) متوجه سرور زنان عالم بودم. ابتدا غسل کردند و لباس عوض کردند، بعد در گوشهای از خانه مشغول راز و نیاز با خدا شدند. جلو رفتم، فاطمه (سلاماللهعلیها) را دیدم که رو به قبله نشسته و دستها را به سوی آسمان برآورده، چنین دعا میکند:
پروردگارا! به حق پیامبرانی که آنها را برگزیدی و به گریههای حسن (علیهالسلام) و حسین (علیهالسلام) در فراق من، از تو میخواهم گناهکاران شیعیان من و شیعیان فرزندان مرا ببخشایی!
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س) |
پارسای پارسیابوالقاسم غلامیمایانی
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)اسماعیل شفیعی سروستانی
پس از پیامبرمحمدعلی انصاری
موقعیت آخرالزمانی شیعیان و چهار خط استراتژیکاسماعیل شفیعی سروستانی
ترجمهی حدیث عنوان بصری؛ دستورالعمل امام صادق (ع) به آرزومندان سیر و سلوک الیاللهواحد پژوهش انتشارات مسجد مقدس جمکران
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
از اینجا تا دولت کریمهاسماعیل شفیعی سروستانی
رزق مقسومماجد اخوت
زیارت عاشورا در نگاهی دیگرغلامرضا حیدریابهری
حدیث لوح (مجموعهای از سخنرانیهای مهدوی و ولایی حضرت آیتالله العظمی وحید خراسانی)حسین وحید خراسانی
حر « مناجاتنامه »حمیدرضا عراقی
رقیه بنت الحسین علیهما السلامنجمالدین طبسی
نامه امام صادق به شیعیانمحمدباقر انصاری
مدرسه آلالرضا: ۳۶۵ حدیث برگزیده از امام رضا (ع) و فرزندان بزرگوارشاناکبر جاهدی
۱۰۰۱ هزار و یک داستان از زندگانی امیرالمومنین علی(ع)محمدرضا رمزی اوحدی
قبیله رحمتاسماعیل شفیعی سروستانی
حکمتهای مهدوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام زمان عجلالله تعالی فرجهالشریف (راه زندگی ۱۵)جواد محدثی
زی طلبگیمهدی مطهری
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری
عاااااااالی بود
دستتون دردنکنه،خیلییییی خوبه
مجموعهای از دعاهای بسیار زیبای حضرت زهرا سلام الله علیها دعاهای روزانه ، تعقیبات نماز و...