کتاب امید فردا؛ پاسخ به ۱۱۰ پرسش جوانان درباره امام زمان علیه السلام
خواندن نظراتمعرفی کتاب امید فردا؛ پاسخ به ۱۱۰ پرسش جوانان درباره امام زمان علیه السلام
عباس رحیمی(۱۳۲۰-) پژوهشگر دینی است.
در بخشی از مقدمه کتاب آمده است:
«... هر کس بمیرد و امام عصر خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.
گفت و گو، از بهترین راههای روشننگری، آگاهسازی، رفع ابهامها و روشن شدن دلها و ذهنهاست. جوانان عزیز ما باید بدانند که انباشتن پرسشها در ذهن، مشکل آنان را حلّ نخواهد کرد، بلکه باید با جست و جوی دقیق، به دنبال گرفتن پاسخ پرسشهای خود بروند. جوانان باید دقّت کنند آب را از سرچشمه بنوشند و علم را از اهلش بگیرند.... این نوشتار با حجم کوچک خود، یک دوره معارف مهدویت را در بر گرفته است و از هر فصلی نکته یا نکاتی را مورد توجه قرار داده است و میتواند شناختی ابتدایی درباره امام عصر علیهالسلام به خوانندگان عزیز هدیه دهد...»
بال پرواز
سعید ابوالقاضی
امام علی (ع) در قرآن کریمفرزانه زنبقی
شکوه امر خداعلیرضا پناهیان
پیوند فاطمیمحمدرضا انصاری
داستانهای موضوعی: چهل موضوع و 339 داستانکاظم سعیدپور
حکمتهای کاظمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام کاظم علیهالسلام (راه زندگی ۱۰)جواد محدثی
مشق اخلاق (دفتر اول)آیتالله العظمی مظاهری
تاثیر قرآن در پیدایش علوم ادبیعبداللّه موحدی محب
God does not sleepغلامرضا حیدری ابهری
God, I love youغلامرضا حیدری ابهری
Ten Wishesغلامرضا حیدری ابهری
خواندنش را پیشنهاد میکنم .بسیار عالی . از متن کتاب اگر شیعیان ما در پیمانی که با ما بسته اند دلهایشان با هم بود توفیق زیارت ما را می یافتند و دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و سعادت دیدار ما
کتاب مفیدی بود و شامل پرسشهای خوبی بود و اینکه خیلی مختصر توضیح داده بودند بنظرم جالب بود. این کتاب رو کاربر گرامیS به من هدیه دادند ازشون تشکر میکنم🙏
هر بچه شیعه ای باید پاسخ این پرسش هارو بلد باشه. کتابِ مفیدی بود. فقط یه موضوع برام عجیبه علائم حتمی ظهور که در این کتاب نوشته شده، با مواردی که بنده قبلا مطالعه کردم کمی متفاوت هست. طبق مطالعات بنده علائم حتمی ظهور
عاااااااالیست.
سلام با عرض خسته نباشید این کتاب حرف ندارد. در کمال سادگی انسان را با عشق حقیقی آشنا میکند. حتماً توصیه میکنم به همه به امید دیدار و تعجیل در ظهور آقا صاحب الزمان علیه سلام
کتاب بسیار خوبی بود به سوالات کلی و مقدماتی و البته مهم پاسخ داده بود کتاب پرسش از موعود از (آقای سروستانی) هم کتابی متشابه همین کتابه و مفصل تر به سوالات پاسخ داده شده
یک کتاب عالی ویک مسابقه عالی و یک جایزه عالی که دادند قم وجمکران