کتاب اما دخترم فاطمه؛ مناقب و مصائب حضرت زهرا (ع) از زبان پیامبر (ص)
خواندن نظراتمعرفی کتاب اما دخترم فاطمه؛ مناقب و مصائب حضرت زهرا (ع) از زبان پیامبر (ص)
«اما دخترم فاطمه» مناقب و مصائب حضرت زهرا علیها السلام از زبان پیامبر صلی الله علیه وآله است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«مناقب سیدة النساء از لسان سید الأنبیاء گلاب از گل است؛ و فضائل دختر از پدر شنیدن «من فی البیت ادری بما فی البیت» است. فاطمهعلیهاالسلام را کسی بهتر از همه معرفی میکند که او در دامانش نشو و نما یافته و متخلّق به اخلاق اوست و همانگونه که او میخواسته بوده، تا جائی که دربارهاش «امّ ابیها» و «فداها ابوها» فرموده است.
هزار و چهارصد و سی سال است که مدیحهسرائی و بیان جلالت فاطمهعلیهاالسلام انسیه حوراء زهرای ملکوتی از ناحیه خداوند متعال و فرشتگان آغاز گردیده، و نه از همان روز که هزاران سال قبل از خلقت و ولادت جسمانیاش ذکر فضائل او زبانزد اهل آسمانهاست.
اکنون گوش بر سخن پیامبر رحمت دوختهایم که مظهر بلند رحمت الهی را به ما محبین فاطمهاش معرفی کند.
سر بر آستان درِ نیم سوختهاش - همانجا که قتلگاه محسن عزیز است - گذاشتهام تا با دست مجروح از این بی دست و پا دستگیری کند، تا در روز رستاخیز در کنار خدمتگزارانش بایستد.»
کراماتی از کریمه اهلبیت (ع) : گزیده کرامتهای حضرت معصومه (ع)
علیرضا سبحانینسب
زندگانی امام علی (ع)احمد احمدیبیرجندی
امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلاممهدی غلامعلی
قصه های قرآنمحمدرضا اکبری
زندگانی حضرت مهدی (عج)احمد احمدیبیرجندی
زندگانی امام رضا (ع)احمد احمدیبیرجندی
حکمتهای رضوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام رضا علیهالسلام (راه زندگی ۱۱)جواد محدثی
حکمتها و اندرزها؛ جلد ۲مرتضی مطهری
دلیل آفتابمحمدحسین رحیمیان
اخلاق اسلامیجواد محدثی
گزارش لحظه به لحظه از واقعه غدیرمحمدباقر انصاری
۷,۵۰۰۵۰%
السلام علیک ایتها الصدیقة الشهیدة قطعا کتاب برای دوستداران حضرت لذت بخش خواهد بود. با خوندن کتاب با بسیاری از فضایل و خصوصیات حضرت فاطمه (س) و پنج تن آل عبا(علیهم السلام) آشنا میشید که شاید تا به حال نشنیده
کتاب ۲۳۱ از کتابخانه همگانی، کتابی خوب و مفید ، هرچند مختصر و کوتاه !
عالی....لعن الله علی قوم الظالمین...