کتاب امام رضا (ع)
معرفی کتاب امام رضا (ع)
کتاب امام رضا (ع) نوشته جواد نعیمی از کتابهای مجموعه قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) است.
درباره کتاب امام رضا (ع)
کتاب امام رضا (ع) جلد دهم از مجموعه قصههای چهارده معصوم به نشر است. در این کتاب قصههایی تاریخی از زمان امام رضا (ع) میخوانید. قصههایی از زبان یاران و نزدیکان امام (ع) که از رحمت و بخشش و فضائل این امام معصوم میگویند و گاهی از زبان دشمنان امام که حیرتزده بزرگواری او شدهاند.
خواندن کتاب امام رضا (ع) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه شیفتگان امام هشتم و ارادتمندان خاندان پاک پیامبر (ص).
بخشی از کتاب امام رضا (ع)
برایم بسیار جالب بود که میدیدم امام هفتم (ع) فرزند خردسال خود، رضا، را که بر او نیز درود باد، با شور و شوقی شگفتانگیز در آغوش میفشارد، سر و رویش را بوسهباران میکند، او را روی دوش خود میگذارد و خطاب به وی میگوید:
- فرزندم! تو چقدر خوشبو، خوشاخلاق و پاکنهاد هستی. برتریها (و خوبیهای) تو چهاندازه آشکار است. پدر و مادرم فدای تو باد!
با دیدن اینهمه اشتیاق و محبت، من نیز زبان گشودم تا حرف دلم را بزنم. به امام موسیبنجعفر (ع) گفتم:
- آقا، در دل من چنان علاقهای به این کودک پدید آمده است که تاکنون جز شما به کسی چنین محبتی را در وجود خودم احساس نکردهام!
امام هفتم که از زبان همهٔ مردم، درود بر او باد، درحالیکه غنچهٔ لبخندی بر لبانش میشکفت، فرمود:
- ای مفضل، نسبت او با من، همچون نسبت من با پدرم است.
گفتم: آیا... آیا او امامِ پس از شماست؟
حضرت موسیبنجعفر (ع) بیدرنگ پاسخ داد:
- آری، هرکس از او پیروی کند، به هدایت و رشد دست مییابد و هرکه از وی فرمان نبرد، کافر خواهد بود!
کتاب ۴۹۵ از کتابخانه همگانی (بینهایت)، مجموعه کوتاهی از داستان های تاریخی از زمان حضرت امام رضا علیه السلام، با نثری زیبا و شیرین. ای کاش مولف محترم، داستان پیرمرد سلمانی را هم به مجموعه اضافه می کرد!
شروعی بر شناخت شخصیتی والا
اسلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام عالی و به صورت داستانی زندگینامه امام شهید مان را به رشته تحریر در آورده بود خیلی از اطلاعات را داشتم و این کتاب خیلی چیزی بهم اضافه نکرد اما در انتقال