کتاب آدم های سمی
معرفی کتاب آدم های سمی
دکتر لیلیان گلاس در کتاب آدم های سمی به شما کمک میکند تا نقش افراد سمی را در زندگیتان شناسایی، کنترل و خنثی کنید. این کتاب را با ترجمه نهضت صالحیان (فرنودی) و مینا فتحی میخوانید.
درباره کتاب آدم های سمی
همه ما در زندگی با آدمهای سمی برخورد کردهایم، اما ممک است خودمان آن را متوجه نشده باشیم. شاید در حضور برخی افراد احساس کنیم که انرژیمان به شدت افت میکند یا واکنشهای بدنی غیر طبیعی مانند نفس تنگی داریم. برخی حرفها ممکن است به شدت ما را برنجاند و تا مدتها از ذهنمان پاک نشود. به دوران کودکی خود فکر کنید، آیا در موقعیتی قرار گرفتهاید که با حرفی ناراحت شده باشید و با گذشت سالها همچنان آن را به خاطر بیاورید؟ این همان تاثیری است که آدم های سمی بر وجود ما میگذارند. اما آیا برای مقابله با آنان، راه حلی هم وجود دارد؟
دکتر لیلیان گلاس در کتاب آدم های سمی به ما کمک میکند تا ابتدا این افراد را شناسایی کنیم. این کار را میتوانید به کمک سوالاتی که در کتاب پرسیده شده است، انجام دهید. بعد از پاسخ دادن به سوالات، شما میتوانید بفهمید که با اینگونه افراد برخورد داشتهای یا نه؟ در مراحل بعدی، او شما را با رفتارهایی آشنا میکند که مصادیق بارزی از رفتارها سمی هستند. حرفهایی که ممکن است به طرز ناخوشایندی ولو به شوخی بیان شوند، تعریف و تمجیدهای دو پهلو که ابتدا شما را خوشحال میکنند و سپس به تخریب شما یا شخصیتتان میپردازند و ...
حال که با رفتارهای سمی آشنا شدید و افراد سمی زندگیتان را هم شناختید لازم است تا حضور این افراد و ارتباطتان با آنها را کنترل کنید و یاد بگیرید چطور میتوانید از خودتان در برابرشان محافظت کنید. ذهن و روان ما بسیار حساس است و این حساسیت میتواند در تمام زندگی بر ما تاثیر بگذارد بنابراین برای داشتن یک زندگی خوب لازم است تا به روحمان اهمیت دهیم و آن را از فکرهای مسموم کننده دور نگه داریم. راهکارهایی که لیلیان گلاس در کتاب آدم های سمی ارائه میکند به شما کمک میکند تا نقش افراد سمی را در زندگیتان شناسایی، کنترل و خنثی کنید.
کتاب آدم های سمی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام افرادی است که دوست دارند از خودشان مراقبت کنند و در راستای بهبود حال روانی خودشان قدمی بردارند.
درباره لیلیان گلاس
لیلیان گلاس متخصص ارتباطات بینالمللی و زبان بدن است. او تحصیلات خود را در مقطع لیسانس در دانشگاه بردلی و در رشتهی علوم گفتاری و رفتاری به پایان رساند و تحصیلات خود را در دانشگاه میشیگان دنبال کرد. او در دانشگاه میشیگان به تفاوتهای ظاهری دو جنس علاقهمند شد. ليليان گلاس در جوانی توانست دکترای خود را بگیرد و به عنوان سخنران، محقق و دانشیار شروع به فعالیت کند. گلاس در سال ۲۰۱۶ به عنوان کارگردان و تهیه کننده، فیلم مستند Reinventing Rosalee را ساخت و در آن نشان داد هیچ وقت برای رسیدن به آرزوها دیر نیست و باید برای آنها تلاش کرد. این مستند بیش از ۴۰ جایزه دریافت کرد و در بسیاری از فستیوالهای سینمایی نمایش داده شد. مجله گلمور دکتر لیلیان گلاس را به عنوان یکی از ده زن شاغل جوان و موفق انتخاب کرده است.
بخشی از کتاب آدم های سمی
تعریف و تمجیدهای دوپهلو
دراصل منظور واقعی گوینده از این تعریف و تمجید چیست؟
زمانی که افراد از شما تعریف میکنند دراصل مانند این است که هدیهای به شما تقدیم میکنند. تعاریف مثبت دراصل میتواند نقش کلیدی را داشته باشد که درهای گفتگوها دوستانه را به روی دو طرف میگشاید، کلیدی که مجرایی از احساس متقابل بین دو فرد را باز میکند. اگر این تعریف صمیمانه باشد و خالصانه و دوستانه بیان شود، میتواند مانند چسبی قوی رابطهای پایدار بین دو فرد بنیاد گذارد. برعکس، زمانی که غیرخالصانه باشد و با لحنی ریشخندآمیز گفته شود یا حسادت در فحوای آن هویدا باشد، یا با لحنی خشن ابراز شود، تعریفی بهاصطلاح دوپهلو تلقی میشود.
یک بار که برای سخنرانی به دالاس تکزاس رفته بودم لیموزینی به دنبالم آمد تا مرا به محل سخنرانی ببرد. من و خانمی که بهعنوان راهنما نزدم آمده بود در حال سوارشدن بودیم که در همان لحظه هردو متوجه یک سکه یک پنی شدیم که جلوی لیموزین روی زمین افتاده بود. خانم راهنمای من بلافاصله با لهجه تکزاسیاش به من گفت: «اوه خدا جان! بهتر است که این سکه یک پنی را شما بردارید تا برایتان شانس بیاورد. مسلمآ شما امروز برای سخنرانیتان به شانس هم احتیاج دارید!»
در دل گفتم: «عجب آدم نفهمی!» حتی اگر او این جمله را با لحنی طنزآمیز یا دوستانه به من گفته بود ماجرا بهکل فرق میکرد، ولی کنایه دوپهلویش باعث شد من تا رسیدن به مقصد دیگر با او حرف نزنم.
گاه افراد تعاریف دوستانهای از شما میکنند، مثل: «شما خیلی جذاب هستید» یا: «من از طرز لباس پوشیدن شما خوشم میآید» اما بهدنبال این تعریف میگویند: «اما موهایت خیلی ناجور است؛ باید فکری به حالش بکنی.» این طرز تعریف آشکارا دوپهلوست. این افراد با تعریفی خوشایند شروع میکنند و به شما احساس خوبی میدهند و سپس با عبارتی ناخوشایند به شما احساسی نامطبوع منتقل میکنند.
ممکن است به نظر شما بیاید که این فرد در این زمینه خوشنیت است و قصد دارد عبارتی دلنشین خطاب به شما بگوید، ولی دراصل این تعاریف دوپهلو ترجمه تحریفشده این عبارات است: «من نمیتوانم تو را تحمل کنم»، «من به تو حسادت میکنم»، «من از تو خوشم نمیآید»، یا «فکر کردی کی هستی؟»، «باید تو را سرجایت بنشانم» یا «تو از من بهتر نیستی.»
لحن و آهنگ صدای فرد بدون شک یکی از بهترین محکها برای پیبردن به احساس واقعی او نسبت به شماست و اغلب، آنچه گفته میشود آنقدر مهم نیست که لحن گفتار فرد و اینکه آن را چگونه به شما منعکس میکند بیانگر صداقت فرد در گفتار محسوب میشود. طعنه و متلک، صدای بلند، یا صدای یکنواخت و بیاعتنا اغلب بیانگر وجود حس خصومت در فرد است.
حجم
۳۲۲٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۷۶ صفحه
حجم
۳۲۲٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۷۶ صفحه
نظرات کاربران
قسمتهایی از کتاب مفید هست و میتونه دید خوبی برای اصلاح مشکلات ارتباطی ایجاد کنه ولی قسمتهایی هم بیشتر نظر شخصی نویسنده هست و علمی نیست و جای شک در قبول کردنشون بسیار وجود داره.
هروقت دلتون از رفتار هرکسی گرفت با خوندن این کتاب نه تنها آروم میشین حتی راحتتر درکشون میکنین
فعلا تا صفحه 94 خوندم نه راهکاری وجود داشت تا اینجا، نه قلم خوبی داشت و شمردن صفات بد برای آدمها خودش یک رفتار فوق العاده سمی هستش تا اینجا هیچ لذتی نبردم
به طور مختصر بخوام بگم:روانشناسی زرد کتاب برای مواجهه های عادی و روزانه خیلی کم کاربرد بود روش ها بیشتر باعث تبدیل خودمون به یک فرد سمی میشه...
اگر زمانی بین دو راهی مرگ و خواندن این کتاب گیر کردید، درجا خود را حلق آویز کنید
از اون کتابهاییه که اگه بکشنم هم بازم نمیتونم تا آخر تمومش کنم.🙃 یه کتاب کلیشه ای و خسته کننده ست همین.
کتاب، آدمهای سمی را دستهبندی میکند و سپس نحوه برخورد با هر دسته را توضیح میدهد. من چند جمله کلیدی مفید از این کتاب یاد گرفتم و در شناسایی افراد و رفتارهای سمی و نحوه مقابله درست با آنها نکات خوبی
کتاب بدی نبود ولی جمع بندی و نتیجه گیری از آن سخت بود.
مطالب جالبی یاد گرفتم.
کتاب بار منفی داره . هرچند جاهاییش آموزنده س و در زندگی بکار میاد اما این نکته در نظر گرفته نشده که خواندن این مطالب و توجه به مصادیق آن ، باعث جذب و رفتارای اشتباه میشه..