معرفی و دانلود کتاب مردان سمی pdf + خلاصه رایگان

ده روش برای شناسایی، تعامل و رهایی از مردانی که زندگی‌تان را تباه می‌کنند

۴.۲(از ۱۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مردان سمی

کتاب مردان سمی نوشته لیلیان داگلاس و ترجمه‌ی شیرین یزدانی، ده روش برای شناسایی، تعامل و رهایی از مردانی که زندگی‌تان را تباه می‌کنند در اختیارتان قرار می‌دهد.

درباره‌ی کتاب مردان سمی

لیلیان داگلاس در کتاب مردان سمی درباره‌ی مشکلی نوشته است که بسیاری از زنان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. چالش‌هایی که ممکن است در زندگی برای هر زنی پیش بیاید، ارتباط و قرار گذاشتن و رابطه داشتن با یک مرد سمی است. یعنی مردی که کاری می‌کند که شما نسبت به خودتان احساس خوبی نداشته باشید. شما را تحقیر می‌کند، نمی‌گذارد رشد کنید و از موفقیت و رشد شما ناراحت می‌شود. مردان سمی همه‌جا و در تمام فرهنگ‌ها وجود دارند. زنان بسیاری ممکن است گرفتار مردان سمی شوند و با رابطه‌ای اشتباه، زندگی‌شان را تباه کنند. بنابراین لازم است که مردان سمی را بشناسند و از آن‌ها دوری کنند.

لیلیان داگلاس در کتاب مردان سمی، ده روش به شما پیشنهاد می‌کند که به وسیله‌ی آن می‌توانید مردان سمی را شناسایی کنید و از تعامل با کسانی که قرار است زندگی‌تان را نابود کنند، دوری کنید. کتاب مردان سمی اثری است که به شما کمک می‌کند تا دلیل جذب مردان سمی شدن را بفهمید، سپس آن را از زندگی‌تان پاک کنید و رابطه‌ی سرشار از عشق، احترام و آزادی را تجربه کنید.

کتاب مردان سمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تمام علاقه‌مندان به مطالعه کتاب‌های روان‌شناسی و به خصوص بانوان می‌توانند از مطالب کتاب مردان سمی استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مردان سمی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مردان سمی
عنوان دیگر:ده روش برای شناسایی، تعامل و رهایی از مردانی که زندگی‌تان را تباه می‌کنند
موضوع:خانواده و ازدواج، روان‌شناسی عمومی
تعداد صفحه‌ها:۲۷۲ صفحه
قیمت کتاب:۳۴۹۹۸ تومان

الی هستم
۱۴۰۱/۰۲/۱۴

کتاب رو دوست داشتم و تماما علمی صحبت می کنه. راهکارهایی که ارائه میده به شدت ساده ولی راهگشا هستند. سادگی این راهکارها نباید باعث بشه فکر کنیم اون ها کاربردی و عملی نیستند . حیف و صد حیف که...بیشتر

Nafis

فوق‌العاده بود 🔥

jutdwae
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۵/۰۳

بدنبودولی خیلی جاهاخیلی تعمیم داده بود که باعث شده بود کتاب زردی بشه خوندنش هم میتونه مفیدباشه چون یه تصویرکلی از ادمهای سمی میده هم ممکنه مخرب باشه چون باتعمیم های نابه جای کتاب ممکنه مخاطب هرکسی رو ادم سمی...بیشتر

bahramipur1999
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

صوتی بذارید ممنون

کاربر جان
۱۴۰۴/۰۱/۰۱

خوب بود به خانم ها توصیه میکنم یکبار بخونن حداقل هم باعث خودشناسی میشه هم مرد شناسی برچسب نزنید به کسی ولی ی دور بخونید

رو
۱۴۰۳/۰۹/۱۴

واقعا نشونه های سمی بودنش درست بود و باعث میشه شفاف تر نگاه کنیم و بخاطر دوست داشتن خودمونو گول نزنیم ، در کل پیشنهاد میکنمش

رازهای ده گانه زندگی که هر زنی باید بداند
خوابم چه می گوید
جین ترزا اندرسون
راهنمای زنان آلفا
سوزان ونکر
خیلی عذر می خوام اما... دروغ می گه، دوست نداره!
گرگ برندت
نیاز زنان، خواسته مردان
هارلی ویلارد
عشق‌های واقعی: کشف روح در روابط عاشقانه
الکس تی کوئینک
چرا مردها... چرا زن ها...
آلن پیز
چرا با آدم عوضی ازدواج می‌کنیم؟