دانلود و خرید کتاب جنسیت مغز آن مویر ترجمه مهدی قراچه‌داغی
تصویر جلد کتاب جنسیت مغز

کتاب جنسیت مغز

معرفی کتاب جنسیت مغز

کتاب جنسیت مغز نوشته آن مویر و دیوید جسل به مرور تفاوت‌های واقعی میان زنان و مردان می‌پردازد. این کتاب را با ترجمه مهدی قراچه‌داغی می‌خوانید.

این کتاب به بیان تفاوت‌هایی می‌پردازد که میان زنان و مردان وجود دارد. درست است که زنان و مردان باید از حقوق برابری برخوردار باشند اما این به منزله برابر بودن توانایی‌های آن‌ها نیست. همین موضوع سبب می‌شود که زنان و مردان تفاوت‌های بسیاری در زمینه‌های مختلف از جمله کار، عشق و مهارت‌های رفتاری داشته باشند. با آگاهی به این موضوع می‌توان از بسیاری از مشکلات در آینده جلوگیری کرد و همچنین به درک بهتری از شخصیت زنان و مردان رسید.

کتاب جنسیت مغز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای تمام علاقه‌مندان به مطالعه کتاب‌های روانشناسی جذاب و خواندنی است.

_Sepide_
۱۴۰۰/۰۲/۰۱

به شدت لازم و ضروری برای هر مرد و زنی در سنین مختلف. کتابی‌که با دلایل علمی، خیلی از تفکرات بی معنی ما رو از بین میبره و کمکمون میکنه که واقعیت های آفرینشمون رو قبول کنیم و خودمون و

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۲/۲۵

خیلی عالیه.کاش همه انسانهای روی زمین این کتاب و کتابهای مشابه رو بخونن.دنیا عادلانه نیست اما حداقل خودمون با خوندن این کتاب و دونستن تفاوت های دو جنس زن و مرد،میتونیم به ارامش بیشتری برسیم و از دغدغه هامون کاسته

- بیشتر
ARIELLSTURK
۱۴۰۱/۰۴/۱۹

چرت و پرت توصیه میکنم وقتتونو هدر ندید.در ضمن پولتونم همینطور.فق میگه ذهن زنو مرد متفاوت است و در بخشی هم میخواد برتری جنسیتی رو نشون بده.