کتاب غلبه بر پارانویا و افکار بدبینانه
معرفی کتاب غلبه بر پارانویا و افکار بدبینانه
در بیماری پارانویا، شخص بیش از اندازه به سلامت و امنیت جانی و مالی خود و عزیزانش اهمیت میدهد و با افکار و توهمات بیپایه و اساس، خود را شکنجه میدهد. پارانویا در واقع باوری است غیرواقعی مبنی بر این که دیگران قصد آزار ما را دارند، ما را تعقیب میکنند، علیه جان و مال ما توطئه میکنند، پشت سر ما حرف میزنند و ...
بیمار پارانویایی دچار افکار و توهمات بیپایه و اساس است. ترس و اضطراب وی از آسیبها و حوادثی است که شاید هرگز برایش اتفاق نیفتند. حسادت و سوءظن به دیگران، احساس ناامنی و بیاعتمادی به دیگران، احساس فراموششدگی از سوی دیگران و حتی از سوی همسر و فرزندان، تعبیر و تفسیر غلط از رفتارها و برخوردهای دیگران و اتفاقاتی که احتمالاً برایش روی خواهند داد، ترس از ارواح و اشباح، باور به نیروهای ماوراءالطبیعهای که افکارش را کنترل میکنند و ... همه از نشانههای این بیماری هستند.
حال سوال اینجا است که چه عواملی باعث بروز پارانویا میشوند و زمینههای ذهنی، روانی و اجتماعی ابتلا به این بیماری چیست؟ آیا بیماری خطرناکی است؟ آیا بین پارانویای حاد و سوءظنهای هر روزهٔ ما ارتباطی وجود دارد؟ آیا برخی از مردم بیش از دیگران مستعد این بیماری هستند؟ آیا در حال حاضر، بیش از گذشته بدان مبتلا هستیم؟ چگونه باید با افکار پارانویایی خود کنار آییم؟ چگونه میتوانیم میزان ابتلا به این بیماری را در جامعهٔ خود کاهش دهیم؟ و چگونه باید یک بیمار پارانویایی را درمان کرد؟
نویسندگان این کتاب دکتر دنیل فریمن و دکتر جیسون فریمن، با تجارب علمی و عملی سالیان دراز خود کوشیدهاند تا علل پدیدآورندهٔ این بیماری فراگیر و نیز راههای غلبه بر آن را به خوانندگان خود نشان دهند.
در صد آمار و اثباتهای علمی و تحقیقاتی که درباره پارانویا گفته شده زیاد است و درباره تفاوتش با بقیه اختلالات روان رنجوری صحبت میکنه... اگر بخوای از ریشه با پارانویا آشنا بشی کتاب مناسبیه ولی یکم بعضی جاها به
بیشت جنبه تحقیقاتی داره نه درمانی 😏😏😏😏 کمک خاصی نمیکنه
**"پارانویا و افکار بدبینانه"** کتابی جذاب و پرمحتوا است که به بررسی روانشناسی پشت پارانویا و افکار بدبینانه میپردازد. این کتاب به شما نشان میدهد که چگونه این نوع از افکار میتوانند در ذهن شکل بگیرند و چه تأثیراتی بر
کتاب خوبی نبود تماما تکرار یک جمله بود و اینکه فقط از تحقیقات بود،درصورتی ک همون یکبار کافی بود برای معرفی این اختلال و بعد راهکار برای برخورد باچنین افرادی بده
مسلما کامنت در خور نقد کتاب نیست فقط میخواستم بدونم چرا این مشکل پیش اومده؟ تا میخوام کتاب رو مطالعه کنم کلا برنامه طاقچه بسته میشه و اخطار میده. و خب فقط هم درمورد همین کتاب اینطوری میشه.کسی میدونه چرا؟
ممنون طاقچه جان