کتاب داستانهای یه قل دو قل (۲)
طاهره ایبُدانتشارات:
به نشر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب داستانهای یه قل دو قل (۲)
«داستانهای یه قل دو قل» نوشته طاهره ایبُد( -۱۳۴۲) و به تصویرگری محمّدحسین صلواتیان( -۱۳۴۰) است و مجموعهای از داستانهای کودکانه را در بر دارد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داستانهای یه قل دو قل (۲) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | داستانهای یه قل دو قل (۲) |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۷ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۲۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه داستان های یه قل دوقل، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
داستانهای یه قل دو قل (۱)![]()
طاهره ایبُد
انگشت جادوییرولد دال
دختر آفتاب و دیو سیاهمحمدحسین محمدی
بچه گربه؛ کارگاه پرماجرادیو پیلکی
عالیه حتما بخونید
از نظر من داستان خوبیه من این کتاب رو خوندم و داستان جالبی بود کمی طنز هستش پیش نهاد میکنم بخونید
واقعا کتاب خوبیه.سبک زندگی ایرانی در اون مشهود هست:) خداقوت به خانم ایبد:))
بهترین کتاب دوران کودکیم
خیلی کتاب خوب و جذابیه جلد یکشم خیلی عالی بود معتاد این کتاب شدم بیش از صدبار مطالعه کردم واقعا عالیه لذت میبرم از خوندنش دست مریزاد میگم به خانم ایبد🙃🔥♥
عالیههههه. خیلی محشره. اگه یک صفحه ش روبخونین از خنده روده بر میشین. من بچگیاشونم دارم خیلی خوبه. بهترین کتاب عمرمه
من که خیلی خوشم اومد
عاااااااااالی است قصه های جذابی داره
قصه خیلی خوبی بود ممنون.☺☺☺☺☺☺
نگاه کنید حتما بخونید
عالی بود من که خیلی دوست داشتم به همه توصیه میکنم بخونن ولی قبلش یه قل دو قل ۱ رو بخونن
عالی هست این کتاب و توصیه می کنم که حتما بخونیدش🌺
این کتاب واقعا عالیه خیلی خوبه به همه توصیه میکن حتما بخرید و بخوانید حتما بخرید و بخوانید عالی عالی عالی عالی عالی عالی ۵ ستاره کمه⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
واقعا عالی بود
یعنی اینقدر این کتاب خوبه که نگم عالیه خیلی خوبه ۵ ستاره هم براش کمه❤️💜🩷💚💛🧡🩵🇰🇷🇰🇷🇰🇷