کتاب وقتی مژی گم شد
معرفی کتاب وقتی مژی گم شد
کتاب وقتی مژی گم شد نوشته حمیدرضا شاهآبادی توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروه نوجوان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب وقتی مژی گم شد
داستان درباره دو دختر نوجوان است که اسم هردویشان مژی است. هر دو دختر از وضعیتشان در خانه راضی نیستند و نیاز به حمایت بیشتر دارند حمایتی که پشت سرش سیل انتظارات و فشارها نباشد.
رمان درباره مسائلی صحبت کرده است که مشکلات نوجوان امروزی است
خواندن کتاب وقتی مژی گم شد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب وقتی مژی گم شد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | وقتی مژی گم شد |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۳۹۱۸۸۳۵ |
| تعداد صفحهها: | ۱۰۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۳۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

زاویه دید داستان که مدام تغییر می کرد ، شاید جذاب ترین ویژگی این کتاب بود . درباره خود داستان باید بگم درد ها و ضربه هایی رو به تصویر کشیده بود که به وضوح قابل لمس بود ، توی...بیشتر
خیلی خوب بود . به نظر من از این جور کتاب ها باید بیشتر به چاپ برسه که سواد اجتماعی همه افزایش بیابد
خییلی کتاب جالب بود و کتاب خودش مجبورت می کرد کتاب رو تا آخر بخونی 😂😂😂😂😱😨
این داستان داستانی است که واقعا جای شخصیت داستان قرار می گیرد و واقعا 5 ستاره کم است
خیلی داستان قشنگی بود پیشنهاد میکنم همه بخونن
کتاب خوبی بود
من عاشق این کتاب شدم خیلی جذاب تر از همه کتاب هایی که خواندم بود بسیار عالی معلم فارسی من به من این کتاب رو معرفی کرد من نمی دانستم قبلا کتاب صوتی این کتاب است وگر نه آن را...بیشتر
سبک خیلی جالبی داشت و داستان طوری جذاب بود که من تقریبا در یک روز کتاب را تمام کردم.
خیلی خوبه حتما بخونید
خیلی تعریفشو شنیدم. ۸ تا راوی داشت. ۸ تا آدم که جریان گمشدن ۲ تا دختر روایت می کنند. اگر روایت مادرها نبود بهتر بود. داستان وسطاش کشآمده بود. آخرشهم می تونست هیجان انگیزتر تر باشد. قلم آقای شاه آبادی روان باد!
کتاب خیلی آموزنده ای هست اما یکم آدمو گیج میکرد توی داستان و ای کاش واضح تر تموم میشد. ولی در کل ارزش خوندن داره ❤️
من نسخه چاپی رو داشتم عالی و معمایی بود از نویسنده تشکر میکنم
من نسخه چاپی این کتاب را خوانده ام . کتاب زیبا و اموزنده ای بود. توصیه میکنم کتاب را بخوانید مخصوصا دختر خانم ها بخوانند و درس بگیرند . شاید حین خواندن کتاب مقداری گیج شوید ولی فکر نکنم انقدر پیچیده...بیشتر
کتاب خیلی خیلی قشنگی بود عالی بود حتما بخونیدش
من این کتابو قبلا خوندم خیلی دوسش داشتم