معرفی و دانلود کتاب غلبه بر شیطان + خلاصه رایگان

الهام‌بخش‌ترین کتاب خودیاری از مهم‌ترین فیلسوف موفقیت

۴.۴ امتیاز(از ۲۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب غلبه بر شیطان

کتاب غلبه بر شیطان (Outwitting the devil) نوشته ناپلئون هیل و ترجمه پوپک گل بالا است. بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر بر محور گفت‌وگویی تمثیلی و چالش‌برانگیز پیش می‌رود؛ گفت‌وگویی که از خلال آن ترس، تردید، عادت‌های فلج‌کننده و سازوکارهای شکست در زندگی فردی بررسی می‌شوند. نویسنده در کنار این گفت‌وگو از تجربه‌های شخصی خود هم می‌گوید و نشان می‌دهد که چگونه بحران، سردرگمی و فشار بیرونی می‌توانند به نقطه‌ای برای بازنگری در فکر و اراده تبدیل شوند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب غلبه بر شیطان اثر ناپلئون هیل

کتاب غلبه بر شیطان نوشته‌ی ناپلئون هیل و اثری است که ایده‌های موفقیت، ترس، ایمان، عادت و اراده را در قالب گفت‌وگو کنار هم گذاشته است. نویسنده از زندگی خود، شکست‌های مقطعی، بحران‌های مالی، ترس‌های فلج‌کننده و لحظه‌هایی می‌گوید که احساس کرده است تمام دانسته‌هایش در عمل از کار افتاده‌اند. این تجربه‌ها زمینه‌ای می‌شوند برای طرح مفهوم «خود دیگر»؛ نیرویی درونی که به‌باور او در لحظه‌های فشار و اضطرار بیدار می‌شود و انسان را از رخوت و تردید بیرون می‌کشد. غلبه بر شیطان درباره‌ی موانعی است که پیش از هر کامیابی در ذهن شکل می‌گیرد.

ناپلئون هیل در کتاب غلبه بر شیطان مسیر فکری خود را از دیدار با اندرو کارنگی تا سال‌های تحقیق درباره‌ی علل موفقیت و شکست شرح می‌دهد. او از مصاحبه با صدها فرد موفق و تحلیل هزاران تجربه‌ی ناکامی حرف می‌زند و سپس نشان می‌دهد که دانستن اصول لزوماً به‌معنای توانایی به‌کارگیری آن‌ها نیست. این کتاب به‌سمت همان گفت‌وگوی مشهور با شیطان می‌رود؛ گفت‌وگویی که می‌توان آن را تمثیلی دانست. این گفت‌وگو نوعی بازجویی از نیروهای پنهانی است که انسان را به تعویق، ترس، تقلید و بی‌عملی می‌کشانند. مدرسه، مذهب، سیاست، عادت‌های جمعی و ترس از فقر یا مرگ به‌عنوان زمینه‌های نفوذ این نیرو بررسی شده‌اند.

فضای کتاب غلبه بر شیطان گاهی اعتراف‌گونه، گاهی جدلی و گاه شبیه بیانیه‌ای شخصی است. در کنار این‌ها تأکید مداوم نویسنده بر ایمان، نیایش، تمرکز ذهن و تغییر نگرش، حال‌وهوای کتاب را به‌سمت تأمل درونی و بازبینی شیوه‌ی زندگی می‌برد. عنوان دیگر این کتاب عبارت است از: الهام‌بخش‌ترین کتاب خودیاری از مهم‌ترین فیلسوف موفقیت.

خلاصه کتاب غلبه بر شیطان

ناپلئون هیل از دوره‌هایی حرف می‌زند که با وجود شناختن اصول موفقیت، در زندگی شخصی‌اش گرفتار ترس، فقر، سردرگمی و بی‌اعتمادی شده بود. او شرح می‌دهد که چگونه در دل این بحران‌ها به ایده‌ی «خود دیگر» رسید؛ نیرویی درونی که در لحظه‌های سخت می‌تواند انسان را از رخوت بیرون بکشد. کتاب حاضر به گفت‌وگویی تمثیلی با شیطان می‌پردازد؛ گفت‌وگویی که در آن ابزارهای سلطه بر ذهن انسان مثل ترس، عادت، تعلل، تقلید و تسلیم‌شدن دربرابر شرایط آشکار می‌شوند. شکست موقت، اگر با تغییر نگرش و عمل همراه شود، می‌تواند به نقطه‌ای برای بازیابی اراده و جهت زندگی تبدیل شود.

چرا باید کتاب غلبه بر شیطان را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب غلبه بر شیطان را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب ترس، تردید و عادت‌های بازدارنده را از خلال نمونه‌ها و تجربه‌های شخصی بررسی می‌کند.
  • خواننده با یکی از ایده‌های محوری ناپلئون هیل، یعنی «خود دیگر»، آشنا می‌شود و می‌بیند این مفهوم چگونه در موقعیت‌های بحرانی مطرح می‌شود.
  • اثر نشان می‌دهد فاصله‌ی میان دانستن و عمل‌کردن چگونه شکل می‌گیرد و چرا بسیاری از شکست‌ها از ذهن آغاز می‌شود.
  • گفت‌وگوی تمثیلی کتاب، مفاهیمی انتزاعی مثل ترس، ایمان و اراده را مطرح می‌کند.
  • بخش‌های زندگی‌نامه‌ای کتاب تصویری روشن از فرازونشیب‌های فکری و شغلی نویسنده به دست می‌دهند.

خواندن کتاب غلبه بر شیطان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب غلبه بر شیطان به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به آثار ناپلئون هیل که می‌خواهند با وجه شخصی‌تر و جدلی‌تر اندیشه‌های او آشنا شوند.
  • خوانندگانی که درمورد نقش ترس، تردید و عادت در شکست‌های فردی کنجکاوند.
  • کسانی که می‌خواهند رابطه‌ی بحران‌های زندگی و تغییر نگرش را بررسی کنند.
  • مخاطبانی که از متن‌های تمثیلی درباره‌ی ذهن و اراده استقبال می‌کنند.
  • افرادی که به موضوعاتی مثل ایمان، نیایش، اعتمادبه‌نفس و بازسازی درونی علاقه دارند.

درباره ناپلئون هیل

ناپلئون هیل (Napoleon Hill) در ۲۶ اکتبر ۱۸۸۳ در ایالت ویرجینیا و در میان خانواده‌ای تهیدست چشم به جهان گشود. اقامتگاه آنان تنها از یک اتاق تشکیل می‌شد که همواره آلوده و نامرتب بود. او از ۱۳سالگی نگارش در روزنامه‌ها را آغاز کرد و نام مستعار «گزارشگر کوهستان» را برای خویش برگزید. هیل با کمک درآمدی که از این مسیر کسب کرد، توانست به دانشکده‌ی حقوق راه یابد، اما در ادامه از پس هزینه‌های تحصیلی برنیامد و از ادامه‌ی تحصیل بازماند.

مهارت بالای ناپلئون هیل در قلم‌زدن سبب گردید تا مسئولیت گفت‌وگو با شخصیت‌های برجسته به او واگذار شود. او سالیان متمادی کوشید تا سرانجام توانست ماحصل تمام مصاحبه‌ها را در قالب یک کتاب منسجم گردآوری کند. این اثر به تشریح راهکارهای دستیابی به ثروت پرداخته است و رازهای موفقیت مالی را از زبان افرادی که عملاً به این دستاورد رسیده‌اند، بازگو می‌کند.

میزان فروش کتاب یادشده از مرز ۱۰۰ میلیون نسخه فراتر رفته است. در میان دیگر تألیفات او می‌توان به عناوینی چون «قانون موفقیت» و «دینامیت مغزی» اشاره کرد. ناپلئون هیل در فاصله‌ی سال‌های ۱۹۳۳ تا ۱۹۳۵ سمت مشاوره‌ی «فرانکلین روزولت»، رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده را بر عهده داشت. او در ۸ نوامبر ۱۹۷۰ درگذشت. بنیاد ناپلئون هیل (Napoleon Hill Foundation) که پس از فوت او راه‌اندازی شد، جوایزی را به نام و یاد این نویسنده برگزار کرده است.

چه نسخه‌های دیگری از کتاب غلبه بر شیطان منتشر شده است؟

کتاب حاضر به‌همت مترجمان و نشرهای گوناگون روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است. فهرست زیر چاپ‌هایی از این اثر را نشان می‌دهد:

• فریب دادن شیطان ترجمه‌ی مهدی قراچه‌داغی، نشر نسل نواندیش‌‫، ۱۴۰۰.‬‬
  • غلبه بر شیطان: کلید موفقیت و آزادی ترجمه‌ی مژگان بهرامی‌فرد، نشر یوشیتا‌‫، ۱۴۰۴.‎‬
  • غلبه بر شیطان، راز رسیدن به آزادی و موفقیت ترجمه‌ی یاسین قاسمی‌بجد، نشر کتاب دلبر‌‫، ۱۴۰۴.‬
  • غلبه بر شیطان ؛ شما اینجا هستید که با اکتشافاتی حیاتی از زندگی پیشی بگیرید شما نامحدود هستید ترجمه‌ی آرزو خسروپور، انتشارات طاهریان، ‌‫‬‌۱۴۰۴.

بخشی از کتاب غلبه بر شیطان

«۶: ریتم هیپنوتیزمی

پرسش این قانون مرموز چیست که با آن می‌توانی حتی پیش‌از اینکه روح انسان را قبضه کنی، جسمش را تحت کنترل ابدی خود درآوری. تمام دنیا می‌خواهند دربارهٔ این قانون و عملکرد آن بیشتر بدانند.

پاسخ توصیف این قانون به‌گونه‌ای که برای تو قابل‌درک باشد سخت است، اما شاید بشود آن را «ریتم هیپنوتیزمی» نامید. این همان قانونی است که انسان را می‌توان ازطریق آن هیپنوتیزم کرد.

پرسش بنابراین تو قدرت این را داری که از قوانین طبیعت همچون تاری استفاده کنی که قربانیانت را تا آخر عمر گرفتار می‌کند. آیا چنین ادعایی داری؟

پاسخ این ادعا نیست؛ حقیقت است! من حتی تا پیش‌از مرگ جسم و ذهنشان را در احاطهٔ خود دارم و هروقت که بتوانم آنها را به‌واسطهٔ ریتم هیپنوتیزمی فریب می‌دهم یا می‌ترسانم.

پرسش ریتم هیپنوتیزمی چیست؟ چگونه از آن استفاده می‌کنی تا بتوانی کنترل همیشگی بر بشر پیدا کنی؟

پاسخ مجبورم به عقب برگردم تا توضیح مختصر و مقدماتی دربارهٔ چگونگی استفادهٔ طبیعت از ریتم هیپنوتیزمی به تو بدهم. وگرنه نمی‌توانی توضیحاتم را دربارهٔ چگونگی استفاده از این قانون کیهانی برای کنترل بشر درک کنی.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب غلبه بر شیطان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابغلبه بر شیطان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۶/۲۲
فرمت کتابEPUB

شابان
۱۴۰۰/۰۶/۰۴

مرسی از شما برای این کتاب امروز دنبال این کتاب بودمم در شهر کتاب گیرم نیومد الان دیدمش کلی خوشحال شدم جالبه بدونین این کتاب 72 سال مخفی نگه داشته میشده خودتون به ارزش ابن کتاب پی ببرین

saeid
۱۴۰۳/۰۷/۰۴

من کتاب‌های زیادی خوانده ام خصوصا ازنویسندگانی ماندناپلئن هیل ودیل کارنگی و اندروکارنگی و اثرمرکب وغیره ولی اصلایاخیلی کم وبندرت رمان می‌خوانم زیرامعتقدم وقتم را صرف تراوشات ذهن یک نویسنده ویک قصه وداستانی میکنم که وجودخارجی نداشته وبهره ای برای...بیشتر

farimah
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۵

کتابهای ناپلئون هیل که بی نظیره ، منتهی در مورد این نسخه این رو باید اضافه کنم که ویراستار کتاب وسط نوشته های اقای هیل سرخود صحبت میکرد و ادامه کتاب ومحتویاتش رو اسپویل میکرد و سعی میکرد با مخاطب...بیشتر

مهدی اشراقی
۱۴۰۱/۰۲/۱۴

بی نظیر

۱۴۰۰/۰۸/۱۵

کتاب بینهایت خوب به شما توصیه می کنم این کتاب را بخوانید واقعاا عالی لست حرف ندارد

۱۴۰۴/۱۲/۰۵

۱۴۰۴/۰۸/۲۴

عالی بود

بریده‌هایی از کتاب

علیرضا نورانی
این درس را یاد بگیر، یک‌بار برای همیشه، خوشبختی را تنها زمانی می‌یابی که برای یافتن آن به دیگران کمک کنی!
علیرضا نورانی
«آنهایی که کمتر اهل فکرکردن هستند یا هرگز زحمت فکرکردن به خود نمی‌دهند همان‌هایی هستند که گرفتار بی‌ثباتی می‌شوند. آدم بی‌ثبات کسی است که اجازه می‌دهد شرایط بیرونی ذهنش را تحت تأثیر و کنترل خود درآورد.»
علیرضا نورانی
مدارس و دانشگاه‌ها عملاً همه‌چیز به‌جز اصول موفقیت فردی را آموزش می‌دهند. مردان و زنان را چهار تا هشت سال مشغول یادگیری دانشی انتزاعی می‌کنند، اما نحوهٔ به‌کارگیری این دانش را به آنها یاد نمی‌دهند.
علیرضا نورانی
حرف زدن و حتی گاهی فکر کردن به اندیشه‌ها آسان است. اما اینکه بخواهیم هر روز در مسیری مشخص و بر مبنای اصول و قوانینی خاص زندگی کنیم مستلزم اراده‌ای محکم و استوار است.
من با یکی از این افراد جوان مصاحبه‌ای داشتم. وی می‌گفت «من سی‌ساله هستم و هیچ مهارت و آیندهٔ روشنی ندارم.» هزاران بهانه داشت تا یک قدم برای تغییر موقعیتش برندارد. به او گفتم اگر اقدامی انجام ندهد هیچ‌چیز تغییر نخواهد کرد. گفتم «باید تلاش کنی تا اوضاع عوض شود وگرنه یک سال بعد تنها چیزی که تغییر کرده سن‌ات است که به سی‌ویک رسیده ولی بازهم هیچ مهارت و آیندهٔ روشنی نداری.»
رالف والدو امرسون (۱۸۸۲ ـ ۱۸۰۳) قانون جبران را با عبارات بسیار واضح توضیح داد: «در ازای هرچیزی که از دست می‌دهی، چیز دیگری به‌دست می‌آوری؛ و در ازای هرچیزی که به‌دست می‌آوری، چیز دیگری را از دست می‌دهی.»
علیرضا نورانی
کل نظام دولتی مدرسه به‌گونه‌ای است که تقریباً همه‌چیز به آنها یاد داده می‌شود به‌جز آموزش چگونگی استفاده از ذهن و داشتن تفکر مستقل
سیگار قدرت مقاومت را می‌شکند، قدرت تحمل را از بین می‌برد، توان تمرکز را مختل می‌کند، توانایی رؤیاپردازی را سرکوب می‌کند؛ به‌عبارتی، کمک می‌کند تا فرد نتواند از ذهنش استفادهٔ بهینه کند.
(اشتیاق + استعداد) × پیوند × اقدام) + ایمان= معادلهٔ کامیابی شخصی شما
«توانایی غلبه بر شکست بدون دلسردشدن سرمایهٔ اصلی هر آدمی است که به موفقیتی چشمگیر در شغل و حرفه‌اش می‌رسد.»