کتاب سلفیگری افراطی
معرفی کتاب سلفیگری افراطی
کتاب سلفیگری افراطی نوشته ابراهیم قاسمی است. سلفیان وهابی با انتشار عقاید خود در کشورهای اسلامی، فتنهها، اختلافات و درگیریهای میان مسلمان را مدیریت میکنند و با هر حرکت اصلاحی، وحدت بخش و تقریب بین مذاهب سر ستیز دارند. آرای باطل این گروه، پیام اسلام و مسلمانان را زشت جلوه داده است. این کتاب درصدد است تحلیلی جامع، منصفانه و متقن درباره پیشینه، مبانی و جریانهای سلفی افراطی برای نسل جوان ارائه دهد. در این کتاب ضمن تبیین شیوههای تبلیغی و جغرافیای سلفیه افراطی به راهکارهای مقابله با این گروه پرداخته شده است.
خواندن کتاب سلفیگری افراطی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را بهتمام علاقهمندان به شناخت اسلام و فرقههای آن پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب سلفیگری افراطی
سلفیه از ریشه سلف به معنای تقدّم است که جمع آن اسلاف و سلّاف و به معنای متقدمون یا پیشینیان است.
ابنمنظور میگوید: «سلف، یسلف، سلفا و سلوفا؛ یعنی پیشی گرفت. سالف هم به معنای پیشیگیرنده است. سلف، سلیف و سلفه یعنی جماعت پیشیگیرنده». ابنفارس میگوید: «سلف: ریشه آن «س ل ف» است که دلالت بر تقدم و سبقت دارد؛ پس سلف کسانی هستند که گذشتهاند».
در واقع طریقه سلفیه نوعی تجّدد در مذهب وهابی و حنبلی محسوب میشد. پیروان آن معتقد بودند صرفنظر از صنایع و فنون، مسلمانان نباید از فرنگیان چیزی را اقتباس کنند. سلفیه در مبارزه با صوفیه و با معتقدان به زیارت قبور (قبوریون) با وهابیان اشتراک عقیده داشتند. در بعضی مسائل نیز ازجمله انسداد باب اجتهاد با آنها مخالف بودند و مسلمین را به توحید محض قرآنی و پرهیز از بدعتهایی که بعد از سلف صالح آمده است، دعوت میکردند. آنها به اقوال و کتب ابنتیمیه و ابنجوزیه اعتماد فراوان دارند؛ در واقع ابنتیمیه، ابنجوزیه و شاه ولیالله دهلوی را میتوان از پیشروان این فرقه دانست. در دایرةالمعارف بزرگ اسلامی در تعریف سلفیه آمده است: «سلفیه شاخهای از اصلاحطلبان سنتگرای نوین اسلامی هستند که اواخر قرن نوزده شکل گرفتند و مرکز ثقلشان، مصر بوده است. آنها خواهان خلوص و پیرایش اسلام از طریق بازگشت به روش سلف صالح بودند. دکترین اصلی آنها این بود که در ایمان و اعتقاد خویش به مسلمانان صدر اسلام بسنده میکنند. سلفیه کسانی هستند که خود را از نظر تبعیت مطلق از قرآن و حدیث پیرو سلف صالح میدانند و سلف صالح عبارت است: از سه نسل اول مسلمانان یعنی صحابه، تابعین و تابعینِ تابعین»
حجم
۱۴۴٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۶۲ صفحه
حجم
۱۴۴٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۶۲ صفحه
نظرات کاربران
باسلام چرانسخه ی چاپی برای خریدوجودندارد لطفان دردست اقدام برای خریدقراربدین تا کتابشم تهیه بشه کاربسیارزیباوعالیه