کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲ ص. خ. + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲

کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲

معرفی کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲

کتاب الکترونیکی «خاطرات یک لباس شخصی ۲» نوشتهٔ ص.خ با ویراستاری مریم نیازپور امغان و انتشار نشر سدید، روایتی مستند از تجربه‌های نویسنده در سال‌های حضور در جبههٔ مقاومت و جنگ سوریه و عراق است. این کتاب در دستهٔ خاطرات و ادبیات جنگ قرار می‌گیرد و با نگاهی شخصی، فراز و نشیب‌های اعزام، آموزش، حضور در خط مقدم و مواجهه با واقعیت‌های جنگ را بازگو می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲

«خاطرات یک لباس شخصی ۲» در ادامهٔ جلد نخست، به روایت تجربه‌های نویسنده از حضور در جبهه‌های مقاومت در سوریه و عراق می‌پردازد. این کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و بازتاب‌دهندهٔ بخشی از تاریخ معاصر ایران و منطقه است که کمتر از زاویهٔ دید نیروهای داوطلب و بسیجی روایت شده است. نویسنده با نگاهی انتقادی و صادقانه، فاصلهٔ میان تصورات پیشین از جنگ و واقعیت‌های تلخ و پیچیدهٔ آن را به تصویر می‌کشد. کتاب، علاوه بر خاطرات شخصی، به روابط میان نیروهای ایرانی، فاطمیون، زینبیون و دیگر گروه‌های مقاومت می‌پردازد و از دشواری‌های اعزام، آموزش‌های نظامی، مشکلات اداری و موانع روانی و خانوادگی سخن می‌گوید. در کنار روایت‌های میدانی، دغدغه‌های ذهنی و تحولات شخصیتی نویسنده نیز بازتاب یافته است. این اثر، تصویری از فضای اجتماعی و فرهنگی نیروهای داوطلب و چالش‌های آنان در مواجهه با جنگ‌های اعتقادی ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! کتاب با مقدمه‌ای آغاز می‌شود که نویسنده در آن از تفاوت عمیق میان دانسته‌هایش دربارهٔ جنگ و واقعیت‌های میدانی سخن می‌گوید. روایت‌ها از سال‌های ابتدایی اعزام به سوریه و عراق شروع می‌شود؛ جایی که نویسنده و دوستانش با انگیزه‌های مختلف، تلاش می‌کنند راهی جبهه شوند. دشواری‌های اداری، آموزش‌های طاقت‌فرسا، موانع خانوادگی و بلاتکلیفی‌های اعزام، بخشی از تجربه‌های ابتدایی را شکل می‌دهد. نویسنده با گروه‌های مختلفی چون صابرین خراسان و فاطمیون همراه می‌شود و در خلال آموزش‌ها و عملیات‌ها، با واقعیت‌های تلخ جنگ، از دست دادن دوستان، آسیب‌های جسمی و روانی و تفاوت‌های فرهنگی میان نیروها روبه‌رو می‌شود. روایت‌ها، لحظات طنز، اضطراب، ناامیدی و امید را در کنار هم قرار می‌دهد و از تجربه‌های شخصی، روابط میان رزمندگان، و چالش‌های اخلاقی و اعتقادی پرده برمی‌دارد. کتاب، تصویری از زندگی روزمره در خط مقدم، آموزش‌های نظامی، عملیات‌های میدانی و مواجهه با مرگ و شهادت را ارائه می‌دهد، بی‌آنکه پایانی قطعی یا قهرمان‌سازی اغراق‌آمیز داشته باشد.

چرا باید کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲ را خواند؟

این کتاب با روایتی بی‌پرده و صادقانه، تجربه‌های کمتر شنیده‌شده از حضور نیروهای داوطلب ایرانی در جنگ سوریه و عراق را بازگو می‌کند. خواننده با لایه‌های پنهان و واقعیت‌های پیچیدهٔ جنگ، از آموزش‌های طاقت‌فرسا تا مواجهه با مرگ و جدال‌های درونی رزمندگان، آشنا می‌شود. اثر، فرصتی برای درک عمیق‌تر از فضای اجتماعی و روانی نیروهای مقاومت و چالش‌های انسانی آنان فراهم می‌کند و تصویری متفاوت از جنگ‌های معاصر منطقه به دست می‌دهد.

خواندن کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به خاطرات جنگ، پژوهشگران تاریخ معاصر، فعالان حوزهٔ مطالعات مقاومت و کسانی که دغدغهٔ شناخت واقعیت‌های جنگ سوریه و عراق را دارند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال روایت‌های شخصی و بی‌واسطه از تجربه‌های رزمندگان ایرانی هستند، خواندنی خواهد بود.

فهرست کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲

- مقدمه نویسنده: بازتاب تجربه‌های ذهنی و تفاوت میان تصورات و واقعیت‌های جنگ. - در آرزوی وصل... گردان صابرین خراسان: روایت تلاش‌های اولیه برای اعزام و ورود به یگان صابرین. - در آرزوی وصل... با فاطمیون: تجربهٔ آموزش و حضور در میان نیروهای فاطمیون و چالش‌های هویتی و اداری. - دوباره برزخ: شرح بلاتکلیفی‌ها و موانع اعزام و بازگشت‌های ناخواسته. - بدبختی‌های قبل رسیدن به زینبیه...: روایت مشکلات و سرگردانی پیش از ورود به منطقهٔ عملیاتی. - خوشا آن دم که با ما یار خوش بود... (خان‌طومان): حضور در خط مقدم خان‌طومان و مواجهه با واقعیت‌های تلخ جنگ. - بازماندم از روزگار وصل خویش... (نیروی انسانی): دغدغه‌های اداری و انسانی در مدیریت نیروها. - تل زین‌العابدین... (آوارگی): تجربهٔ آوارگی و جابه‌جایی‌های مکرر در منطقهٔ جنگی. - پایان‌نامه: جمع‌بندی تجربه‌ها و تأملات نویسنده پس از بازگشت از جبهه. - تصاویر: مجموعه‌ای از عکس‌ها و اسناد مرتبط با خاطرات نویسنده.

بخشی از کتاب خاطرات یک لباس شخصی ۲

«در تمام ایام قریب به چهل‌سالهٔ زندگی‌ام، اگر نگویم مدت‌زمانِ حضورم در عراق و سوریه برای شرکت در جنگ بزرگ‌ترین نقطه عطف زندگی‌ام بوده، قطعاً از مهم‌ترین آن‌ها بوده است. مسائلی را که خودش به‌تنهایی منظومه‌ای از مصائب بود و برای هر بار اعزام به سوریه یا عراق با آن‌ها مواجه می‌شدم اگر کنار بگذاریم، اتفاقاتی که در ایام بعد از حضور در جنگ برایم حاصل می‌شد، خیلی بیشتر و عمیق‌تر در حیات فردی و اجتماعی‌ام اثرگذار بود. اینکه بعد از خواندن بیش از هزار جلد کتاب مختلف دربارهٔ دفاع مقدس و اکثر جنگ‌های حادث شده در دو قرن اخیر، خودم بشخصه وارد فضای جنگ بشوم و در اولین قدم متوجه این واقعیت بشوم که هیچ تطابقی بین خوانده‌ها و شنیده‌هایم دربارهٔ جنگ با واقعیتِ آن وجود ندارد یا به بیان بهتر چقدر دانسته‌های ناقصی دربارهٔ جنگ و ذات آن دارم، باعث به‌هم ریختگی فراوان ذهنی‌ام شد. به‌عنوان مثال، قبل از رفتن به میدان جنگ، درک کردن برخی خلقیاتِ بزرگ‌ترهای اطرافم که سابقه زیاد حضور در جنگ را در پیشینه‌شان داشتند، به‌هیچ‌عنوان برایم ممکن نبود و خیلی وقت‌ها چیزهایی از آن‌ها می‌دیدم که نمی‌توانستم هضم کنم از یک رزمنده چنین اعمالی سر بزند. در مرحله بعد، مبتلا شدن به همان افکار و منش‌ها با دوز بیشتر، نکته دومی بود که در همان اوایل بازگشت از عراق، باعث آشفتگی فراوان ذهنی‌ام می‌شد؛ به‌عنوان مثال خیلی خاصش بگویم که تا آن زمان عملکرد بعضی شهدا مثل چمران یا امام موسی صدر یا سایر کسانی که برای حضور در جنگ و دفاع، کل امتیازات و زندگی در آن‌سوی دنیا را رها کرده بودند، خیلی برایم مقدس و تحسین‌برانگیز بود؛ ولی هیچ‌وقت علت وجود این کشش و جاذبه برای افراد برایم قابل فهم نبود و نمی‌توانستم هضمش کنم. مگر با این توضیح که چیزی وصف‌ناپذیر و ورای فهم انجام داده‌اند و خب به همین دلیل هم آدم‌های بزرگی بوده‌اند. تا اینکه بالاخره بعد از چند مرحله اعزام، متوجه شدم این ذات جنگ‌های اعتقادی است و هرکسی که این‌طور نبوده، اصلاً جنگ را نفهمیده.»