کتاب قصه کربلا
برشهایی از زندگانی امام حسین (ع) از آغاز تا پرواز
معرفی کتاب قصه کربلا
کتاب قصه کربلا نوشته مهدی قزلی برشهایی از زندگانی امام حسین (ع) از آغاز تا پرواز است.
واقعه کربلا یکی از اتفاقات فراموش نشدنی تاریخ شیعیان است که با گذشت سدهها هنوز هم تازگی دارد و هر شنوندهای را در هر نقطهای از کره خاکی تحت تاثیر قرار میدهد. در کربلا اتفاقات دلخراش زیادی افتاد که هنوز هم عده زیادی از مفسران تاریخ از تحلیل همهجانبه آن عاجزند و هر بار فقط گوشههایی از آن واقعه بزرگ را تجزیه و تحلیل می کنند، زیرا اوج فداکاری و ایثار سالار شهیدان، حسین بن علی (ع)، خاندان و یاران وفادارش به اندازهای عظیم و گسترده است که نمی توان در یک یا چند مراسم سخنرانی یا یک یا چند کتاب آن را با همه گستره و ابعادش توضیح داد.
قصه کربلا شامل ده فصل است که تاکنون به صورت مجموعه ده جلدی و کتاب صوتی هم منتشر شده است. فصل اول به زاده شدن و رویدادهای سالهای نخستین زندگی امام حسین(ع) میپردازد و در ادامه به روایت زندگی یاران امام و وقایع عاشورا میپردازد.
قزلی در این اثر سعی نموده با گزینش وقایع تاثیرگذار از رویداد بزرگ تاریخ شیعه به روایت گوشه هایی از آن واقعه تاریخی بپردازد.
خواندن کتاب قصه کربلا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران داستانها و کتابهای مذهبی و کسانی که می خواهند درباره واقعه عاشورا بیشتر بدانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصه کربلا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| حجم فایل کتاب | ۳.۸۹ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۲۲-۷۱۷۷-۳۴-۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۹۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰ تومان |
کتاب فوق العاده و خوبیه اما چرا pdf اخه؟ نسخه pdf اصلا ارزش خرید نداره خواهشا نسخه Epub این کتاب رو قرار بدین...
اگرکسی دوست داره که وقایع عاشوراروبه شکل یک داستان بخونه توصیه میکنم این کتاب روحتمامطالعه کنه.درسته خیلی به ریزجزئیات پرداخته نشده واصلانیازی هم نبوده دراین کتاب ولی قلم نویسنده اینقدرگیراست که وسط خوندن کتاب،اشک ادم درمیاد😭😭 السلام علیک یااباعبدالله الحسین
یکی از ویژگی های بارز این کتاب آن هست که زندگی یک قهرمان واقعی را توصیف میکنه و الان هم این کتاب ها برای همه نیاز هست تا همه قهرمان بودن رو یاد بگیرن واقعا این کتاب بی نظیره
بسیار بسیار کتاب عالی هست . موقع خواندن کتاب انگار واقعا درکربلا حضور داری و صحنه ها رو می بینی . به همه توصیه میکنم این کتاب رو بخونند و از نویسنده کمال تشکر را دارم . اجرتون با امام...بیشتر
یک کتاب فوق العاده و جامع درمورد عاشورای حسینی گریز زدن های نویسنده به متن های تاریخی بسیار زیبا و دلنشین است
عالی بود من در ایام عاشورا این داستان را گوش کردم و واقعا عالی بود💐توصیه میکنم حتما گوشش کنید💐
تا این جا که خوندم خیلی عالی و جذاب بود
خیلـــــــــــــــــــی قشنگ بودا ، خیلی! السلام علیک یا ابا عبدالله و رحمة الله و برکاة
همه چیز خیلی قشنگ توضیح داده انگار ک دارم مختار نامه میبینم همه چی با جزئیات ب همه پیشنهاد میکنم بخونن یا حسین🖤
این یه کتاب عالی هست و خیلی بنده رو رقیقالقلب کرد 🙂📿
فوق العاده بود. وای برا من و امثال من که تازه توی سن سی سالگی عمق حادثه کربلارو با این کتاب فهمیدم . کاش زودتر میخوندم و درک میکردم. با سطر سطرش اشک ریختم. زبان روان و بیان جذاب. کاملا...بیشتر
قصه عشق راهرچه بخوانی بازهم نامکرر است.
توی سه روز خوندمش. شروع کنی نمیتونی ازش جدا شی.
کتابی بسیار جذاب و دلنشین که هر سطرش روضه مسجل است
عالی بود حتما بخوانید.