کتاب ژاپن چگونه ژاپن شد؟
معرفی کتاب ژاپن چگونه ژاپن شد؟
ژاپن یک کشور کهن است و میگویند اولین امپراطوری آن مربوط به ۶۶۰ قبل از میلاد میشود. این کشور از چهار جزیره بزرگ و حدود چهار هزار و دویست جزیره کوچک تشکیل شده است. جدا بودن ژاپن از قاره آسیا سبب شده تا از بسیاری جریانات خاک اصلی قاره آسیا دور بماند و همین موقعیت ویژه جغرافیایی یکی از عوامل اصلی پیشرفت سریع آن محسوب میشود.«آینوها» ساکنان اولیه این سرزمین بودند، بعضی از مورخان معتقدند که آنها از قفقاز و از راه سیبری به ژاپن آمده بودند و بعد از ورود مهاجران جدید، به شمال، یعنی جزیره هکایدو، رانده شدند. اکنون آنها، اقلیت کوچکی را در شمال کشور تشکیل میدهند.کتاب «ژاپن چگونه ژاپن شد» میخواهد به ریشهیابی فرهنگی توسعه این کشور بپردازد. در این کتاب که از روش مطالعه تطبیقی تاریخ در نگارش استفاده شده، امیر قربانی مدنی با تمرکز بر ویژگی های فکری و فرهنگی و دلایل زیربنایی و غیر اقتصادی توسعه، به بررسی روند رشد و پیشرفت کشور ژاپن پرداخته است.
نمونه رو خوندم بریده هم گذاشتم .خیلی گیرا و جالب ژاپن با بقیه کشور های شرق از جمله ایران مقایسه میشه .با اروپا و غرب هم مقایسه میشه و دلیل پیشرفت سریع شون تحلیل میشه ،درباره فرهنگشون گفته میشه و
از معدود کتابهایی که از نویسندگان (تحلیلگران) ایرانی خوندم و لذت بردم.
در این کتاب رشد و توسعه ژاپن از جنبه فرهنگ مردم ژاپن بررسی شده. کتاب انقدر نکته های خوبی داشت که دوست داشتم همشون رو به عنوان بریده بذارم تا بخونید. اگر دغدغه توسعه و پیشرفت ایران رو دارید، این
خوندن این کتاب رو توصیه می کنم. البته با دید باز به مطالبش نگاه کنید و محدود به تحلیل های نویسنده نشید چون حقایق بسیاری رو راجع به غرب و ژاپن در نظر نگرفته اما هنین که فهمیده علت پیشرفت
کتاب جالب و جامعی بود که متن روانی داشت. اما من بعد خوندن کتاب متوجه شدم که پیشرفت ژاپن دوتا علت اصلی داشت. یکی کارآمدی دولت و همکاری خیلی خوب دولت، مردم و اقشار قدرتمند جامعه و دوم انطباق پذیری
اول با نظر در مورد متن کتاب شروع میکنم : اولا که فاصله گذاری بین کلمات در بعضی موارد رعایت نشده بود، اما خیلی اذیت نمیکرد. متن کتاب بیشتر به صورت یه گزارش نوشته شده ، یعنی یک متن منسجم وجود نداره
باخواندن این کتاب ایران را هم بیشتر شناختم و پیگیر کتاب های بعدی نویسنده خواهم بود. ممنون از نویسنده بخاطر سادگی و شیوا نوشتن مطالب.
من نسخه چاپی این کتاب را قبلا خریدم و خواندم . خیلی کتاب خوبیه در زمینه های مختلف در مقایسه با کشورهای دیگه از گذشته تا به امروز ژاپن بررسی میشه
این کتاب برای من خیلی جالب بود خصوصا اون قسمتش که تفاوت های غرب با ژاپن رو مطرح می کنه...
خیلی کتاب خوبیه. نویسنده دید وسیع و جدیدی داره.