دانلود و خرید کتاب نکته‌های داغ برای بچه‌های نگران جری وایلد
تصویر جلد کتاب نکته‌های داغ برای بچه‌های نگران

کتاب نکته‌های داغ برای بچه‌های نگران

معرفی کتاب نکته‌های داغ برای بچه‌های نگران

کتاب نکته های داغ برای بچه‌های نگران نوشته جری وایلد است که الهام پورمحمد آن را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب یک کتاب کاربردی برای کودکان است. راه‌هایی که با آن یاد بگیرند چطور نگرانی خود را کنترل کنند. همه می‌دانند تربیت مهم‌ترین دغدغه والدین است. این کتاب سعی دارد با روشی آسان و کاربردی عادت‌های بد کودکان را تغییر دهد.

خواندن کتاب نکته های داغ برای بچه های نگران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدین و کودکانشان پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب نکته‌های داغ برای بچه‌های نگران

آنا واقعاً آرام و بی‌خیال است و هیچ‌وقت آن‌قدرها نگران چیزی نمی‌شود. راستش من و مادرش ترجیح می‌دادیم کمی بیش‌تر نگران درس و مشق و سایر مسئولیت‌هایش باشد. از آن طرف، جک یک نگران واقعی است. بسیاری از ایده‌های این کتاب با جک (و صدها بچهٔ دیگر) تمرین شده‌اند. نگرانی‌ها همیشه از آنا فرار می‌کنند و به جک می‌چسبند. یادتان باشد آن‌ها ژنتیک یکسانی داشته‌اند. پس وراثت فقط روی بعضی چیزها تأثیر می‌گذارد. آیا ما کاری کرده‌ایم که باعث شده آنا بی‌خیال و جک نگران باشد؟ معلوم است که نه! این بخشی از شخصیت‌شان است و باعث می‌شود منحصربه‌فرد، عجیب و شگفت‌انگیز باشند. نگاه من در جایگاه یک پدر، وقتی با والدین بچه‌های مضطرب حرف می‌زنم، بیش‌تر کمکم می‌کند.

منصوره مصطفی زاده
۱۳۹۹/۰۴/۱۹

می‌خواین کتابی بخونین که از نگرانی درتون بیاره؟ از این کتاب دست نکش! بهترین کتاب برای راهنمایی کسانی که نگرانند. یوهووووووو! 🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎉🎉🎉 🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉🥇🥈🥉 🌼🌻🌺🌹🏵🌸🥀🌼🌻🌺🌹🏵🌸🥀🌼🌻🌺🌹🏵🌸🥀🌼🌻🌺🌹🏵🌸🥀🌼🌻🌺🌹🏵

کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
۱۳۹۹/۱۰/۲۱

عالی بود دختر من از وقتی این کتاب رو میخونه دیگه نگران نیست

💕Adrien💕
۱۳۹۹/۱۰/۳۰

👌👌🎈😄😊😇😇😍☺💫 (یعنی حرف نداشت)

کاربر ۱۹۲۷۶۴۴
۱۳۹۹/۱۰/۲۲

عالی

آیناز ر
۱۳۹۹/۱۱/۱۷

خیلی سریع خوندم در کل مطلب زیادی نداشت بیشتر تست و جدول بود بعضی از فصل هاش هم کمتر از ده صفحه بود در حد دو صفحه کتاب خوبی نیست برای بچه هاست بیشتر راه‌های نگران کننده بهم داد تا راههایی ازشون :)) دوست نداشتم

- بیشتر
میمْ؛ مثلِ مَنْ
۱۴۰۰/۱۲/۲۷

کتاب برای سن کودک و نوجوان مناسبه اما برای بزرگسال هم میتونه جالب باشه. مطالبی که تو کتاب های دیگه هست به زبان کودکانه تر میشه تو این کتاب خوند. حجم کتاب کمه ولی چون تمرین داره، عملی کردنش زمان بره.

- بیشتر
f.behnam
۱۳۹۹/۰۶/۱۸

برای نوجوان هایی که زیاد نگران میشن تمریناتش مفیده

محمد حسین
۱۳۹۹/۰۱/۱۷

توصیه می کنم این کتاب را بخوانید. بسیار عالی است

ایلیا رادمان
۱۳۹۹/۰۲/۱۲

بهترین کتاب بری رفع نگرانی برای بچه ها

اضطراب یک احساس است، ولی یک فکر آن را ایجاد کرده است.
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
نگرانی کمتر، آسایش بیشتر یکی از مشکلات نگرانی این است که وقت آدم را تلف می‌کند. در روز ساعت‌ها به نگرانی‌هایتان فکر می‌کنید و به هیچ‌جا نمی‌رسید. همان‌طور که قبلاً گفتیم، نگرانی دربارهٔ یک اتفاق، جلوِ وقوع آن را نمی‌گیرد! اگر می‌گرفت، نگران شدن فایده‌ای داشت، ولی اضطراب هیچ تأثیری روی چیزی که اتفاق می‌افتد ندارد. بنابراین، نگرانی = وقت تلف کردن! یکی از هدف‌های ما این است که زمان کم‌تری را صرف نگرانی کنیم.
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
حال شما تغییر نمی‌کند مگر این‌که فکرها و رفتارهایتان را عوض کنید. دوستان، پدر و مادر، معلم‌ها و حیوانات نمی‌توانند کاری کنند که احساس بهتری داشته باشید. این کتاب هم نمی‌تواند در زندگی‌تان جادو کند، اما کمک‌تان می‌کند مهارت‌هایی را یاد بگیرید که اوضاع را عوض کند. برای این‌که احساس بهتری داشته باشید، باید کارهایی را که بهتان پیشنهاد می‌شود انجام بدهید. من سال‌ها با دانش‌آموزان کار کرده‌ام و آن‌ها روش‌هایم را دوست داشته‌اند. می‌توانید یاد بگیرید خوشحال‌تر باشید، اما کار آسانی نیست. اگر روی مطالب این کتاب خوب کار کنید، موفق می‌شوید، وگرنه چیزی تغییر نمی‌کند. انتخاب با شماست. هنوز هم می‌توانید تحمل اضطراب و نگرانی را انتخاب کنید. یاد گرفتن کنترل اضطراب مثل هر مهارت دیگری به تمرین نیاز دارد، اما نتیجهٔ کار به زحمتش می‌ارزد. بخش اول کتاب مطالب مهمی دربارهٔ اضطراب و نگرانی است و بخش دوم چیزهایی است که باید یاد بگیرید.
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
نگرانی فقط وقت‌تان را تلف نمی‌کند، معمولاً نمی‌تواند جلوِ اتفاق‌های بد را هم بگیرد! مثلاً جک همیشه می‌ترسید توی بازی توپ بیسبال بخورد توی سرش. به نظرتان این ترس جلوِ توپ‌ها را می‌گرفت و از سر جک محافظت می‌کرد. نه! یک روز بالاخره یک توپ بیسبال مستقیم خورد توی سر جک و او گفت: «خیلی هم بد نبود. کمی درد گرفت، ولی فقط یک دقیقه.» نگرانی‌هایش کمکی نمی‌کرد، برعکس باعث می‌شد تمرکزش روی بازی کم‌تر شود. جک از این‌که توفان بیاید هم نگران بود، اما آیا نگرانیش آب‌وهوا را عوض می‌کرد؟ مطمئناً نه! ۴. ایجاد مشکل در دوستی‌ها اضطراب برای دوستی‌هایمان هم دردسر درست می‌کند. بیش‌تر آدم‌های نگران مجبورند زندگی‌شان را به‌دلیل نگرانی‌هایشان تغییر دهند. مثلاً ممکن است به‌دلیل این‌که دوست‌تان سگ دارد یا از ترس این‌که در راه توفان بیاید، به خانه‌اش نروید. به احتمال زیاد هم دعوتش را رد می‌کنید و بهانه می‌تراشید: «نمی‌توانم بیایم، سرم خیلی شلوغ است.» ممکن است دوست‌تان فکر کند از او خوش‌تان نمی‌آید یا دل‌تان نمی‌خواهد با هم معاشرت کنید. خیلی ناراحت‌کننده است، چون دوستی‌ها بهترین بخش زندگی‌مان هستند.
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
بزرگ‌سالان زیادی از اضطراب رنج می‌برند و متأسفانه فقط سی‌درصدشان در جست‌وجوی درمان هستند. به‌نظرم خیلی عجیب است، چون اگر مثلاً دستم بشکند، فوراً می‌روم بیمارستان، نه این‌که روی آن دستمال ببندم و منتظر بمانم تا خودبه‌خود خوب شود. این‌که آدم ناراحت باشد و به‌روی خودش نیاورد، اصلاً جالب نیست، حتی شجاعانه هم نیست.
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
دیگران می‌گویند: «زیاد نگران نباش!» ولی این کمکی نمی‌کند. مادر و پدرتان می‌گویند: «بی‌خیال این موضوع!» ولی این هم کمکی نمی‌کند. خب، همین‌جاست که کتاب ما حرفی برای گفتن دارد. این کتاب به شما می‌آموزد چه‌طور از چنگ اضطراب رها شوید.
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
یک کش لاستیکی دور مچ دست‌تان ببندید و هر وقت سروکلهٔ نگرانی‌ها پیدا شد، کمی کش را بکشید و رها کنید تا به مچ‌تان ضربه بزند.
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
وانمود کنید نگرانی‌ها را از روی شانه برمی‌دارید و توی جیب‌تان می‌گذارید
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
نگرانی‌ها مثل بچه‌های زورگو بهتان دروغ می‌گویند. نگرانی‌ها می‌گویند که همهٔ اتفاق‌های بد قرار است بیفتند، در صورتی که این‌طور نیست. وقتی ضعیف هستید، نگرانی‌ها دوست دارند بهتان آسیب بزنند. به یاد داشته باشید، هر روز قوی‌تر می‌شوید. تا حالا چند راه برای جنگیدن با نگرانی‌ها یاد گرفته‌اید. بعضی‌ها دوست دارند برای نگرانی‌هایشان «اسم» بگذارند. دلیل‌شان این است که وقتی برای چیزی اسم می‌گذاری، راحت‌تر می‌توانی با آن حرف بزنی و جوابش را بدهی. بعضی از شاگردها به نگرانی‌هایشان «مگس وزوزو» می‌گفتند. بعضی‌ها هم اسمش را «سکسکه» می‌گذاشتند، چون یک‌دفعه می‌گیرد و سخت ول‌شان می‌کند. کمی فکر کنید و ببینید می‌توانید برای نگرانی‌ها و اضطراب‌هایتان اسم بگذارید؟ آن‌ها را بنویسید:
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵
این فعالیت بهتان فرصت می‌دهد راه‌های متفاوت فکر کردن به یک موقعیت را تمرین کنید. من اسمش را «مغزِ نگران در برابر مغزِ آرام»
کاربر ۲۳۱۶۴۸۵

حجم

۵۲۳٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۷۶ صفحه

حجم

۵۲۳٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۷۶ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
۱۵,۰۰۰
۵۰%
تومان