کتاب گوشه دنج کلاس
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب گوشه دنج کلاس
کتاب گوشه دنج کلاس نوشته دبورا هاپکینسون و ترجمه پریا لطفیخواه است. کتاب گوشه دنج کلاس را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب گوشه دنج کلاس
کتلاب گوشه دنج کلاس داستان یک دختربچه است که حالا بزرگ شده و معلم شده و برای معلم دوران کودکیاش نامه مینویسد. او از احساساتش به معلمش و روزهایی که خجالتی بود میگوید، کتاب گوشه دنج کلاس سرشار از احساسات است و جایگاه معلم را به خوبی نشان میدهد.
خواندن کتاب گوشه دنج کلاس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان دوره دبستان پیشنهاد میکنیم.
زندگی من، خنده های تو!
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بی نهایت جذاب و خوندنی بود و چقدر جالب و آموزنده بود و چقدر تصویرگری های جذاب و چشم نوازی داره این کتاب
خیلی،خوب بود😍
عااااااااااااااااااااااالی بود 😍 😍 😍 😍 😍
نامه ای از یک دانش آموز به معلم کلاس دومش خیلی شیرین بود ^-^ خوندن کتاب کودک از واجبات
خیلی قشنگ و حال بود😍😍 عاشق تصویر هاش شدم
اگه معلم هستین، این کتاب کوتاه و لطیف رو بخونین. خوندنش احساساتتون رو رقیق میکنه و کمکتون میکنه در کلاسهای درستون و در برابر دانشآموزان پر جنب و جوش صبورتر باشین.
عالی بود خیلی کتاب خوبیه بخونینش ❤️
کتاب «گوشه دنج کلاس» رمانی نوشته ی «دبورا هاپکینسن» است که اولین بار در سال 2017 انتشار یافت. این داستان درباره ی معلمی است که تأثیراتی سرنوشت ساز را بر زندگی یک کودک با رفتارهای چالش برانگیز، می گذارد. دانش
کتابی جذاب با داستانی عالی و یک مقدار احساسی . تا سن یازده سال اگه بخونن یا اگه مثل من بزرگسال باشن ولی داستان های بچه ها رو هم دوست داشته باشن😁، میتونن ازش لذت ببرن . نقاشی ها هم
کتاب دلنشینیه. توی هر کلاس دانش آموزی پیدا میشه که دنبال جلب توجه بیشتره و معلم باید روش درست برخورد رو بدونه و اینکه رفتارش روی شخصیت و آینده اون بچه تاثیر داره. کتاب به خوبی رابطه شاگرد معلمی رو