کتاب راهنمای آزاداندیشی
نویسنده:دن بارکر
مترجم:شهرزاد فتوحی
انتشارات:انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب راهنمای آزاداندیشی
«راهنمای آزاداندیشی برای اندیشمندان جوان» نوشته دن بارکر(-۱۹۴۹)، موسیقیدان و نویسنده آمریکایی کتابهای کودک و نوجوان است.
کتاب راهنمای آزاداندیشی بر توانایی اندیشیدن نوجوانان، جستوجوی اطلاعات، اهمیت استدلال و پرسش تأکید میکند. قهرمان کتاب، آندریا با تکیه بر اطلاعات واقعی و ذهن نقاد، به دور از جزماندیشی، درسهای مهم اخلاقی را میآموزد. مهمترین دیدگاه او این است: تو باید بدون توجه به باورهای هرکس، به حقوق انسانها احترام بگذاری. این کتاب میکوشد با تصاویر شاد و بیان داستانی، نوجوانان را در زمینه اصول و اخلاق به تفکر وا دارد. نویسنده این کتاب، دن بارکر، یکی از ترویجکنندگان آزاداندیشی و تصویرگر آن، برایان استراسبورگ است.
امان از دست نگرانی![]()
لبخند گم شدهتیئری روبرشت
ماروین نارنجی و خانهی خانم معلم ۴لوئیس سکر
ایست! زورگویی ممنوع (جرئتورزی، کار گروهی)بدری مشهدی
من پر از احساساتایمی جف
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگراندبورا پلامر
یک کتاب مفید و خلاصه به زبان ساده که به بهترین شکل ما رو با اصول و اخلاقیات و احترام به حقوق دیگران آشنا میکنه بعضی کتاب ها ناشناخته میمونن این کتاب میتونه بهترین هدیه باشه