معرفی و دانلود کتاب راهنمای آزاداندیشی pdf + خلاصه رایگان

برای اندیشمندان جوان

۳.۴ امتیاز(از ۱۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راهنمای آزاداندیشی

«راهنمای آزاداندیشی برای اندیشمندان جوان» نوشته دن بارکر(-۱۹۴۹)، موسیقیدان و نویسنده آمریکایی کتاب‌های کودک و نوجوان است.

کتاب راهنمای آزاداندیشی بر توانایی اندیشیدن نوجوانان، جست‌وجوی اطلاعات، اهمیت استدلال و پرسش تأکید می‌کند. قهرمان کتاب، آندریا با تکیه بر اطلاعات واقعی و ذهن نقاد، به دور از جزم‌اندیشی، درس‌های مهم اخلاقی را می‌آموزد. مهم‌ترین دیدگاه او این است: تو باید بدون توجه به باورهای هرکس، به حقوق انسان‌ها احترام بگذاری. این کتاب می‌کوشد با تصاویر شاد و بیان داستانی، نوجوانان را در زمینه اصول و اخلاق به تفکر وا دارد. نویسنده این کتاب، دن بارکر، یکی از ترویج‌کنندگان آزاداندیشی و تصویرگر آن، برایان استراسبورگ است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای آزاداندیشی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراهنمای آزاداندیشی
عنوان دیگربرای اندیشمندان جوان
عنوان در زبان مبدأMaybe right, Maybe wrong: a guide for young thinkers
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان، روان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهدن بارکر
مترجمشهرزاد فتوحی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۷/۰۱
فرمت کتابPDF
شابک-۹۷۸-۹۶۴-۳۸۹-۰۰۹-۴
برچسبمجموعه کتاب‌های سفید: مهارت‌های زندگی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

۱۴۰۰/۱۱/۱۳

یک کتاب مفید و خلاصه به زبان ساده که به بهترین شکل ما رو با اصول و اخلاقیات و احترام به حقوق دیگران آشنا میکنه بعضی کتاب ها ناشناخته میمونن این کتاب میتونه بهترین هدیه باشه