دانلود و خرید کتاب راهنمای آزاداندیشی دن بارکر ترجمه شهرزاد فتوحی

معرفی کتاب راهنمای آزاداندیشی

«راهنمای آزاداندیشی برای اندیشمندان جوان» نوشته دن بارکر(-۱۹۴۹)، موسیقیدان و نویسنده آمریکایی کتاب‌های کودک و نوجوان است.

کتاب راهنمای آزاداندیشی بر توانایی اندیشیدن نوجوانان، جست‌وجوی اطلاعات، اهمیت استدلال و پرسش تأکید می‌کند. قهرمان کتاب، آندریا با تکیه بر اطلاعات واقعی و ذهن نقاد، به دور از جزم‌اندیشی، درس‌های مهم اخلاقی را می‌آموزد. مهم‌ترین دیدگاه او این است: تو باید بدون توجه به باورهای هرکس، به حقوق انسان‌ها احترام بگذاری. این کتاب می‌کوشد با تصاویر شاد و بیان داستانی، نوجوانان را در زمینه اصول و اخلاق به تفکر وا دارد. نویسنده این کتاب، دن بارکر، یکی از ترویج‌کنندگان آزاداندیشی و تصویرگر آن، برایان استراسبورگ است.

۱۴۰۰/۱۱/۱۳

یک کتاب مفید و خلاصه به زبان ساده که به بهترین شکل ما رو با اصول و اخلاقیات و احترام به حقوق دیگران آشنا میکنه بعضی کتاب ها ناشناخته میمونن این کتاب میتونه بهترین هدیه باشه

آدم‌ها با هم فرق می‌کنند؛ راهنمایی برای پیش‌داوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوت‌ها (جلد بیست و دوم)
کریستین آدامز
دوست خوب
کریستین ای. آدامز
ایده‌های بزرگ برای بچه های کوچک
تامس وارتن‌برگ
خانواده مهم‌تر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزش‌تر است (مهارت‌های زندگی جلد بیست و سوم)
جی. اس. جکسون
عصبانی‌شدن همیشه بد نیست
کودک مهربان
مایکلین ماندی
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
مدرسه‌ی دوست‌داشتنی من
طبیعت در کلاس درس: راهنمای آموزش تنوع زیستی برای آموزگاران
انجمن یوزپلنگ ایرانی
آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ما
حامد اختیاری
حرف‌هایت را به خدا بگو (مهارت‌های زندگی جلد بیست و هفتم)
تاثیرپذیری، خودت باش!
جیم آئور
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)
دنیل گریپو
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخاب‌های سالم (مهارت‌های زندگی جلد پانزدهم)
جی.اس. جکسون
حیوانات پیغام‌رسان در‌ حیات وحش
لیون گری
کی همه چی را بلده؟ (درباره خودآگاهی)
بدری مشهدی
قصه‌های خرس کوچولو
لاله جعفری
خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)
جی. اس. جکسون