کتاب صد و یک بازی مهارتهای زندگی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب صد و یک بازی مهارتهای زندگی
«صدو یک بازی مهارتهای زندگی» نوشته برنی بِیدگروبِر کتابی مصور در زمینه روانشناسی کودکان است که به بازیهای کودکانه اختصاص دارد. مخاطب این کتاب بیشتر والدین و مربیانند که وظیفه شناسایی خلق و خوی کودکان خویش و شرکتدهی آنها در کارها و بازیهای گروهی و آموختن مهارتهای زندگی از طریق بازی و بازسازی زندگی در دنیای واقعی برای آنها را به عهده دارند تا فرزندان سالمی برای حضور در جامعه تربیتکنند. نمونهای از این بازیها و راه و روش آنها را میخوانید:
من این عکسو دوست دارم!
وسایل لازم: عکسهایی از مجلات که به اندازه کافی برای همه بچهها جمعآوری و دستهبندی شده است؛ موسیقی
اهداف:
پرورش خودشناسی در کودکان
بالابردن توانایی افراد در معرفی خود به دیگران
روش بازی: میز کوچک را وسط اتاق قرار داده و صندلیها را بهصورت دایرهای دور آن بچینید. تعداد زیادی عکس در اندازههای مختلف شامل همه چیز (از عکس یک خانه گرفته تا یک پروانه، فرشته، آفتاب، تعداد زیادی میوه و...) فراهم کنید. هرکدام از بچهها یک عکس را به علاقه خود انتخاب کند و بعد از معرفی آن برای دیگران توضیح دهد که چرا این تصویر را دوست دارد. البته یک عکس میتواند توسط افراد مختلف انتخاب شود.
مثال
- اسم من ساراست. من کوه رو انتخاب کردم چون عاشق بالا رفتن از کوهم.
- من مانا هستم. من هم عکس دریا رو انتخاب کردم چون من رو یاد تعطیلات کنار دریا میاندازه.
پیشنهاد: در شکل دیگر این بازی میتوانید عکسها را روی میز پراکنده کنید و همه بچهها تا زمانی که آهنگ در حال پخش است دور آن راه بروند و به محض قطع شدن فوراً یک عکس را انتخاب کنند.
یکی از ویژگیهای خوب این بازی این است که از کودکان کارهای دشوار و خجالتآور نمیخواهد و معمولاً همهشان خیلی راحت میتوانند درباره عکسهای مورد علاقهشان توضیح دهند و این بهمراتب از توضیح مستقیم درباره خودشان راحتتر است.
اگر بچهها همدیگر را میشناسند، بخش معرفی اسم میتواند حذف شود
بازی های آموزشی برای پرورش تفکر خلاق (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
۱۰۱ بازی جدید، مهارت های زندگی برای بچه هابرنی بیدگروبر
مهارت های حل مساله اجتماعی در کودکانمارک. دبلیو. فریزر
بازی های شاد و تأثیرگذار با رویکرد پرورش روانباربارا شر
صد و یک بازی نشاطآور برای بچههای ۶ تا ۱۰ سالآلیسون بارتل
۱۰۱ بازی برای حضور ذهن: به همراه معماهایی برای کودکانآلیسون بارتل
به کودکان اعتماد کنیم: مبانی روانشناسی رشد شناختی در برنامه فلسفه برای کودکانمهرنوش هدایتی
۱۰۱ بازی آرامشبخشآلیسون بارتل
بازی درمانی؛ نظریهها، انجام پژوهش و روشهای مداخلهسیدعلی صمدی
۱۰۱ تکنیک دیگر بازیدرمانی (جلد دوم)الهه محمداسماعیل
بازیهای پنج دقیقهای برای بچههای چهارسال به بالاآلموت بارتل
بازی های آموزشی برای پرورش هوش زبانی - کلامی (۷ تا ۱۲ سال)منیره عابدی
صد و یک بازی نمایشیحسین فدایی حسین
بازی های آموزشی برای پرورش صفات اخلاقی (۸ تا ۱۴ سال)مهدیه کشانی
کلیدهای خلاقیت هنری در کودکان و نوجوانانسوزان استرایکر
کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگراندبورا پلامر
۱۰۱ بازی موزیکال برای بچه هاجری استورمز
۱۰۱ بازی و معمای تفکر سریع برای کودکانآلیسون بارتل
شهربازی هوش هیجانی؛ کودک راه حل مداررضاعلی نوروزی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
۶۸,۴۰۰۱۰%
من با دختر دایی هام و 5تا از دوستام بازی من از کی حرف زدم؟رو بازی کردم😍😍😍 خیلی جالب بود😇 فقط مشکل این بود که تنها مثال های که برای من میزدن اینا بودن: موهاش طلاییه.مهر ماهی هست.خیلی خونسرده.😝 برای سارا هم. فقط
این نوع بازی ها برای بچه ها انقدری توجه افرین نیست چون بچه ها از بازی های هیجانی لذت میبرند، مخصوصا هرچقدر سن انها بالاتر باشد. برای همین می توان از این نوع بازی ها برای تنوع استفاده کرد. البته باتوجه
اکثر بازی ها گروهی و برای سنینی هست ک سواد دارن
کتاب کاربردی نیست، بازی هاش هیجانی و جذاب نیست