معرفی کتاب باشگاه میکروب ها
کتاب باشگاه میکروب ها (Club Microbe) نوشته الیس گراول، اثری تصویری و آموزشی دربارهی دنیای شگفتانگیز میکروبهاست و با زبانی ساده مخاطبان کودک و نوجوان را با مفاهیم پایهی میکروبشناسی آشنا میکند. نویسنده، با ترکیب طنز و اطلاعات علمی، دنیای میکروبها را بهگونهای معرفی کرده که نهتنها ترسناک یا عجیب بهنظر نمیرسند، بلکه به عنوان بخش جداییناپذیر و مفیدی از زندگی روزمرهی انسانها و طبیعت دیده میشوند. نشر کتاب چ این کتاب مصور را با ترجمه نسترن فتحی منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب باشگاه میکروب ها
کتاب باشگاه میکروب ها نوشتهی الیس گراول، اثری است که با رویکردی تصویری و آموزشی، به معرفی میکروبها و نقش آنها در زندگی انسان و طبیعت میپردازد. این کتاب ابتدا به تعریف میکروبها و انواع آنها مانند باکتریها، ویروسها، قارچها و آغازیان میپردازد و سپس به ویژگیهای منحصربهفرد هر گروه اشاره کرده است.
در ادامه، نقش میکروبها در بدن انسان، محیط زیست و حتی در تولید مواد غذایی بررسی شده است. تصاویر رنگارنگ و توضیحات کوتاه و کاربردی، فهم مطالب را برای مخاطبان کمسن آسانتر کرده است. الیس گراول تلاش کرده تا با مثالهای ملموس و طنزآمیز، میکروبها را از موجوداتی ترسناک به دوستانی مفید و گاهی بازیگوش تبدیل کند. در بخشهایی از کتاب، به سؤالات رایج دربارهی میکروبها پاسخ داده شده و نکات جالبی دربارهی کشف و زندگی آنها ارائه شده است.
کتاب باشگاه میکروب ها نهتنها اطلاعات علمی را منتقل میکند، بلکه کنجکاوی و علاقه به دنیای میکروسکوپی را در مخاطب برمیانگیزد.
خلاصه کتاب باشگاه میکروب ها
کتاب باشگاه میکروب ها با معرفی دنیای میکروبها آغاز میشود و توضیح میدهد که این موجودات ریز، با وجود نداشتن پا، مغز، دهان یا چشم، همهجا حضور دارند و نقش مهمی در زندگی انسان و طبیعت ایفا میکنند. نویسنده ابتدا به انواع میکروبها مانند باکتریها، ویروسها، قارچها و آغازیان اشاره کرده و توضیح داده که بسیاری از آنها با چشم غیرمسلح دیده نمیشوند.
در ادامه، به این نکته پرداخته شده که میکروبها اولین موجودات زندهی زمین بودهاند و احتمالاً آخرین آنها نیز خواهند بود. در بخشهای بعدی، کتاب به نقش میکروبها در بدن انسان میپردازد و توضیح میدهد که میلیاردها میکروب مفید در بدن و بهویژه در رودهها زندگی میکنند و به هضم غذا، انتقال مواد مغذی و حتی تنظیم احساسات کمک میکنند.
همچنین، مثالهایی از میکروبهایی که در تولید اکسیژن، مبارزه با تغییرات آبوهوایی، تشکیل دانههای برف و تولید مواد غذایی مانند پنیر و ماست نقش دارند، آورده شده است.
چرا باید کتاب باشگاه میکروب ها را بخوانیم؟
این کتاب نهتنها به سؤالات رایج دربارهی میکروبها پاسخ میدهد، بلکه با مثالهای ملموس و طنزآمیز، نگاه مخاطب را نسبت به این موجودات تغییر میدهد. آشنایی با نقش میکروبها در بدن، محیط زیست و تولید غذا، باعث میشود مخاطب اهمیت آنها را بهتر درک کند و نسبت به رعایت بهداشت و تغذیه سالم آگاهتر شود. همچنین، کتاب با ارائهی نکات علمی و دانستنیهای جالب، کنجکاوی و علاقه به علم را در مخاطبان جوان تقویت میکند.
خواندن کتاب باشگاه میکروب ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این کتاب به کودکان و نوجوانانی که به دنیای موجودات ریز، علم و طبیعت علاقه دارند، پیشنهاد میشود. والدین و مربیانی که به دنبال کتابی تصویری و آموزشی برای آشنایی بچهها با مفاهیم علمی هستند نیز میتوانند از این اثر بهره ببرند.
جوایز و افتخارات کتاب باشگاه میکروب ها
- نامزد جایزهی Will Eisner Comic Industry (سال ۲۰۲۵)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب باشگاه میکروب ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | باشگاه میکروب ها |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۸۱۱۶۶۲۴ |
| تعداد صفحهها: | ۶۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۹۳۰۰۰ تومان |

کتاب بسیار خوبی بود و من عاشقش شدم
سلام قشنگ بود. زحمت کشیده شده برای مطالبش فقط اگر فرزندتون خیلی کوچیکه. مثلا زیر سه سال مناسب نیست