دانلود و خرید کتاب من ترسو نیستم وندی آر شرمن ترجمه مهدی خانعلیزاده

معرفی کتاب من ترسو نیستم

وندی شرمن، دانش‌آموختهٔ دانشگاه مریلند و معاون سیاسی وزارت خارجهٔ آمریکا در دوره اوباما، در کتاب من ترسو نیستم، خاطراتش را درباره مسائل گوناگون و دغدغه‌ها و موضوعات مورد علاقه‌اش نوشته است.

درباره کتاب من ترسو نیستم

بالطبع یکی از محوری‌ترین و مهم‌ترین مأموریت‌های شرمن مذاکره با هیئت ایرانی بر سر مسئله هسته‌ای بود که بارها با توجه و اهمیت ویژه‌ای به آن پرداخته است. خواندن خاطرات وندی شرمن به عنوان یک مقام سیاسی ارشد آمریکایی کمک می‌کند که موضع یک آمریکایی نسبت به ایران و هیئت ایرانی و بحث هسته‌ای و همین طور بخشی از تاریخ دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران آشکار شود البته این کتاب منحصر به روایت مذاکرات هسته‌ای نیست و شرمن در بخش‌های دیگری از کتاب خاطرات خود به مسائلی نظیر نحوهٔ ورود خود به سیاست و فعالیت‌های دانشگاهی خود نیز اشاره کرده است. 

خواندن کتاب من ترسو نیستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مرکز اسناد انقلاب اسلامی این اثر را با هدف معرفی چهره حقیقی بینش کارگزاران آمریکایی منتشر کرده است. علاقه‌مندان به موضوعات سیاسی به ویژه مسئله هسته‌ای ایران را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

جملاتی از کتاب من ترسو نیستم

همان‌طور که فشار برای رسیدن به توافق نهایی با ایران را زیاد می‌کردیم، ۱۵ آمریکایی در هستهٔ اصلی تیم مذاکره‌کننده‌ام دورتادور اتاق هیئت ما در هتل پالاز کوبورگ در وین نشسته و تبدیل به ستاره‌های فیلمی شدند که به نظر می‌رسید در آن گیر کرده‌ایم. نام فیلم را گذاشته بودیم «واقعهٔ کوبورگ». تد دنسون، انتخاب آشکار ما برای بازی‌کردن در نقش کری بود. خاویر باردم بازیگر اسپانیایی با گریم و موهای بلندی که در فیلم «جایی برای پیرمردها نیست» داشت با ارنست مونیز وزیر انرژی مو نمی‌زد. کوین کلاین با سبیل، می‌توانست نقش بیل برنز معاون وزیر خارجه را بازی کند. مک کالی کالکین، بازیگر «تنها در خانه» بدون هیچ بحثی برای ایفای نقش جیک سولیوان، شریک همیشه جوان مذاکرات هسته‌ای پشت پردهٔ بیل برنز، مناسب بود. به من گفتند نقش مرا باید مریل استریپ با گریم و قیافه فیلم «شیطان پرادا می‌پوشد» بازی کند. با وجود این مطمئن بودم که این شباهت کاملاً به خاطر مدل موهایمان است و نه به خاطر شباهت ظاهری که ممکن بود من و مریل استریپ به‌عنوان بانوی اژدها در آن فیلم داشته باشیم. فیلم ما شبیه فیلم‌های کلاسیک پرجنب‌وجوش سینمایی می‌شد که عده‌ای از دزدهای صندوق بازکن متفاوت، رانندگان متخصص در تعقیب و گریز، متخصصان دینامیت و سایر متخصصان را دور هم جمع می‌کند تا کاری انجام دهند. در عوض اما ما بازیگران، کارشناسان هسته‌ای، حقوقدانان و دیپلمات‌ها بودیم.

احتمالاً این وین بود که باعث به وجود آمدن حس هالیوودی در ما شده بود. اگر تا به حال فیلم «مرد سوم» و اورسون ولز عصبانی و حس و حال توطئه‌آمیز وین در دوران بعد از جنگ را دیده باشید، می‌دانید که این شهر فضایی طبیعی برای فیلم‌های آمریکایی است. این شهر هنوز هم پر از جاسوسان و دسیسه‌های دیپلماتیک است که همهٔ ما از همان اول تصور می‌کردیم که در حال شنود شدن هستیم یا به‌صورت الکترونیکی ما را زیر نظر دارند. من و همتای بریتانیاییم درحالی‌که در پاسیوی اتاقم در هتل، روی کاغذ حرف‌هایمان را می‌نوشتیم و آنها را دست به دست می‌کردیم در مورد تعداد سانتریفیوژهایی بحث کردیم که این معامله به ایران اجازه می‌دهد همچنان به‌صورت فعال در اختیار داشته باشد.




Elena
۱۳۹۹/۰۶/۰۶

اینکه چهره‌های معروف و شناخته شده در آمریکا در این سالها دفتر خاطراتشونو منتشر میکنن جای درنگ داره. البته که عرف هست ولی نه تا این حد. خیلی داره زیاد میشه. اینها بعدا منابع تاریخ میشن و روایت ها رو

- بیشتر
کاوشگر
۱۳۹۹/۰۱/۰۲

دوستان اگر کسی خونده بگه سانسور نداره؟...یه طرفه ترجمه نشده؟...

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۸۶٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

حجم

۲۸۶٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

قیمت:
۶۹,۰۰۰
تومان