کتاب ماجرای نیمرو
معرفی کتاب ماجرای نیمرو
ماجرای نیمرو رمانی نوشته پژواک سراج داستانی درباره پسری به اسم کامی و تجربه عجیب او از یک رابطه است. این اثر سیری در دنیای معاصر امروز دارد و با نگاهی آمیخته به طنز به به روزگار یک جوان امروزی میپردازد.
خلاصه کتاب ماجرای نیمرو
کامی سی ساله و تنها فرزند خانواده است. پدرش را از دست داده و با مادرش زندگی میکند. سرگرمیهای او خواندن کتاب و شمارش ماشینهای روی پل سید خندان هستند چون خانه کامی مشرف به پل سید خندان است. در ابتدای داستان کامی از خودش و خانواده و علایقش میگوید و بعد داستانی درباره آشنایی عجیب و و غریبش با یک دختر روایت می کند. دختری به اسم مهکامه که در خیابان ولیعصر در یک تصادف خفیف ماشین، با او آشنا میشود و در همان ساعات اولیه آشنایی عاشق او میشود اما مهکامه درخواستی عجیب از او میکند. او می خواهد کامی برای اثبات عشقش، او و تمام لحظههایی را که باهم بودند، فراموش کند.
خواندن کتاب ماجرای نیمرو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این اثر را به علاقمندان به داستانهای روز ایرانی پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب ماجرای نیمرو
زندگی با کسی که میفهمه داری از کار احمقانهت لذّت میبری و این رو درک میکنه و فقط لبخند میزنه؛ زندگی با کسی که میفهمه منظور بدی نداری، میفهمه خندهات از روی تمسخر نیست، میفهمه سکوتت از روی بیتوجّهی نیست، میفهمه چه زمانی خستهای، کِیها سرحالی، چه زمانی از سر هیجان میخوای بچّگی کنی، کِیها میخوای تنها باشی، میفهمه چه زمانی حرفهات از روی حسادته، میتونه این رو بپذیره که ممکنه از دیگران بیشتر بدونی، میفهمه وقتی از دیگران کمتر میدونی، چقدر دلسرد میشی و بهت میگه «شاید هم تو درست میگی». چه آرامشی داره. شاید مهکامه توی من همچین کسی رو دیده. شاید اون هم میخواد با من باشه. شاید با من آرومه. شاید توی بچّگی پدرش تحقیرش میکرده یا شاید هم معلّم مدرسه. شاید به خاطر کَکومَکهای پوستش مسخره میشده. شاید مادرش بهش میگفته «تو زیادی لاغری». شاید کسی رو نداشته که مثل من قضاوتش نکنه. شاید من همونم که همیشه دنبالش میگشته.
کتاب عجیبی بود،آدم رو معلق نگه میداره🙄 حرفای شخصیت اصلی داستان(کامی)جالب بودن.ولی در کل کتابی نیست که توصیه به خوندنش بکنم
کتاب خوبی بود کد تخفیف کتاب های نشر آواژ Avazh50 کاملا درسته من خودم تست کردم
🙄🙄🙄🙄🙄 دفتر خاطرات شخصیتون نریزین تو انتشاراتیا