کتاب مطالعات ادبی هرمنوتیک متن شناختی
معرفی کتاب مطالعات ادبی هرمنوتیک متن شناختی
کتاب مطالعات ادبی هرمنوتیک متنشناختی نوشته دکتر مهیار علویمقدم به نقد و تحلیل علمی،منسجم،ژرف و امروزی اثر ادبی،با بهرهمندی از مباحث نظری ادبیات و توجه به نظام فکری مشخص و دیدگاه علمی منسجم میپردازد.
درباره کتاب مطالعات ادبی هرمنوتیک متنشناختی
در میان تمام پژوهشهای دانشگاهی، شاید بنیادیترین عامل نابسامانی را بتوان دور ماندن ادبیات از اندیشههای علمی،نشری و فلسفی معاصر و بیاعتنایی اهل ادب و پژوهشگران با مباحث نقد و تحلیل آثار ادبی و مبانی فلسفی ادبیات دانست.
پژوهندگان حوزهی ادبیات درون دانشگاهی با مباحث علمی،نظری و فلسفی،به ویژه رویکردهایی که در دهههای پایانی سدهی بیستم و سالهای نخستین سدهی بیست و یکم به سخن مشترک دانایی انسان در درک و فهم دانشهای گوناگون بشری تبدیل شده است آشنایی ندارند این اتفاق موجب میشود پژوهشهای ادبی در این حوزه،از عقلانیت،معیارپذیری و فراگیری کمتری بهرهمند شوند. از میان این رویکردها،هرمنوتیک،جایگاه مهمی دارد. کتاب مطالعات ادبی هرمنوتیک متنشناختی درپی راهی همه جانبه است تا ضعف و ناتوانی ادبیات دانشگاهی که گفته شد را تا حدی حل کند.
خواندن کتاب مطالعات ادبی هرمنوتیک متنشناختی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به تمام دانشجویان و پژوهشگران ادبیات پیشنهاد میشود.
بخشهایی از کتاب مطالعات ادبی هرمنوتیک متنشناختی
هرمنوتیک، گامی دربرابرجزمیتاندیشی: سدهٔ بیستم، باتمام دستاوردهای علمی و فرهنگی، جنگهای ویرانگر، جزماندیشیهای هراسانگیز و انگارههایی که محتوم و قطعی مینمودند به پایان رسید و هزارهٔ سوم و سدهٔ بیست و یکم، با نقد عقل مدرن و رواج نسبیت باورها آغاز شده است. این سده، بیگمان، جلوهگاه رنگین کمان صداها خواهد بود و در آن، بازنگری در رازهای جهان هستی، کثرتگرایی، شالودهشکنی و تاویل مفاهیم، بنیان نظری فرهنگ جهانی خواهد شد.
در این میان، رویکردی مانند هرمنوتیک، در حقیقت گامی است به سوی ستیز در برابر جزمیت اندیشیهای گذشته و بازتاب نسبیت گراییهای دوران معاصر. از این روست که مباحثی مانند چند گانگی معنایی، عدم قطعیت معنا و مرکزیتزدایی که در پی، به آنها خواهم پرداخت، از جمله هستههای اصلی رویکرد هرمنوتیک به شمار آید، به ویژه که پرسشهای هرمنوتیکی، در بنیانهای خود از فلسفه سرچشمه میگیرد و هر پرسشی که در ذهن آدمی از حقیقتجویی مایه میگیرد، بیگمان با مطلقگرایی به ستیز برمیخیزد.
حجم
۱۸۷٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
حجم
۱۸۷٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه