کتاب ساندویچ برای حیدر نعمتزاده
معرفی کتاب ساندویچ برای حیدر نعمتزاده
ساندویچ برای حیدر نعمتزاده رمانی برای نوجوانان از منصور علیمرادی است که روایات طنز و جذابی از دو دوست به نامهای علو و داوود دارد.
خلاصه کتاب ساندویچ برای حیدر نعمتزاده
این دو پسربچه عاشق دوچرخهسواری هستند و ساندویچ. اما نه دچرخهسواری بلدند و نه پول دارند که ساندویچ بخورند. زنگ تفریح دزدکی دوچرخه یکی دیگر را برمیدارند و میزنند به کوچه و داستانهای خندهدار زیادی برایشان اتفاق میافتد.
خواندن ساندویچ برای حیدر نعمتزاده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوجوانانی که به خواندن داستانهای طنز و بامزه علاقثه دارند حتما این داستان را بخوانند تا از خنده رودهبر شوند.
درباه منصور علیمرادی
منصور علیمرادی، نویسنده، پژوهشگر فرهنگ و اهل جنوب کرمان است. او داستان مینویسد، شعر میگوید و در زمینه فرهنگ بومی استان کرمان تحقیق میکند.
شروگ ماه، لیکوهای رودباری و افسانههای مردمان کرانههای رود هلیل و اشعار و ترانههای شفاهی و فرهنگ بزرگ ضربالمثلهای جنوب کرمان از آثار این نویسندهاند.
جملاتی از کتاب ساندویچ برای حیدر نعمتزاده
عبدلو پسر مشهدی خدامراد با دوچرخهای که از شهرِ تهران خریده بود، از جادهٔ باریک تپه بهطرف سیاهچادرها سرازیر شده بود. اولینبار بود که کسی با دوچرخه به منطقهٔ عشایرنشین ما میآمد. ما بچهها جمع شده بودیم دم درِ سیاهچادر خانهٔ ما و به حرکت آهستهٔ دوچرخه در سرازیری تپه نگاه میکردیم. همین علو گفت: «هر که هست، آمده کشک و پشم گوسفند بخرد داوود!»
قنبرو گفت: «نع! بهگمانم که فروشندهٔ دورهگرد
است.»
من گفتم: «پَه! چقدر دوچرخهاش برق میزند، خوش به حالش.»
بهسمت سیاهچادر مشهدیخدامراد که پیچید، علو شیشک کشید: «عبدلوی خودمان است، هوووی عبدلو برگشته، عبدلوی خودمان.»
جالب بود💜
این کتاب از خاطرات قدیمی هستش که نویسنده این کتاب خیلی خوب توصیفش کرده ولی بعضی جاها یکم زیادی جزییات رو توضیح داده ولی درکل کتاب خیلی خوبیه :)
دوتا پسر بازیگوش داستان ما ، عاشق ساندویچ خوردن و دوچرخه سوارین . ولی یه مشکلی هست در واقع دوتا مشکل : نداشتن دوچرخه⛔ _ پول نداشتن برای ساندویچ خریدن💶🍞🍣🍗🍖 اما یه روز متاسفانه یا شایدم خوشبختانه به سر این دوستان
این کتاب واقعا عالیه،حال هوای قشنگ داره حتما بخونید
عالی بود 😘😘😘😘
به نظر من کتاب خیلی خوبی هست خیلی ممنون از نویسنده این کتاب با ارزش
به همه این کتاب رو توصیه میکنم بسیار عالی
حتما بخونید عالیه
کسی میدونه که گروه سنی این کتاب دقیقا از چند سال تا چند سال هستش؟ لطفا جواب بدید
کتاب خوبی بود با جاهایی طنز....خانه خراب🤣🤣🤣🤣🤣😅😅