کتاب غزلهای سعدی
معرفی کتاب غزلهای سعدی
استاد غلامحسین یوسفی در این کتاب ۴۱۸ غزل سعدی را به ترتیبی که در کتاب آمده بررسی و مقابله و تصحیح کرده است.
شادروان دکتر غلامحسین یوسفی، نویسنده، مترجم و ادیب ایرانی، دو کتاب بوستان و گلستان سعدی شیرازی را به ترتیب در سالهای ۱۳۵۹ و ۱۳۶۸ به چاپ رساند و بعد از ان با جدیت به تصحیح و مقابله غزلیات و ترجیعات سعدی پرداخت اما اجل مهلتش نداد و در سال ۱۳۶۹ درگذشت.
کتاب حاضر که یک توضیح و یک مقدمه و چهار بخش دارد. بخش اول گفتاری درباره غزل سعدی، بخش دوم متن غزلها، بخش سوم شرح نسخه بدلها و بخش چهارم فهرست الفبایی غزلها براساس قافیه با اشاره به شماره غزل.
خواندن کتاب غزلهای سعدی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران ادیبات و شعر کلاسیک فارسی و علاقهمندان به آثار شیخ اجل، سعدی از خواندن نسخه تصحیح شده استاد غلامحسین یوسفی لذت خواهند برد.
با سلام خوب اشعار شاعرانی همچون سعدی ک جای بحث نداره البته من غزل هاشون رو نخونده بودم قبلاً و باید خوند تا قشنگی و گیرایی اشعار مشخص بشه منتها چیزی ک هست همین صفحه آرایی و خود کتاب هست ک تفاوت ایجاد
همهعمر برندارم سر از این خمار ِ مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
از اونجایی که کتاب های گلستان و بوستان رو از دکتر یوسفی داشتم، تصور میکردم غزلیات رو هم مثل اون دو کتاب، توضیح و شرح دادند؛ درصورتی که در این کتاب فقط به حروف و کلماتی که در سایر نسخهها