
کتاب صوتی بوستان سعدی
معرفی کتاب صوتی بوستان سعدی
کتاب صوتی بوستان سعدی با صدای ساعد باقری توسط انتشارات نیستان منتشر شده است. بوستان کتابی تعلیمی در ده فصل است که شاعر زبان شعر را برای آن انتخاب کرده است.
درباره بوستان سعدی
مصلحالدّین، معروف به سعدی، در حدود سال ۶۰۶ هجری قمری در شیراز به دنیا آمد. فرمانروای فارس، مردی به نام «اتابک ابوبکر بن سعد زنگی» بود. ولیعهد حاکم، شاهزادهای به نام «سعد» بود که به ادبیات و شعر علاقهی زیادی داشت. سعدی با این شاهزاده دوست شد و برای دیدن او به دربار فرمانروا رفت و آمد میکرد و تخلّص شاعری خود یعنی سعدی را هم از این شاهزاده گرفت.
سعدی که عالم و نویسندهی بزرگی بود، کلاس درس برپا کرد و شاگردان زیادی در کلاسهای او حاضر میشدند. وی در کنار درس، شعر میگفت و حکایتهای شیرین مینوشت.
اوّلین کتابی که از سعدی منتشر شد، بوستان بود. بوستان در ابتدا «سعدینامه» نام داشت. میگویند که بسیاری از بخشهای بوستان، در خارج از شیراز و در سفرهای سعدی سروده شده است. در بوستان حدود ۴۰۴۶ بیت شعر وجود دارد. این شعرها، حکایتهای شیرینی هستند که در ده باب یا بخش تقسیم شدهاند. این ده باب، به ترتیب، عدل، احسان، عشق، تواضع، رضا، ذکر، تربیت، شکر، توبه، و مناجات نام دارند.
شنیدن کتاب صوتی بوستان سعدی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن این کتاب صوتی شعر برای کسانی که به ادبیات کلاسیک علاقه دارند اما فرصتش را ندارند پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صوتی بوستان سعدی و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب صوتی
| نام کتاب | بوستان سعدی |
|---|---|
| موضوع | شعر کهن، شعر کلاسیک |
| نویسنده | شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی |
| گوینده | ساعد باقری |
| انتشارات | انتشارات اکوپیا |
| فرمت کتاب | MP3 |
| حجم فایل کتاب | ۴۹۶.۶۷ مگابایت |
| مدتزمان | ۱۱ ساعت و ۵۴ دقیقه |
| قیمت کتاب | ۱۰۶۵۰۰ تومان |

نظر شما دربارهٔ این کتاب
نظرات کاربران
سعدی کلامش کلام جان است و بس...شیرین و دلنشین
بسیار مفیدتر از اطلاعات و اخبار لحظه ای اینستاگرام که فقط حجمو حروم میکنه. با تشکر از گوینده عزیز و خوش صدا
بسیار مفید وآموزنده،والبته باقرائت دقیق و سلیس و صحیح استاد باقری،،،خاصه مناسب این ایام کرونا زده....
با تشکر از عوامل طاقچه و انتشارات نیستان بابت این هدیه ی گرانقدر. کتاب گلستان سعدی با صدای آقای احسان چریکی هم بسیار عالیه. اون اثر واقعا شنیدنی رو هم از دست ندید.
چخوبه به به🤗☺😍🤩🥰
کلام سعدی علیه الرحمه همگی نقل و نبات است.افتخار میکنم که شیرازی هستم((سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز))
عرض ادب // . در منظومه ی بیکران ادب گرانسنگ پارسی ؛ بوستان شیخ اجلّ خود گلستانی است از شکوفه های ادب و نگارستانی است رنگارنگ که از غنچه های اخلاق و زیبایی با آراستگی دلپذیری آراسته شده است . شایسته آن است...بیشتر
عالی عالی
وقتی بعد از خوندن کلی کتاب روانشناسی و موفقیت به ادبیات کهن خودمون و احادیث ائمه رجوع میکنی واقعا به چشم میبینی که جان کلام رو خیلی سال پیش به شیواترین و موجزترین شکل بیان کردن. وقتی بوستان رو میخونی احساس...بیشتر
بسیار عالی وبرای علاقه مندان به ادبیات فارسی بسیار جذاب است.
فوق العاده و آرامش بخش سپاس فراوان از طاقچه و تک تک شما فرهیختگان که این اثر را به گوش جان میسپارید.
شعرهای سعدی زیبا و دلنشین و به شیرینی عسل هست😍اگه به شعر علاقه دارید حتما این کتاب صوتی رو بخرید و با گوش دادن، روح و روان خودتون رو جلا بدید✔️
از انتشارات نیستان و طاقچه بخاطر عیدی زیباشون تشکر میکنم🌹
یه ذره متنش سنگین بود کلا فقط همونایی که توی مدرسه گفته شده و فهمیدم😅😅
متاسفانه برخلاف انتظار، آقای باقری، در تلفظها، تکیه ها بی دقتی کرده اند، یکی دو مورد اشتباه عجیب هم شنیدم، تا باب دوم، مثلا کاهل نظر که مخفف که اهل نطر است را kaahel با صدای آ، نه kahl با...بیشتر