کتاب آداب معاشرت
ی» یا «
آداب معاشرت برای نوجوانان، جوانان و مهاجرین
» کتابی نوشته
آزاده بهرامجی
برای آندسته از جوانانی است که بنا به دلایلی مجبور به مهاجرت شدهاند و حالا در جامعه جدید با فرهنگی جدید روبهرو هستند و باید خودشان را با آن وفق دهند.
خلاصه کتاب «جامعهپذیری؛آداب معاشرت برای نوجوانان، جوانان و مهاجرین»
این کتاب در نظر دارد با آموزش کلی آداب معاشرت به مهاجران کمک کند تا راحتتر در جامعه میزبانشان پذیرفته شوند. اصول آمده در این کتاب تقریباً در قوانین اجتماعی اکثر کشورها مشترک است و به نوعی در بر دارنده رفتارهای صحیح و پسندیده رفتاری است. این کتاب حاصل سفر نویسنده به بیش از ۲۵ کشور جهان و مواجهه با فرهنگهای مختلف است و به شما میآموزد که با رعایت اصول آمده در این کتاب چگونه در هر اجتماعی مقبول باشید.
کتاب «جامعهپذیری؛آداب معاشرت برای نوجوانان، جوانان و مهاجرین» برای چه کسانی مناسب است
مطالعه این کتاب به نوجوانان و افرادی که میخواهند به تازگی وارد اجتماعات بزرگتر شوند توصیه میشود.
جملاتی از کتاب «جامعهپذیری؛ آداب معاشرت برای نوجوانان، جوانان و مهاجرین»
«رفتار ما در ملاقاتهایی که با دیگران داریم، باعث میشود که از خود تأثیری مثبت یا منفی بر روی آنها باقی بگذاریم. هر چه تأثیری که ما بر روی دیگران میگذاریم، مثبتتر باشد، احتمال برقرار کردن رابطهای بهتر بیشتر میشود. اگر شما دوست دارید که در روابط خود موفق باشید، نباید از اهمیت رعایت آداب ملاقات با دیگران غافل بشوید. ملاقات صحیح با دیگران میتواند باعث شود که شما پلههای موفقیت را بسیار سریع طی کنید و تصویری مثبت از خود در اجتماع باقی بگذارید.»
فهرست کتاب «آداب معاشرت برای نوجوانان، جوانان و مهاجرین»
مقدمه
فصل اول: اصول کلی در آداب معاشرت
فصل دوم: آدابها
فصل سوم: رفتار مناسب در محیطهای عمومی
این کتاب از معدود کنابهایی است که داشتنش در هر خانه ای که دارای فرزندان جوان میباشد لازم است . بنده در محل کار خود و در جلساتی که حضور می یابم این کتاب را به عنوان هدیه تقدیم مینمایم
به شخصه برای من خواندن این کتاب جذابیت داشت، چرا کا به لحاظ شغلی خودم هم مثل نویسنده راهی سفر های بسیاری به کشور های مختلف شده ام و به محض قدم گذاشتن در هر کشوری اولین چیزی که کاملا
ارزش این که دوساعتی رو به خوندن سریعش اخصاص بدید رو داره. بیشتر یادآوری است ولی نکات زیادی هم داره که نمیدونستم. مثلا چیزی هدیه بدیم که میدونیم طرف مقابل رو خوشحال می کنه نه چیزی که بهش نیاز داره.یا اینکه
جوری نیس فقط نصیحت باشه ، شیوه نگارشش جوریه که مفیدو مختصره و نکاتش و دسته بندی هاشم خوبن .با اینکه نویسنده میتونس کلی هر مطلبو کش بده الکی ولی اینکارو نکرده
از جمله کتاب هایی است که من به شخصه به عنوان هدیه برای عزیزانم تهیه میکنم🍀
خیلی خوب بود البته مطالبی عنوان شده که همگی با آنها بزرگ شدیم و به صورت ناخودآگاه رعایت میکنیم اما باعث شد که من دوباره به بعضی از رفتار های خودم و اطرافیانم بیشتر فکر کنم و به صورت علمی از نتایج
اداب معاشرت نشانکر شخصیت ادم هاست و رعایت آن باعث ایجاد خس خوب در شخص و اطرافیان می گردد توصیه میکنم با مطالعه این کناب و رعایت همه نکاتش در زندگی ، تاثیر انرا در موفقیت خود و سازمانتان خواهید دید!
کتاب جمع و جور خلاصه برای اشنایی با اصول اداب معاشرت چیزی که جامعه ما به نظرم خیلی زیاد احتیاج داره حتی برای کسایی که فکر میکنن بلد هستن هم توصیه میکنم یکبار مطالعه کنند تا متوجه بشن که چقدر نکاتی هست
نکاتی که در کتاب آداب معاشرت آمده است به جامعه پذیری افراد کمک میکند و با جزییات مناسبی همراه با مثالهای ملموس و ساده به این موضوع پرداخته است.
آداب درست معاشرتِ که باعث میشه در جمعها بدرخشید این کتاب رو به همه توصیه می کنم که از نون شب واجب تره👌🏼