معرفی و دانلود رایگان کتاب به خطرها نه بگو pdf

کتاب به خطرها نه بگو

۴.۸(از ۴۴ امتیاز)
آزاده بهرامجی

معرفی کتاب به خطرها نه بگو

کتاب به خطرها نه بگو، نوشته آزاده بهرامجی، کتابچه آموزش راهکارهای افزایش امنیت فردی در محیط‌های پرخطر به زبان ساده است. این کتاب به شما کمک می‌کند تا خود و اعضای خانواده‌تان را از خطرهای مختلف حفظ کنید.

درباره کتاب به خطرها نه بگو

دنیایی که ما امروز در آن زندگی می‌کنیم با نرخ بالایی از اعمال خشونت روبه‌رو است. خشونت به شکل‌های مختلف در داخل و خارج خانه می‌تواند به افراد وارد شود و برای آنان خطر ایجاد کند. اما سوال مهمی که باید از خود پرسید این است که در صورت بروز یک خطر ناگهانی یا قرار گرفتن در موقعیتی که در آن امنیتمان به شکلی تهدید می‌شود، چه کاری از دستمان برمی‌آید؟ آیا برای مقابله با چنین شرایطی آماده هستیم و توانایی دفاع از خود و خانواده‌مان را در برابر خطر داریم؟

آزاده بهرامجی در کتاب به خطرها نه بگو مجموعه راهکارهایی را گردآوری کرده است که هر کدام برای یک موقعیت خاص نوشته شده‌اند. این کتاب به ما آگاهی می‌دهد تا چطور با چنین موقعیت‌هایی روبه‌رو شویم و چگونه از خودمان محافظت کنیم.

سه فصل اول کتاب راهکارهایی برای حفظ و افزایش فردی دارد و فصل چهارم به طور خاص به مساله حفظ امنیت کودکان می‌پردازد. در این کتاب راه‌های مراقبت از خود نیز به افرادی که قربانی خشونت خانگی هستند آموزش داده می‌شود.

خواندن کتاب به خطرها نه بگو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب به خطرها نه بگو، مخاطب خاصی از گروه سنی خاصی ندارد. خواندن این کتاب و آگاه شدن از مطالب و راهکارهای آن می‌تواند برای همه افراد مفید و موثر باشد. با این حال اگر فرزند دارید یا قربانی خشونت خانگی هستید، حتما این کتاب را مطالعه کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به خطرها نه بگو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:به خطرها نه بگو
تعداد صفحه‌ها:۶۶ صفحه
قیمت کتاب:رایگان

شهرزاد قصه گو
۱۳۹۹/۱۱/۰۲

کتابی بسیار بسیار کاربردی! مطالعه این کتاب برای همه افراد فارغ از جنس و سن ضروریست. با تشکر از نویسنده اثر.

خردمند
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

چقدر خوب که این اثر رایگان در طاقچه بارگذاری شد. من معتقدم این اثر با توجه به موضوع مهمی که آموزش میده باید همچنان به صورت کاغذی هم مجدد چاپ بشه تا در اختیار همه قرار بگیره و نه فقط...بیشتر

۱۳۹۹/۱۱/۰۳

حتما حتما حتما این کتاب را با دقت مطالعه بکنید. تنها کتابی است که مطالعه آن باعث میشود در شرایط فعلی که ناامنی زیاد شده بتوانید جان و مالتان را حفظ بکنید. این کتاب باید توسط نیروی انتظامی به چاپ...بیشتر

زهرا قهرمانی

به نظرم همه باید این کتابو داشته باشن و بخونن، عالیه

مايا
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

آیا نه گفتن حتی در مقابل درخواست‌های غیرمنطقی هم برای‌تان دشوار است؟ اگر نتوانید به دیگران نه بگویید، باید همیشه اولویت‌های دیگران را به اولویت‌های خودتان ترجیح دهید. اما اگر همیشه از ترس نه گفتن به خواسته‌ی دیگران جواب مثبت...بیشتر

آزاده سفيدگران
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

کتاب بسیار جالبیه. بسیار روان و جذاب نوشته شده. به خصوص برای نوجوانان بسیار کاربردیه.

sayed reza Hosseini
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

کتاب عالی و کاملا کاربردی با خواندن کتاب میتونید اطلاعات بهتر و مفید تری را در مواجه ها با خطرها و نحوه مقابله با آنها پیدا کنید

یارا
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

فقط مادر باید باشی تا بفهمی مطالعه این کتاب چقدر برای خودت و فرزندانت حیاتی هستش. بخش آموزش مراقبت از خود به کودکانتان را حتما مطالعه و با فرزندانتان تمرین کنید.

فهیمه جعفری
۱۳۹۹/۱۱/۰۴

خیلی مفید بود. من واقعا لذت بردم. نکات مهمی را بیان کرده بود.

sumaya
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

کتاب بسیار کاربردی با بیان روان و گیرا و نکات ریز و مهم برای همه سنین بخصوص نوجوانان و جوانان

استادکار
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

سلام و درود بر شما نویسنده محترم. اثری کاربردی و روان را خلق کرده اید. به شما تبریک میگویم. البته دلیل شیوه تصویرسازی کتاب که کمی کودکانه می نماید را متوجه نمی شوم. باز هم به شما خسته نباشید می...بیشتر

یگانه بیداریان
۱۳۹۹/۱۱/۰۳

بسیار بسیار بسیار عالی و کاربردی. نکات مطرح شده بسیار هوشمندانه برای زندگی امروز شهری ما انتخاب شده اند. خلاصه و مختصر راه های مراقبت از خود را آموزش میدهد. ممنون از نویسنده محترم و طاقچه.

سروش عالم غیب
۱۳۹۹/۱۱/۰۴

طبقه بندی کتاب بسیار خوب و فکر شده بود. کاملا مشخص است که نویسنده خط فکری مشخصی داشته است. از این که کتاب نگاه جنسیت زده نداشت و امنیت را به چشم تکنیکی دیده که همه باید به آن مجهز...بیشتر

دانای کل
۱۳۹۹/۱۱/۰۴

بسیار موجز و مفید و بدون اضافه گویی! نکاتی که دانستنشان برای همه ضروری است و زن و مرد و کودک نداره.

بچه روانشناس
۱۳۹۹/۱۱/۰۴

به عنوان یک روانشناس باید بگم که نویسنده خیلی زیرکانه روانشناسی جرم را درک و راه های مقابله با آن را ارایه کرده است.