کتاب هوش کلامی
معرفی کتاب هوش کلامی
کتاب هوش کلامی نوشته زهرا فتاحی و فرزاد میراحمدی است. کتاب به تکنیکهای متقاعدسازی و مهارتهای گفتگو میپردازد.
درباره کتاب هوش کلامی
آیا شما سخنران هستید، کارمند هستید، خانهدار یا دانشجو هستید؟ مهم نیست چه شغلی دارید، مهم این است که افزایش هوش کلامی جزء واجبات زندگی امروز است.
هوش کلامی مهارتی است که پایههای موفقیت در زندگی امروز مردم را میسازد؛ از معلم تا دانشجو، فروشنده تا خریدار، والدین تا فرزندان و از مرد تا زن، همه و همه با تکنیکهای هوش کلامی درگیر هستند: موفقترها در هوش کلامی ماهرترند و شکست خوردهها ضعیفند.
شما بعد از خواندن این کتاب یاد خواهید گرفت با تغییر اندک در کلامتان یا در ساختار دستوری جملههایتان تاثیر زیادی بر مخاطب خود بگذارید. این کتاب به شما کمک میکند مرحله به مرحله در زندگی پیشرفت کنید و بتوانید در روابط شخصی و کاری موفقتر باشید.
خواندن کتاب هوش کلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب هوش کلامی
الف- بچهای دیر به خانه میآید و مادرش نگران است. به محض این که بچه میآید مادر نگران با عصبانیت میگوید تا الان کجا بودهای؟ چرا این قدر بیخیال هستی؟
بچه از اینکه مادرش با او با عصبانیت رفتار کرده است ناراحت است، به همین خاطر یا قشقرق راه میاندازد، یا سر خود را پایین میاندازد و چیزی نمیگوید ولی در عین حال از دست مادر ناراحت است. بچه وارد اتاقش میشود و به کارهای خود میپردازد و مادر همچنان ناراحت است. هنوز البته موضوع حل نشده است و روزهای دیگر هم بچه دست به چنین اقداماتی میزند و مادر هم کمکم احساس ناتوانی میکند.
ب- همسر شما در جمع خانوادگی جملهای بیان کرده که شاید مناسب آن جمع نبوده و همین موضوع شما را ناراحت کرده است. شما هم فورا واکنش نشان میدهید و او را بابت حرفی که زده است مورد شماتت قرار میدهید، او هم از رفتار خودش دفاع میکند و میگوید: "من چیزی نگفتهام"، "تو خیلی حساسی"، "خودتم صد بار حرفهایی زدی که من را عصبانی کردهای". در این جا نیز میبینید که موضوع حل نشده باقی مانده است و اوضاع در حال وخیم شدن است.
ج- در محل کار همکاری دارید که نسبت به شما حساس است و از پیشرفت و درستکاری شما ناراحت میشود. گاهی بیمورد پیش مدیرتان میرود و جملاتی درباره شما میگوید که نظر مدیر هم ممکن است در مورد شما تغییر کند. شما به خاطر اینکه حس میکنید به صورت غیرمنصفانهای مورد قضاوت قرار گرفتهاید ناراحت میشوید. وقتی به منزل میروید و موضوع را برای همسرتان تعریف میکنید او خود شما را مقصر میداند و میگوید: "چرا با آن خانم یا آقا دعوا نکردی؟ چرا واقعیت را به مدیر نگفتی؟ و حتی ممکن است شما را به خاطر نداشتن توانایی در مهارتهای ارتباطی مورد سرزنش قرار دهد.
د- گاهی در جمعی هستید و تمایل زیادی دارید که راجع به موضوعی نظر خود را بگویید ولی بعد از گفتن این نظر، کسی توجهی به آن نمیکند و بعد متوجه میشوید شخصی دیگر به راحتی همان نظر را گفت و همه او را تشویق هم کردند.
راستش واسه من خیلی کاربردی بود یعمی خیلی بیشتر از خیلی حتی من تو سن پایین ازدواج کردم و هیچ مهارت کلامی و همسرداری بلد نبودم کتابای زیادی خوندم ولی تو این کتاب دقیقا انگار مختص من و مشکلاتم نوشته شده کلا کتاب
انقدر تعریف این کتاب رو شنیدم که نسخه فیزیکی رو خریداری کردم و باید بگم که خارج از انتظار من، پرمحتوا و کاربردی بود. راه های افزایش نفوذ کلام در جمع های اجتماعی، نه گفتن، افزایش عزت نفس در کلام
خیلی خوب بود ی سری نکات ریز کمک میکنه ارتباطاتمون رو قوی تر و بهبود بخشیم توصیه میکنم
کتاب خیلی خوب و کاربردی هست و تکنیک های مفیدی هم درباره هوش کلامی داره من که لذت بردم پیشنهاد میکنم شما هم مطالعه کنید
عالی و کاربردی و روان
کتاب خوبی است اما خلاصه هست و برای درک بهتر موضوع میتوان به کتابهای دیگر در این زمینه مراجعه کرد سپاس ازشما
نکات این کتاب نیاز به تمرین و مرور داره یکبار خوندنش کمه
در این کتاب به تکنیک های گفتگو و مهارت های ارتباطی اشاره شد که از نظر من از تنوع زیادی برخوردار بود و در خیلی از جاها کاربردی خواهد بود اما میتونست بهترم باشه، من انتظار داشتم تو این کتاب
این کتاب عالیه و پر از مثال و تمرین هست و قشنگ مطب رو جا میندازه
کتاب اطلاعات خوبی در مورد ارتباط گرفتن با دیگران می ده ارزش وقت گذاشتن داره زیادم نیست به طور خلاصه لپ کلام و گفته خوشحالم که چنین کتابی تموم کردم و یه خداقوت به نویسندگان خلاق این کتاب .