کتاب قصه های همین الان
خواندن نظراتمعرفی کتاب قصه های همین الان
«قصههای همین الان» مجموعه داستانهایی مذهبی با موضوعاتی اخلاقی، نوشته مجید ملامحمدی است.
یتیمهای همسایه، پسرم کجاست؟، سعدی در بتخانه هندوستان، غذای لذیذ ارباب، مهربانی خدا، فقط شیر شتر و بچهآهوهای بیگناه نام چندتا داستانهای این مجموعهاند.
بخشی از داستان «آن ده چیز»:
«یکی توی کوچه داد زد: «ابراهیمِ ادهم آمده است!»
دیگری روی پشت بام رفت و فریاد زد: «میگویند ابراهیمِ ادهم به شهرمان بصره آمده است!»
سومی دیگ کوچکی بهدست گرفت و با ملاقهای به پشت آن کوفت. یک بار، دو بار، چند بار. بعد فریاد زد:
- آهای مردم محله، ابراهیم ادهم به بصره آمده است!
همه خوشحال و پرجنبوجوش از خانههایشان بیرون آمدند. در آن زمانها که زمانهای قدیم بود، مردم ابراهیم ادهم را به درستکاری و دانایی میشناختند. ابراهیم از مالِ دنیا فقط یک الاغ داشت با چند عدد وسیله و چند تکه لباس ساده که بر تنش بود. اما حرفهایی میزد که به دل مینشست. حرفهایی که هیچگاه دروغ نبود و خودش به همهٔ آنها عمل کرده بود.
مردم زیادی از زن و مرد به بازار بصره رفتند و دور الاغ ابراهیم جمع شدند. او به هرکس که میرسید با رویی شاد و مهربان، سلام میکرد، به او دست میداد، از حالوروزش میپرسید و برایش دعا میکرد.
سروصدای مردم بلند شد. هرکس میخواست سؤالی بپرسد. اما صداها به ابراهیم نمیرسید. مردی جوان مردم را ساکت کرد. بعد از پیرمردی خواست که سوال خود را بپرسد. پیرمرد سینه صاف کرد و گفت:
- ای مرد دانا، میدانی که خداوند در قرآن فرموده است: مرا بخوانید تا اجابت کنم شما را، اما ما او را میخوانیم و خیلی دعا میکنیم، اما دعای ما مستجاب نمیشود. چه کنیم؟!»
به سوی سیمرغ
منصور خلج
حکایت نامه موضوعی پیامبر (ص)غلامرضا حیدریابهری
گلبرگ فارسی ۲ یازدهم کلیه رشته هافاطمه اکران
سگ خوب قصه مامحمدرضا سرشار
نمایشنامه حرعباس فرحبخش
چکیده مقالات همایش علمی پژوهشی سبک زندگی اهل بیت (ع)معاونت امور فرهنگی، مجمع جهانی اهل بیت (ع)
فرازهایی از زندگانی حضرت زینب کبری (علیها السلام)گروه محققین موسسه البلاغ
شازده کوچولوآنتوان دو سنت اگزوپری
عزرائیل (روزهای تاریک)نیما اکبرخانی
اینترنت با مغزهای ما چه می کندنیکلاس کار
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
آقای ملا محمدی عالی بود جای سوالش خالی بود با خوندن اولین قصه از کتابتون حالم خوبم شد