دانلود و خرید کتاب داعشی و عاشقی مجید ملامحمدی

انتشارات:به نشر
امتیاز:
۴.۵از ۵۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب داعشی و عاشقی

کتاب داعشی و عاشقی نوشته مجید ملامحمدی است. این کتاب را انتشارات به نشر منتشر کرده است.

درباره کتاب داعشی و عاشقی

نویسنده موقعیت داستان را در کشور عراق با شخصیت‌های خارجی خلق کرده است و در این کار بسیار توانا بوده است. دو جوان یکی دختر عرب به اسم زیبا و دیگری پسری اروپایی به اسم جوزف که هر دو داعشی هستند برای عملیاتی انتحاری به مسیر پیاده‌روی اربعین آورده می‌شوند.

کتاب داعشی و عاشقی خط شکنی در مورد رمان با موضوع داعش است، نویسنده در این کتاب خودش را درگیر فرم نکرده است،‌ او به سراغ ساخت شخصیت رفته است و شخصیت‌های متفاوت و عمیقی خلق کرده است و خواننده را با خود با آن‌ها همراه می‌کند.

خواندن کتاب داعشی و عاشقی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم.

𝑭.𝑴𝒂𝒉𝒅𝒊𝒑𝒂𝒔𝒂𝒏𝒅
۱۴۰۱/۰۴/۱۷

کتاب خیلی خیلی قشنگ و مؤثری بود من که واقعا از خوندنش لذت بردم امیدوارم شما هم بخونید و لذت ببرید

mx۹۹
۱۴۰۱/۰۶/۱۸

یه کتاب داستانی خیلیییی عالی درباره یک داعشی... یکی از این جذابیت هایی که این کتاب داشت اینکه توی این کتاب طرز تفکر و فکر داعشی ها رو و جوری که اسلام رو اشتباه معرفی میکنن به تصویر میکشید و

عاطفه سادات
۱۴۰۱/۰۷/۰۶

کتاب ساده ای بود. هم جملات ساده ای داشت و هم شخصیت ها به سادگی روایت شده بودند. شاید این دو خصلت از نظر عده ای نقطه ضعف باشد اما من سادگی و روان بودن داستانش را می پسندم. اما

کتاب خوان خسته :)🌱
۱۴۰۱/۰۵/۱۸

عالی بود تو یه روز خوندم همشو😁👌🏻

آیما
۱۴۰۲/۰۱/۲۳

کتاب خوبی بود و آدم رو می برد تو حال و هوای اربعین ‌ این کتاب به خوبی توانسته بود فضای اربعین رو جلوه بده و همین طور مهمان نوازی عراقی ها و وحشی گری های داعشی ها. رو اما نقد هایی

z.s.j
۱۴۰۲/۰۲/۰۴

تو حرم امام رضا تا نصفه کتاب با رفیقم خوندیم و هنوز تو خماریش موندیم کاش بی نهایت میشد این کتاب جذاب

۱۴۰۱/۰۹/۰۹

M.Kh
۱۴۰۱/۰۸/۰۵

خیلی قشنگه حتما بخونید

۱۴۰۳/۰۷/۲۴

امان از داعش و تفکرات غلطش که بسیاری از جوانان را گمراه ساخت درکل داستان خوبی بود برای بچه های که درسن نوجوانی و جوانی هستند خوبه

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۶۰%