کتاب داعشی و عاشقی
خواندن نظراتمعرفی کتاب داعشی و عاشقی
کتاب داعشی و عاشقی نوشته مجید ملامحمدی است. این کتاب را انتشارات به نشر منتشر کرده است.
درباره کتاب داعشی و عاشقی
نویسنده موقعیت داستان را در کشور عراق با شخصیتهای خارجی خلق کرده است و در این کار بسیار توانا بوده است. دو جوان یکی دختر عرب به اسم زیبا و دیگری پسری اروپایی به اسم جوزف که هر دو داعشی هستند برای عملیاتی انتحاری به مسیر پیادهروی اربعین آورده میشوند.
کتاب داعشی و عاشقی خط شکنی در مورد رمان با موضوع داعش است، نویسنده در این کتاب خودش را درگیر فرم نکرده است، او به سراغ ساخت شخصیت رفته است و شخصیتهای متفاوت و عمیقی خلق کرده است و خواننده را با خود با آنها همراه میکند.
خواندن کتاب داعشی و عاشقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم.
پسران دوزخ؛ فرزندان قابیل
شاه فراری شده؛ هواپیمایی که فرشتهها همراهش بودند (جلد ۱۲)مجید ملامحمدی
تنبلی که کار نمیکردمجید ملامحمدی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۶,۰۰۰۶۰%
کتاب خیلی خیلی قشنگ و مؤثری بود من که واقعا از خوندنش لذت بردم امیدوارم شما هم بخونید و لذت ببرید
یه کتاب داستانی خیلیییی عالی درباره یک داعشی... یکی از این جذابیت هایی که این کتاب داشت اینکه توی این کتاب طرز تفکر و فکر داعشی ها رو و جوری که اسلام رو اشتباه معرفی میکنن به تصویر میکشید و
کتاب ساده ای بود. هم جملات ساده ای داشت و هم شخصیت ها به سادگی روایت شده بودند. شاید این دو خصلت از نظر عده ای نقطه ضعف باشد اما من سادگی و روان بودن داستانش را می پسندم. اما
عالی بود تو یه روز خوندم همشو😁👌🏻
کتاب خوبی بود و آدم رو می برد تو حال و هوای اربعین این کتاب به خوبی توانسته بود فضای اربعین رو جلوه بده و همین طور مهمان نوازی عراقی ها و وحشی گری های داعشی ها. رو اما نقد هایی
تو حرم امام رضا تا نصفه کتاب با رفیقم خوندیم و هنوز تو خماریش موندیم کاش بی نهایت میشد این کتاب جذاب
ان شاءالله همه انسانهای خداجو نمک گیر محبت امام حسین(علیه السلام)بشن
عالی و بی نظیر بود ،قلم انقدر روان بود که خودتو جای شخصیت های داستان میدیدی
خیلی قشنگه حتما بخونید
امان از داعش و تفکرات غلطش که بسیاری از جوانان را گمراه ساخت درکل داستان خوبی بود برای بچه های که درسن نوجوانی و جوانی هستند خوبه