کتاب نردبان جهان؛ برای دورهی راهنمایی تحصیلی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نردبان جهان؛ برای دورهی راهنمایی تحصیلی
محمدرضا سرشار در کتاب «نردبان جهان» از پدربزرگش سخن میگوید که از مال دنیا جز یک صندوقچه قدیمی پر از کتابهای کهنه و تاریخی نداشت که آن هم در زیرزمین خانه به فراموشی سپرده شده بود تا اینکه سالها بعد، شبی پدربزرگش را در خواب دید که دلگیر به سوی زیرزمین خانه میرود.
چند روز بعد او صندوق کوچک را از زیرزمین به حیاط آورد. در میان کتابهای قدیمی، نسخهای کوچک و خطی بود که جلد هم نداشت. ورقهای کاهیاش کاملا زرد و پوسیده شده و به نظر می رسید که در آستانه از هم پاشیدن است. او برای اولین بار کتاب را خواند و نتیجه گرفت که داستان آن با وجود زبان کهنهاش داستانی همیشگی است که زمان و مکان ندارد و همواره تازه و تاثیرگذار خواهدبود. بعد به این فکر افتاد که خواندن این داستان برای نوجوانان، لازم است زیرا این کتاب از داستان آفرینش میگوید.
دریافت عمیق و دقیق سرشار از متون دینی، باعث شده است که در بیان این داستان، موفق و توانمند باشد و از حدیثی کهن، روایتی امروزین بسازد. تصویرگری متناسب منصوره محمدی نیز جذابیت داستان افزوده است.
قصههای احکام برای کودکان؛ از طلا به طوطی
مهاجر کوچکمحمدرضا سرشار
نمازهای کلاغیمرتضی دانشمند
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۶,۰۰۰۵۰%
چقدر زیبا بود.... ای کاش وقتی نوجوان بودم آن را می خواندم. موضوع و قلم زیبا... تصاویر هم جذاب توصیه می کنم حتما برای بچه های بالای ۱۲ سال بخوانید...
سلام. کتاب خوبی با موضوع متفاوت بود ، و برای رده سنی خودش پیشنهاد میشه🌿 این کتاب یجور تلنگر برای من بود✌️