کتاب قصه‌ی خوبان؛ داستان حدیث کسا مجید ملامحمدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب قصه‌ی خوبان؛ داستان حدیث کسا

کتاب قصه‌ی خوبان؛ داستان حدیث کسا

معرفی کتاب قصه‌ی خوبان؛ داستان حدیث کسا

این کتاب داستان نزول جبرئیل و حضور پیامبر در خانه حضرت زهرا(س) و روایت حدیث شریف کسا از زبان همان عبای یمانی است که پنج تن آل عبا زیر آن جمع شدند.

این اثر به قلم مجید ملامحمدی و تصویرگری نگین حسین‌زاده به زبانی کودکانه و برای گروه‌های سنی ب و ج نوشته شده است:

«حضرت محمد(ص) دو لبه‌ی من را گرفت، به طرف آسمان نگاه کرد و با خدا حرف زد: خدایا اینان اهل بیت (خانواده)

من هستند. هر کسی اذیتشان کند، من را اذیت کرده؛ هر کسی باعث غصه‌ی اینان شود، من را غمگین ساخته و هر کسی

با اهل بیتم دوست باشد، من با او دوست خواهم بود. این‌ها از من هستند و من از این‌ها هستم.حرف‌های پیامبرخدا

شیرین و پُرمعنا بود.»

Ms S
۱۳۹۹/۰۱/۲۶

کتاب قشنگی بود.

تهمینه
۱۴۰۰/۰۷/۰۳

بسیار زیبا، حدیث کسا به زبان ساده و کودکانه نوشته شده بود. تصاویرش هم جذاب بود و دوست داشتنی. خیلی خوبه که جدیدا مفاهیم دینی و ارزشی شیعیان رو به این صورت که از زبان یک شیء یا حیوان.. بیان شده

- بیشتر
نرگس ثانی
۱۳۹۹/۰۹/۱۷

فوق العاده بود عالیییییییی واقعا توصیه میکنم برای دلبنداتون بخونید تا محبت اهل بیت رو بچشند.

۱۴۰۲/۰۱/۱۱

عالیه

حنانه بانو
۱۴۰۱/۰۷/۰۷

خیلی زیبا بود، دخترم دوستش داشت

hamidreza88
۱۴۰۰/۱۱/۱۲

خیلی خوب و ساده و با تصویر سازی های خلاقانه و زیبایی داستان حدیث کسا را تعریف کرده و برای بزرگترها هم خوبه که با حدیث کسا آشنا بشن . کتابهای نشر جمکران معمولا خوب و درست

۱۴۰۲/۰۳/۲۲

خیلی کتاب قشنگی بود عااااااااالی بود