کتاب برنگرد
خواندن نظراتمعرفی کتاب برنگرد
«برنگرد» داستانی سیاسی-اجتماعی نوشته مجید قنبری است.
حمید فرزند یکی ازسران اثرگذار کمیته انقلاب اسلامی است که پدرش در دهه ۶۰ وظیفه شناسایی، کشف و خنثیسازی فعالیتهای غیرانسانی گروهک فرقان، مجاهدین خلق و باقیماندگان مسلح رژیم سابق را دارد.
داستان در سه زمان متفاوت میگذرد، دهه شصت و در زمان انفجارها و ترورهای گروهک فرقان. دهه هشتاد و سال ۱۳۸۸ و در بحبوحه انتخابات و فتنه و دهه نود.
حمید بزرگ میشود، به خدمت سپاه درمیآید و در جریان حوادث ۸۸ و دوران جنگ نرم و مقابله با نفوذ فکری و فرهنگی بیگانگان، در دهه نود خاطراتش و ماجرای درگیری عاطفیاش را با زنی که فعالیتهای امنیتی مشکوک دارد، تعریف میکند:
«دل پری داشت. میگفت یک فعال حقوق بشر بیشتر نبوده و سیستم امنیتی کشور به اشتباه در حقش جفا کرده است. جالب بود که من را سعید خطاب میکرد و این برایم خیلی دلچسب بود. خودم هم یادم نبود که اسم مستعار به او داده بودم. زمانی که سعید صدایم کرد، تازه یادم افتاد. بالاخره حدود ساعت چهار عصر بود که با هم خداحافظی کردیم و کلی از ارتباط مجددمان ابراز خوشحالی کردیم. آرام آرام آماده شدم که تعطیل کنم و به سمت خانه بروم.
وقتی رسیدم خانه، بعد از چاق سلامتی و گپ و گفتی کوتاه، زهرا رفت آشپزخانه، با پارچ آب و دوتا لیوان برگشت و گفت:
حمید بیا کمک کن سفره رو بندازیم. از وقتی میای خونه یه سره سرت تو این گوشیه لعنتیه!
هنوز بعد از اینهمه سال زندگی، نیش زدنهای زهرا سر سوزنی کم نشده بود. دیگر کاملاً برایم عادی شده بود و به نیش و نوشهایش عادت کرده بودم.»
باخ
حجره پریامحمدرضا حدادپور جهرمی
زنان عنکبوتینرجس شکوریانفرد نرجس شکوریان فرد
کف خیابون ۱محمدرضا حدادپور جهرمی
۹,۰۰۰۷۰%
بسیار کتاب جذاب و زیبایی بود و تاثیر توسل به امام حسین(ع)در زندگی این مامور امنیتی بسیار آموزنده بود و به موضوع مهم نفوذ خیلی خوب اشاره شد. داستان پردازی فوق العاده بود و متن روانی داشت.
خیلی خوب بود اصلا طرح جلد و عنوان کتاب با محتوا ارتباطی نداره توصیه میکنم کتاب کف خیابون ۱و۲ آقای حدادپور رو هم علاقه مندان مطالعه کنند
داستان پلیسی معمایی خوبی داره. خوندنش رو پیشنهاد میکنم...
پیشنهاد میکنم برای مطالعه ..هم مختصر و مفیده و هم جذابه.در ضمن سیر داستان خوب روایت شده بود
کتاب واقعا جذابی بود، من خیلی دوست اش داشتم و پیشنهاد میکنم به عزیزانی که علاقه مند هستند به ژانر جاسوسی و امنیتی
از بهترین آثار محمد قنبری ،کتاب جذاب و آموزنده ای از دفتر تلاش های پرافت وخیز ماموران امنیتی
خیلی مصنوعی و گلدرشت حرفهای بیربط رو وارد داستان اصلی میکرد. خیلی از جاها بجای پردازش به داستان انگار یکی داشت نصیحت میکرد.
جذاب و گیرابود وبخونید چیزی رو از دست نمیدید بلکه بدست میارد،خدا پشتیبان مردان باغیرت وامین ووفادار به این آیین وکشوره،اجرتون با امام حسین.
کتاب ضعیفی بود حقیقتش. داستان امنیتی اونقدر باید قوی باشه که مخاطب رو وادار کنه تصور کنه داره یه مستند میخونه! ولی این بیشتر حالت خاطره و خیلی مختصر نویسی بود. انقدر ضعیف بودن یه نیرو امنیتی عجیبه بعلاوه انقدر
یک داستان بسیار سطحی با شخصیت پردازی ضعیف و مضمونی مبتذل. مرد متاهلی که عاشق یک زن دیگه میشه و این عشق دوم انگار یه چیز عادی و کاملا توجیه پذیره. نمیدونم بعضی این ناشرها و نویسنده های مذهبی چه اصراری دارن